sil3nthunt3r 64 Opublikowano Poniedziałek o 12:17 Opublikowano Poniedziałek o 12:17 174 zł za całość to dobra cena moim zdaniem. Sprzeda się Więc jak ktoś nie ma D2r to nie ma co narzekać. @Slayer No nie do końca. D2r względem D2 to nie tylko kosmetyka. Zmian troszkę jest. 1
Sidr 207 Opublikowano Poniedziałek o 15:42 Opublikowano Poniedziałek o 15:42 Panowie, kwestia ceny była juz dziesię razy poruszana i wszyscy sie zasadniczo w jej ocenie się zgadzamy. Nie wiem, po co to dalej drążyć. Nowy Blizzard nie ma nic wspólnego z tym dawnych czasów, którego pamiętamy i cenimy. Zupełnie inni ludzie, inne założenia biznesowe i ideowe dodatkowo.
pijoter100 41 Opublikowano Poniedziałek o 16:22 Opublikowano Poniedziałek o 16:22 jak coś to można pograć za darmo w alpha-demo Darkhaven, czyli gierki od byłych twórców D1 i D2 https://store.steampowered.com/app/3571870/Darkhaven/
sil3nthunt3r 64 Opublikowano Poniedziałek o 16:30 Opublikowano Poniedziałek o 16:30 @pijoter100 Wygląda jak jakaś wczesna wersja Diablo IV Ja pasuje za dużo już tego typu gier obecnie. 1
Killer85 83 Opublikowano Poniedziałek o 19:25 Opublikowano Poniedziałek o 19:25 (edytowane) 10 godzin temu, DżonyBi napisał(a): 100 zł - dajcie spokój. Dobry obiad w restauracji z "przystawką" tyle kosztuje. Na drugi dzień stawiasz dwójke w toalecie i tyle z tej stówki. Bogol Co do tematu... Znajomego brat cioteczny kupił i pograł z 12 godzin i ma dość. Ta nowa postać to "Terminator" i kosi wszystko Edytowane Poniedziałek o 20:15 przez Killer85
Misticzx 26 Opublikowano Poniedziałek o 20:07 Opublikowano Poniedziałek o 20:07 8 godzin temu, sil3nthunt3r napisał(a): Fabuła nic nie warta dla mnie. Historyjka o niczym, tylko do zaliczenia Diablo skończyło się dla mnie na Diablo 2 jeśli chodzi o fabułę i taką czystą przyjemność gry. Przeszedłem Diablo 3 i Diablo 4 tylko dla zasady (z powodu sentymentu do Diablo 2) i nic więcej. Przejść i wywalić.
azgan 1 232 Opublikowano wczoraj o 10:24 Autor Opublikowano wczoraj o 10:24 18 godzin temu, pijoter100 napisał(a): jak coś to można pograć za darmo w alpha-demo Darkhaven, czyli gierki od byłych twórców D1 i D2 https://store.steampowered.com/app/3571870/Darkhaven/ Zostanę jednak przy D2R i D4 😉
Reddzik 3 012 Opublikowano wczoraj o 11:33 Opublikowano wczoraj o 11:33 Godzinę temu, azgan napisał(a): Zostanę jednak przy D2R i D4 Spokojnie to jakaś pre alpha, dalego jej do normalnej pełnej wersji, ja wytrzymałem w niej jakieś 10min według steama i poleciała z dysku. Zobaczy się jak wyjdzie w pełnej okazałości ale ponoć robią ją od 2021, więc póki co obstawiam, że "grywalna" wersja to pewnie w 2030
sil3nthunt3r 64 Opublikowano wczoraj o 13:18 Opublikowano wczoraj o 13:18 1 godzinę temu, Reddzik napisał(a): Spokojnie to jakaś pre alpha, dalego jej do normalnej pełnej wersji, ja wytrzymałem w niej jakieś 10min według steama i poleciała z dysku. Zobaczy się jak wyjdzie w pełnej okazałości ale ponoć robią ją od 2021, więc póki co obstawiam, że "grywalna" wersja to pewnie w 2030 To spokojnie można o tej grze zapomnieć. Jak to po 5 latach pracy tak wygląda... Kto będzie grał laddera? Ja raczej tak. Pewno Warlock. Resztą postaci już tyle się nagrałem, że już chyba kolejnego Paladyna czy Soso sobie odpuszczę Raczej na spokojnie planuje, bez żadnej spiny 1
Reddzik 3 012 Opublikowano wczoraj o 13:27 Opublikowano wczoraj o 13:27 Zobaczę jakie zmiany na ladderze to może też zagram i raczej Warlockiem. 1
Lukas85 20 Opublikowano wczoraj o 17:55 Opublikowano wczoraj o 17:55 4 godziny temu, sil3nthunt3r napisał(a): To spokojnie można o tej grze zapomnieć. Jak to po 5 latach pracy tak wygląda... Kto będzie grał laddera? Ja raczej tak. Pewno Warlock. Resztą postaci już tyle się nagrałem, że już chyba kolejnego Paladyna czy Soso sobie odpuszczę Raczej na spokojnie planuje, bez żadnej spiny Ja w poniedziałek wieczorem pewnie usiądę, bo weekend w pracy. Pewnie program soso, albo warlock😅
Sidr 207 Opublikowano wczoraj o 19:09 Opublikowano wczoraj o 19:09 Chętnie bym zagrał Warlockiem, ale nie chcę sobie psuć zabawy. Granie taką postacią mija się z ideą gry H&S. Widziałem film jak gościu ubrany tyko w Insight robi 8-player Hell. W PvP Warlock bez problemu zabija innych grając 1v7. Zrobienie tak silnej postaci, to ma być cel gry w bardzo długiej perspektywie. To jest jak granie na hackach. Z tą różnicą, że dostajemy je od twórców gry, a nie sami instalujemy. Blizzard chyba w ten sposób puszcza oko do tych wegetatywnych graczy D4, żeby D2R jeszcze kupili. Oby to naprawili przed nowym sezonem. Na chwilę obecną granie nie Warlockiem w PvE i PvP razem innym graczem, który nim gra, nie ma sensu. 8 godzin temu, azgan napisał(a): Zostanę jednak przy D2R i D4 😉 Wygląda jak guano, ale PoE też tak we wczesne jfazie wyglądało.
Slayer 295 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Dobra, krótka piłka. Czy ten warlock jest mocniejszy od paladyna na młotki ?
Slayer 295 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu oo kurde to nieźle :O Pal na młotki jest zdecydowanie OP w porównaniu do innych klas (nie mówimy o top gearze) a ten jeszcze mocniejszy wtf 0_o
wrobel_krk 894 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Steam to dodatkowa platforma z 90% stawiam że gra i kupuje na battlenecie 1
azgan 1 232 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu Godzinę temu, wrobel_krk napisał(a): Steam to dodatkowa platforma z 90% stawiam że gra i kupuje na battlenecie Ja też mam kupione wszystkie diabełki na battlenecie
Slayer 295 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu A w D2R jest obecnie coś co działa tylko na ladderze w porównaniu do single? Kiedyś duch nie działał na single player no ale dali taką możliwość, to samo z DC clone.
sil3nthunt3r 64 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @Slayer Na laderze masz dodatkowe słowa runiczne. Nie ma ich na online nl. Ale na offline są wszystkie jak na laderze. 1
Sidr 207 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Popularność D2R na Steam nie jest realnym wyznacznikiem. Blizzard gdzieś sie chwali takimi statystykami jakie są na Steamie ? Ciekawe by było zobaczyć takie dane dla serii Diablo.
Rekomendowane odpowiedzi