oldfashioned 660 Opublikowano Poniedziałek o 12:35 Opublikowano Poniedziałek o 12:35 Gierka dodana na wish liste, co by nie bylo, to kupie na premiere. Takich devow trzeba szanowac. 1
Keller 809 Opublikowano Poniedziałek o 14:31 Opublikowano Poniedziałek o 14:31 Ja tam wolę dobrą grę, niż grę ideologiczną czy antyideologiczną. Ale co kto woli. 1
Crew 900 1 148 Opublikowano Poniedziałek o 17:24 Opublikowano Poniedziałek o 17:24 (edytowane) gra jest mocno hejtowana przez tych lgbtq+ za brak ideologii... Edytowane Poniedziałek o 17:25 przez Crew 900 1 1
j4z 1 171 Opublikowano Poniedziałek o 17:57 Opublikowano Poniedziałek o 17:57 (edytowane) Dziękuję Panie Crew 900. Zasiadam i obserwuję grę. Dziękuję też Panu oldfashioned. Edytowane Poniedziałek o 17:57 przez j4z
caleb59 1 762 Opublikowano Poniedziałek o 18:19 Opublikowano Poniedziałek o 18:19 Lewą dziurką od nosa wyczuwam early access na Steamie. Raczej ciekawostka niż coś co warto brać na poważnie.
Keller 809 Opublikowano Poniedziałek o 19:11 Opublikowano Poniedziałek o 19:11 1 godzinę temu, Crew 900 napisał(a): gra jest mocno hejtowana przez tych lgbtq+ za brak ideologii... Jedni hejtują za ideologię, inni za jej brak. Jak to w naszym zradykalizowanym świecie mentalnych dzieci. Albo jesteś swój, albo wróg. Niuansów nie ma, nie ma tolerancji dla żadnej odmienności od tego co tępi politycy wyznaczyli, albo dawne, konserwatywne normy. 1
musichunter1x 1 435 Opublikowano Poniedziałek o 21:20 Opublikowano Poniedziałek o 21:20 Miałem coś napisać, ale w sumie demo budzi nadzieję i może zrobią to zwięźlej niż w KCD... https://store.steampowered.com/app/2653240/Knights_Path_The_Tournament/ I tak pewnie nie zagram, bo nic nie pobije walki w szalony multiplayer Mordhau, który ma momenty niczym TF2.
j4z 1 171 Opublikowano Poniedziałek o 21:51 Opublikowano Poniedziałek o 21:51 2 godziny temu, Keller napisał(a): Jedni hejtują za ideologię, inni za jej brak. Jak to w naszym zradykalizowanym świecie mentalnych dzieci. Albo jesteś swój, albo wróg. Niuansów nie ma, nie ma tolerancji dla żadnej odmienności od tego co tępi politycy wyznaczyli, albo dawne, konserwatywne normy. Ludzie hejtują dlatego, że wszędzie to gówno jest wciskane. Kiedyś w grach i kinie było miejsce na to, ale w dzisiejszych czasach, jest to już chora propaganda. Sorry, że dałem się zbaitować.
Vulc 2 299 Opublikowano Wtorek o 04:08 Opublikowano Wtorek o 04:08 Oj dałeś, kolega etatowo zajmuje się światopoglądowymi smutami wszędzie tam, gdzie da się je wcisnąć. Nie wiem czy na dłuższą metę nie lepiej jest ignorować posty typu tego powyższego z platformy X, bo robi się tylko średnio służący grze zamęt, ale wypada docenić to, że twórcy mają jasne priorytety.
AndrzejTrg 2 998 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Przynajmniej ktoś kto nie boi się tych odklejeńców.
Rekomendowane odpowiedzi