KiloKush 796 Opublikowano 24 Lutego Opublikowano 24 Lutego (edytowane) No i miałem rację. Dziś Car and Driver wypuściło Lighting lap 2026 gdzie jest M5 i RS6. Edytowane 24 Lutego przez KiloKush 1
lesiu155 277 Opublikowano 25 Lutego Opublikowano 25 Lutego (edytowane) Co do Audi RS5 - przed chwilą widziałem 10 samochodów lżejszych niż to cudo. Bentley Bentayga W12 jest lżejszy... Co prawda tylko 5kg no ale kurde 😅 Audi sq7 jest 100kg lżejsze 😂 Edytowane 25 Lutego przez lesiu155 4
KiloKush 796 Opublikowano Środa o 18:04 Opublikowano Środa o 18:04 35 minut temu, lesiu155 napisał(a): Co do Audi RS5 - przed chwilą widziałem 10 samochodów lżejszych niż to cudo. Bentley Bentayga W12 jest lżejszy... Co prawda tylko 5kg no ale kurde 😅 Audi sq7 jest 100kg lżejsze 😂 W życiu bym się nie spodziewał, że te dwa auta będą tak blisko. 1
galakty 4 144 Opublikowano Czwartek o 16:38 Opublikowano Czwartek o 16:38 Obecne "GT" jadą tylko dzięki mocy i turbo + setkom technologicznych rozwiązań. Masakra ile to waży... Murcielago w najmocniejszej wersji miało 661 KM, waga 1800-1900kg... Dzisiaj cywilna BMW ma więcej XDDD 1
KaniaPC 21 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Pojawiły się raporty z pierwszych jazd próbnych. Narzekania na wagę za bardzo nie ma, choć opony bardzo szybko kończą się na torze. Chwalą bardzo za dużą poprawę balansu auta w stronę nadsterowności;
KiloKush 796 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 43 minuty temu, KaniaPC napisał(a): Pojawiły się raporty z pierwszych jazd próbnych. Narzekania na wagę za bardzo nie ma, choć opony bardzo szybko kończą się na torze. Chwalą bardzo za dużą poprawę balansu auta w stronę nadsterowności; 0-62 mph mierzone z górki. No nie wiem czy to obiektywna recenzja.
KaniaPC 21 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 25 minut temu, KiloKush napisał(a): 0-62 mph mierzone z górki. No nie wiem czy to obiektywna recenzja. Jakie mierzenie? Tam nie było żadnego pomiaru, przecież nie miał nawet GPS ze sobą, więc to takie pitu pitu
KiloKush 796 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 5 minut temu, KaniaPC napisał(a): Jakie mierzenie? Tam nie było żadnego pomiaru, przecież nie miał nawet GPS ze sobą, więc to takie pitu pitu 1
KaniaPC 21 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 14 minut temu, KiloKush napisał(a): Ale wiesz o tym, że to nie jest GPS typu racebox czy dragy, prawda? Prawda?
GordonLameman 9 517 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 17 minut temu, KiloKush napisał(a): Kilo, weź się zapisz na tą fitness academy 1
KiloKush 796 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, KaniaPC napisał(a): Ale wiesz o tym, że to nie jest GPS typu racebox czy dragy, prawda? Prawda? No ale to nie ja robię recenzję auta na wbudowanym stoperze z górki mówię tylko, że ta recenzja mi nie wygląda na obiektywną więc raczej na wagę tam nikt nie będzie jęczał
KaniaPC 21 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu 50 minut temu, KiloKush napisał(a): No ale to nie ja robię recenzję auta na wbudowanym stoperze z górki mówię tylko, że ta recenzja mi nie wygląda na obiektywną więc raczej na wagę tam nikt nie będzie jęczał Wysyłasz mi zdjęcie pomiaru z komputera samochodowego na info z mojej strony że gość przecież nie miał pomiaru GPS...... Nie interesuje mnie co chłop powiedział, trzeba umieć czytać między wierszami i patrzeć na to co jest pokazane. O czym mówił, a o czym nie mówił.
Rekomendowane odpowiedzi