-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Pentium D · Opublikowano
Nawet z grą to średni interes bo BF6 zdycha, Dying Light już po witamince a ram drogi i martwa podstawka. -
Przez sideband · Opublikowano
To zależy od miejsca są miejsca gdzie jest gruby stutter co chwilę, a są miejsca gdzie jest elegancko przynajmniej u mnie. Poza tym jak zwykle wychodzi, że stery Game Ready nie są Game Ready -
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
Widzę właśnie że walka różni się, podstawy niby te same, ale bardziej zróżnicowana z większą ilością możliwości, jak zauważyłem po walce z tą wielką marionetką i jak mówisz trzeba się przyzwyczaić. Jak zakupiłem z dodatkiem to dało jakieś bonusy i tą broń którą dopiero przy gejzerze wyciągałem i stestowalem, to w porównaniu do tego początkowego rapiera to niebo a ziemia. Dam znać po tutorialowym bosie co i jak, ale czuję ducha Soulsów 🙂 -
Przez VRman · Opublikowano
Niekoniecznie. Mogę się mylić i może tutaj idę za daleko, ale dla mnie prawdopodobne jest to, że tak po prostu Trumpowi kazał zrobić Putin czy Puchatek, czy kto tam trzyma ręce na jego jajach i grozi że sćiśnie. To nie ma sensu. Ale rozbija jedność NATO. Rozbija wieloletnie sojuesze. Szkodzi i Ameryce. Słowem: piękna sprawa dla Rosji i Chin. Nawet jeśli żadnego prawdziwego planu ataku w głowie Trumpa nie było, to te zapowiedzi już są ogromnym prezentem dla wrogów Zachodu. To jest tylko i wyłącznie mój pomysł. Nigdzie nie widziałem nikogo, kto by przedstawiał takie domysły. Chciałbym, żeby to wybrzmiało, żeby ktoś nie mieszał tego z innymi moimi wypowiedziami, które są oparte na nie tylko mojej opinii, ale faktach, choć też mi niektórzy zarzucają "wymyślanie", bo "wszędzie widzisz ruskich agentów" (99,99% z nich to ofiary tej ruskiej agentury ale mniejsza już o to ) -
Przez lukadd · Opublikowano
Klucza od ruskich nie przypiszesz do konta steam EU. Więc mogą i za free rozdawać i nic to nie zmieni
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi