Nasze Fotki
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
@janek25 W sklepie masz podane tylko model i główny kod seriinp. trident X, masz taktowanie, masz napięcie i CL i pierwsze timingi i podstawowy kod. Na kościach dopiero masz szczegóły, ale też nie zawsze bo to zależy od marki. Na niektórych G.skilla DDR5 po ostatnich cyfrach można poznać czy siedzą kości m-die czy a-die Ale, żaden sklep nie rozbebesza opakowań i nie podaję tego kodu. Masz loterie co trafisz kupując w sklepie. Poszczególne kości i sety mogą mieć jak najbardziej inne timingi i miewają zapisane w dalszych rzędach w profilach expo/xmp. A z tym to nie wiem o co ci chodzi? Na DDR3 dual to była podstawa, a później miałem 4 kości i 2 różne sety z różnymi dalszymi timingami jak trfc tego samego modelu pamięci -
Przez VRman · Opublikowano
@tomcug Nie napisałbym gdyby to przeszkadzało tylko mi, bo wiem jak na to reagujesz. Chodzi o to, że przeszkadza ewidentnie nie tylko mi. Dlatego to napisałem. PS. Poza formą jest jeszcze treść. Ale z mojej strony EOT. Rzucanie grochem przestało mnie bawić ponad 40 lat temu ;) -
Przez Mar_s · Opublikowano
Gordo Cię obraził Tomeczku? Zapewne grubymi i wulgarnymi słowy?? Takimi na permbana i jeszcze trochę? Powiedz że tak! Ładnie proszę! -
Przez TheMr. · Opublikowano
Pajac. Takich słów się nie wypowiada w takiej sytuacji. Raz, że gra to w propagandę Rosji o słabości EU, dwa wzmacnia poczucie USA że oni rozdają karty. Rutte chyba zapomniał czyja zbrojeniówka urosła w ostatnich 4 latach - bo nie Amerykańska. "Wskazał poziom około 10 proc. PKB jako ilustrację skali inwestycji" - 10% PKB kogo? Niemiec? Francji? EU jako średniej? "Rutte mocno osadził swoje wystąpienie w aktualnym kontekście. Ukraina nadal się broni dzięki połączeniu europejskiej pomocy i amerykańskich zdolności" - Nie wiem co oni robi jako przewodniczący NATO. Poważnie. Amerykańskie zdolności to obecnie Starlink. Koniec. 70% wywiadu idzie od Francji i UK Amerykanie od 2025 ślą promil pomocy. "Europejski przemysł obronny rozwija się, lecz jego zdolność do zaspokojenia potrzeb współczesnego pola walki pozostaje ograniczona. Linie produkcyjne nie są uruchamiane w takim tempie, w jakim zużywana jest amunicja." - W sensie gdzie? Zużywana amunicja na Kaukazie, w jego głowie, w Rosji czy na Ukrainie? NATO nie będzie polegało na takiej ilości amunicji, bo ma KOMPLETNĄ PRZEWAGĘ W POWIETRZU. Dodatkowo, jedna firma u nas produkuje 1.5 mln pocisków 155mm obecnie Tyle ile całe USA, i trochę więcej. "Różnica między tymi rolami jest szczególnie widoczna w obszarach określanych w planowaniu wojskowym jako kluczowe zdolności wspierające. Bez strategicznego transportu lotniczego nie ma szybkiego przerzutu wojsk. Bez tankowania w powietrzu nie da się utrzymać stałej obecności lotniczej. Bez wywiadu nie ma trafnych i terminowych decyzji. Bez niezawodnego systemu dowodzenia i kontroli nie ma koordynacji działań. We wszystkich tych obszarach Europa nadal polega na możliwościach amerykańskich." - Cały biały wielki szlong w jego ustach. Szlong Trumpa i USA. Jego wypowiedzi to wręcz laurka z połykiem. Niech lepiej sprawdzi te możliwości które posiada Europa do wojsk które posiada Europa, do możliwości które posiada Europa Poważnie, zadam pytanie ponownie, to jest przewodniczący NATO? Biały wywiad wie więcej od tego cepa
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi