6950XT na 5080 - czy warto?
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Adikon · Opublikowano
Może coś pomyliłem. Na 9800x3d to się da, bo już wszystko z nim robiłem chyba , ale może faktycznie coś popitoliłem z tym 7800 także biorę na klatę swój błąd. Tym bardziej, że Ty ogarniasz o wiele bardziej niż ja PC 😛 -
Przez Send1N · Opublikowano
Nie da się ustawić sztywnego zegara na 7800x3d dlatego pytałem jak tego dokonałeś skoro pisałeś że trzymanie go tak "uja dawało" -
Przez sierotaZpclaba · Opublikowano
Dziękuję za sugestie. Budżet elastyczny, ale >70K nie chciałbym wydać. Pojawiają się tu oferty na auta nowe (mg mg3?) ale sam nie wiem. Nie mam nic przeciwko, po prostu nie wiem, czy to dobra droga. Na razie walkę przegrywam z pogodą, mrozi mój region bezlitośnie. Cokolwiek obejrzeć od handlarza, to trzeba organizować pomieszczenie tudzież SKP, o ile jest nie dalej niż przez drogę. Prywatnie też różnie bywa. Dojazdy czasami problematyczne, aż się odechciewa. Dziś obejrzałem kadjara 2019 1.3 z manualem - ogólne wrażenia jeszcze gorsze, niż przy capturze2 z automatem, choć było przestrzennej w środku. Honda to była honda, a tu mimo że auta młodsze, przebiegi mniejsze, to jakieś to takie byle jakie, jak tu niektórzy zaznaczali. Tak więc Renault odpuszczam. Jeśli się uda, na weekend próbuje organizować oględziny takiego cudaka: https://www.olx.pl/d/oferta/mitsubishi-eclipse-cross-1-5-benzyna-2020r-niemcyautomatledkameraekran-dotykowysuper-stan-CID5-ID191oHL.html Powoli otwieram się na diesle, niektórzy chyba jeżdżą nimi tylko po mieście i żyją... Miejscowy sprzedawca pokazał mi kia sportage z 2019 1.6D z automatem, to nie powiem, pierwsze wrażenie pozytywne. No nic, patrzymy, oglądamy. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
QD-OLEDy królują wśród ludzi z problemami alkoholowymi. Wmówi taki żonie, że do czyszczenia monitora minimum 70%, pokaże instrukcję Samsunga no i kobita się zgodzi, a potem tylko czyta się różne historie w internetach bez happy endu. Tymczasem WOLEDa ścierą do podłogi myk myk trzy razy i błyszczy się jak buty stróża w boże ciało. -
Przez Adikon · Opublikowano
Trafiłem tutaj, bo wallec wrzucił mój tomik poezji o stutterze i nie sprawdzałem całej rozmowy. W biosie po prostu ustawiony zegar, napięcie i tyle. 7800 miałem tylko chwilę, więc niezbyt obyty z nim jestem.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi