miro 721 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia nowy strój, kręci się, najpierw odcinek specjalny, godzinny film, 2026 w nowym "Spider-manie " też pojawi się Frank Castle ( de facto w Daredevil też się pojawił ) czekamy Netflix stety niestety wziął się za film o Janku Borysewiczu i Lady Pank, jak oni mi to spierxxlą to im spalę tę budę
ODIN85 3 509 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia Obstatiam że Izuagbe Ugonoh go zagra. Jest na czasie teraz. 2
miro 721 Opublikowano 5 Sierpnia Opublikowano 5 Sierpnia 20 minut temu, ODIN85 napisał(a): Obstatiam że Izuagbe Ugonoh go zagra. no właśnie aż dziwne, ale Janek będzie biały, zdjęci wyżej młodych aktorów jak widać.. W rolę Jana Borysewicza wcieli się debiutant Mikołaj Bukrewicz W pozostałych członków zespołu Lady Pank wcielą się: Hubert Miłkowski, Krzysztof Oleksyn, Mikołaj Matczak oraz Marcel Barra. reżyseria - Kristoffer Rus, scenariusz - Wiktor Piątkowski, Joanna Kozłowska
Send1N 4 199 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia Na premierą mają wyjść dwa odcinki na raz 1
ODIN85 3 509 Opublikowano 7 Sierpnia Opublikowano 7 Sierpnia O k... https://naekranie.pl/aktualnosci/chlopaki-z-barakow-13-sezon-nowe-odcinki-kiedy-1754582221 1 1
j4z 947 Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia Chłopaki kozak, ale późniejszych sezonów nie oglądałem. Nie było lektora. Była też wersja animowana. Chyba krytykowana, ale mi się podobała.
Vulc 2 195 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Walczyłem z pierwszym sezonem, ale poległem bodajże na 5 odcinku. Not great, not terrible. Może kiedyś uda się skończyć.
Imm 276 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia 28 minut temu, Lypton napisał(a): No i zajebiście. I super, czekam, pierwszy sezon był top tier. 1
miro 721 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia podchodziłem z dużą rezerwą, bo netszix i animacja, ale świetny był.. to wkrótce to raczej dopiero 2026.. 1
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Netlix dość dużo animacji ma na dobrym poziomie. 1
Vulc 2 195 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Jakieś przykłady na co można rzucić okiem? Z takich w w miarę nowszych widziałem Pluto - bardzo dobry materiał.
Lypton 953 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia 22 minuty temu, miro napisał(a): podchodziłem z dużą rezerwą, bo netszix i animacja, ale świetny był.. to wkrótce to raczej dopiero 2026.. Akurat w animacje Netflix umie. Przecież to oni wyprodukowali CP2077: Edgerunners, BoJacka Horsemana, Castlevanię, Arcane, Devil May Cry. 2
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Dandandan też chyba jest flixa, a jeżeli podciągnąć pod animacje to Miłość,Śmierć i Roboty . Nie wiem czy Paradise DP też jest ich, ale to już specyficzny humor.
Vulc 2 195 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Miłość, śmierć... było zjadliwe w pierwszym sezonie. Później co najwyżej trafiały się odcinki lepsze niż reszta. 1
miro 721 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia 26 minut temu, Lypton napisał(a): Przecież to oni wyprodukowali nic z tego co wymieniłeś nie oglądałem i jakoś mi nie po drodze, szczególnie z anime sf ... BoJacka jako takiego znam od lat, jeszcze o NF nikt u nas nie śnił, może kiedyś, ale szanuję ...
Lypton 953 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) A propos BoJacka, już jutro wlatuje na Netflixa nowy serial jego twórcy. https://www.netflix.com/pl/title/81686879?s=a&trkid=13747225&trg=cp&vlang=pl&clip=82068273 Edytowane 21 Sierpnia przez Lypton 1
Vulc 2 195 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) BoJack jest dość specyficznym serialem. Moja uwielbia, ja się odbiłem. Edytowane 21 Sierpnia przez Vulc
AndrzejTrg 2 755 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) @Vulc z robotami masz rację, 1 sezon to można powiedzieć że każdy odcinek trzymał poziom, później to więcej było tych lipnych. Co do BoJacka też w ogóle mi nie podszedł, a jak widzę kogoś z mordą konia, to mam tylko przed oczami tego kitajca co robi potrawę z muchomora z fest popierdzieloną muzyką. dodam w spoilera jakby ktoś nie wiedział ocb Spoiler Edytowane 21 Sierpnia przez AndrzejTrg
j4z 947 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia (edytowane) Pierwszy sezon LD&R bardzo dobry dla mnie, drugiego nie skończyłem. Chyba nawet dobrze nie zacząłem. Ogromny zjazd... Edytowane 21 Sierpnia przez j4z 1
Vulc 2 195 Opublikowano 21 Sierpnia Opublikowano 21 Sierpnia Patrząc jak to teraz wygląda, równie dobrze mogą już to pogrzebać. Zresztą Netflix chyba jeszcze nie zatwierdził 5 sezonu. Pozostając w temacie krótkich form odcinkowych, Oats Studios jest całkiem niezłe. Jak zwykle, są lepsze i gorsze odcinki, ale forma i klimat mogą się podobać. Za sterami Neill Blomkamp, który cały czas jest coś nam winien.
ODIN85 3 509 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Blade Runner 2099 potwierdzony na 2026 1
ODIN85 3 509 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg i Josh Heald, czyli kreatorzy „Cobra Kai”, są w trakcie rozmów dotyczących stworzenia scenariusza do nowej wersji „Knight Ridera” dla Universal Pictures. Ich doświadczenie w odświeżaniu klasycznych produkcji budzi ogromne oczekiwania. Już raz nie pykło. Ciekawe jak tym razem będzie.
Rekomendowane odpowiedzi