userKAMIL 1 327 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września Godzinę temu, Jaycob napisał(a): IMO to trochę dwie różne sytuacje. Wręcz przeciwnie i w jednym jak i drugim przypadku jest to wizja twórców. Jedna nie odpowiada Tobie a druga mi.
Jaycob 3 174 Opublikowano 21 Września Autor Opublikowano 21 Września (edytowane) I nadal nie rozumiem, gdzie widzisz sprzeczność. Tobie nie odpowiada upływ czasu, mnie nie odpowiadają sekcje ze stalkerami w Residentach. Różnica jest taka, że ja nie muszę instalować moda, żeby usunąć element, którego niezbyt nie lubię. Po prostu gram dalej i przyjmuję go jako część wizji twórców. Edytowane 21 Września przez Jaycob 1
userKAMIL 1 327 Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września Wziąłem tą wersję Deluxe co niby dwa dni wcześniej można grać. Premiera jeszcze dziś w nocy czy jutro na wieczór dopiero?
ODIN85 5 304 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września (edytowane) 4k wszystko max Dlss Q ponad 90 fps, brak Fg I HDR Klimat mega i udźwiękowienie Dobra jest Hdr, wystarczy edytować GameSettings.ini Edytowane 22 Września przez ODIN85
AndrzejTrg 3 688 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września 4 godziny temu, ODIN85 napisał(a): To trochę brzmi jak reklama NFZ 3
caleb59 2 485 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Odpaliłem na chwilę Twitcha i widzę ktoś tam sobie gra przedpremierowo. Ale te lokacje statyczne, mało interakcji, wszystko wygląda plastikowo jak jakaś makieta. Jedyne co to mgła fajnie zrobiona.
aureumchaos 823 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Jak to nie ma natywnego HDR? Brak FG w 2026????
userKAMIL 1 327 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Co za gniot! Wytrzymałem 1,5h i poleciało z dysku. Biegasz po tym mieście bez kitu jak po pustej makiecie. Wszystko mega sterylne i jeszcze ten FPS leci na łeb na szyję momentami. Chyba największe rozczarowanie dla mnie tego roku. Zawijam się z tego tematu i widzimy się za parę dni przy Control. 2
ODIN85 5 304 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września (edytowane) Eh dużo trzeba myśleć i nie ma znaczników 3 godziny temu, userKAMIL napisał(a): Co za gniot! Wytrzymałem 1,5h i poleciało z dysku. Biegasz po tym mieście bez kitu jak po pustej makiecie. Wszystko mega sterylne i jeszcze ten FPS leci na łeb na szyję momentami. Chyba największe rozczarowanie dla mnie tego roku. Zawijam się z tego tematu i widzimy się za parę dni przy Control. Zagadka z pojemnikiem na organy Cię przerosła Myślałem że w temacie szpitala nic nowego nie wymyślą a jednak Edytowane 22 Września przez ODIN85 1
Necronom 600 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Ogólnie poczytałem, bo i tak nie będę w to grać. Spoiler Gra jest podzielona podobnie jak RE9. Czyli gramy dwiema postaciami. Murzynek nastawiony bardziej na walkę, druga jakaś postać na skradanie. Ogólnie gra ponoć ma słaby początek i trzeba trochę przejść, żeby toto się rozkręciło. Ja podziękuję. Spalić heretyków za tę grę tak jak za efkę
Jaycob 3 174 Opublikowano 22 Września Autor Opublikowano 22 Września A jak tam stalker? Mocno upierdliwy?
Necronom 600 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Zależy jaką masz tolerancję na to. Spoiler Nie ma go aż tak dużo, ale pojawia się w ciemnych lokacjach, nie można go ponoć zatrzymać, pojawia blisko gracza i jeżeli podejdzie za blisko to zawsze jest death. 1
AndrzejTrg 3 688 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Ale na jakiej zasadzie to działa? Ten stalker? On tak znikąd może pojawić się z plecami? Bo w takim Alienie to sobie chyba krążył po mapie, a nie pojawiał się z tzw. Nie żebym się czepiał Spoiler Ale jak się pojawia blisko to chyba blisko już nie musi podchodzić? Czaję o co chodzi ale fajnie to brzmi 😁
Necronom 600 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września (edytowane) Tak zrozumiałem z jednej recenzji. Spoiler On łazi sobie, ale trzeba jakiegoś telewizora przenośnego używać do wykrywania jego obecności. Ale pojawia się dopiero pod sam koniec gry i w dwóch lokacjach Edytowane 22 Września przez Necronom 1
AndrzejTrg 3 688 Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Aaa spoko bo myślałem że zrobili jak słynnego Watsona 😁 Spoiler 1
ODIN85 5 304 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Ten etap to max 1h a jak nas złapie to i tak mamy przedmioty co nas wskrzeszają. Zagadki są większym wyzwaniem. 6 godzin temu, AndrzejTrg napisał(a): Ale na jakiej zasadzie to działa? Ten stalker? On tak znikąd może pojawić się z plecami? Bo w takim Alienie to sobie chyba krążył po mapie, a nie pojawiał się z tzw. Nie żebym się czepiał Pokaż ukrytą zawartość Ale jak się pojawia blisko to chyba blisko już nie musi podchodzić? Czaję o co chodzi ale fajnie to brzmi 😁 Widać go i słychać doskonale. 2
aureumchaos 823 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września (edytowane) Widze szału tu nie ma jak przy Sinking City 2... Ja wzialem zwyklą wersję więc czekam na jutro. Ponoć krótka jest wiec zaraz przesiadka na Control w kolejce. Edytowane 23 Września przez aureumchaos 1
ODIN85 5 304 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września Długość zależy od rozwiązywania zagadek. Nad jedną godzinę spędziłem
STALKER 173 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września Trzeba przyznać że niezłą kaszankę ulepili taką bez przypraw.
ODIN85 5 304 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września (edytowane) 3 godziny temu, STALKER napisał(a): Trzeba przyznać że niezłą kaszankę ulepili taką bez przypraw. Mi się podoba. Kolejna zagadka i 3h trwała Uje dają zmyłkowe przedmioty Edytowane 24 Września przez ODIN85 1
aureumchaos 823 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września no i zagadka spadającej demografii w PL rozwiązana... Dziś gra wychodzi a syn wymyślił ze chce na lody po pracy... W domu jestem po 17, zanim obiad, lody, kąpiel i do łóżka.... Demografii nie uratujesz niczym... 1
tomcug 4 145 Opublikowano 24 Września Opublikowano 24 Września W dniu 21.09.2026 o 18:19, ODIN85 napisał(a): Są gdzieś testy kart graficznych? Właśnie wpadł na stronę: https://ithardware.pl/testyirecenzje/silent_hill_townfall_ue5_wydajnosc-54348.html Giera generalnie działa na kalkulatorze. Tylko stuttering klasyczny dla Unreala 2 1
Rekomendowane odpowiedzi