Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

528308597_1302909858062568_5413547141515108605_n.jpg.b2a49883f6d1914b7708b5a1aa1d3b9e.jpg

nowy strój, kręci się, najpierw odcinek specjalny, godzinny film, 2026

w nowym "Spider-manie " też pojawi się Frank Castle :)   ( de facto w Daredevil też się pojawił )

czekamy

Netflix stety niestety wziął się za film o Janku Borysewiczu i  Lady Pank, jak oni mi to spierxxlą to im spalę tę budę

527356636_1297886431697615_343732010309778658_n.jpg.5da546b6c8e0288dac5ac3d9513b321a.jpg

Opublikowano
20 minut temu, ODIN85 napisał(a):

Obstatiam że Izuagbe Ugonoh go zagra.

no właśnie aż dziwne, ale Janek będzie biały, zdjęci wyżej młodych aktorów jak widać..

W rolę Jana Borysewicza wcieli się debiutant Mikołaj Bukrewicz

W pozostałych członków zespołu Lady Pank wcielą się: Hubert Miłkowski, Krzysztof Oleksyn, Mikołaj Matczak oraz Marcel Barra.

reżyseria - Kristoffer Rus, scenariusz - Wiktor Piątkowski, Joanna Kozłowska

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
22 minuty temu, miro napisał(a):

podchodziłem z dużą rezerwą, bo netszix i animacja, ale świetny był..

to wkrótce to raczej dopiero 2026..

Akurat w animacje Netflix umie. Przecież to oni wyprodukowali CP2077: Edgerunners, BoJacka Horsemana, Castlevanię, Arcane, Devil May Cry.

• Upvote 2
Opublikowano
26 minut temu, Lypton napisał(a):

Przecież to oni wyprodukowali

nic z tego co wymieniłeś nie oglądałem i jakoś mi nie po drodze, szczególnie z anime sf ...

BoJacka jako takiego znam od lat, jeszcze o NF nikt u nas nie śnił, może kiedyś,

ale szanuję ...

Opublikowano (edytowane)

@Vulc z robotami masz rację, 1 sezon to można powiedzieć że każdy odcinek trzymał poziom, później to więcej było tych lipnych. Co do BoJacka też w ogóle mi nie podszedł, a jak widzę kogoś z mordą konia, to mam tylko przed oczami tego kitajca co robi potrawę z muchomora z fest popierdzieloną muzyką. dodam w spoilera jakby ktoś nie wiedział ocb

Spoiler

Edytowane przez AndrzejTrg
Opublikowano

Patrząc jak to teraz wygląda, równie dobrze mogą już to pogrzebać. Zresztą Netflix chyba jeszcze nie zatwierdził 5 sezonu. Pozostając w temacie krótkich form odcinkowych, Oats Studios jest całkiem niezłe. Jak zwykle, są lepsze i gorsze odcinki, ale forma i klimat mogą się podobać. Za sterami Neill Blomkamp, który cały czas jest coś nam winien.

Opublikowano

Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg i Josh Heald, czyli kreatorzy „Cobra Kai”, są w trakcie rozmów dotyczących stworzenia scenariusza do nowej wersji „Knight Ridera” dla Universal Pictures. Ich doświadczenie w odświeżaniu klasycznych produkcji budzi ogromne oczekiwania.

Już raz nie pykło. Ciekawe jak tym razem będzie.