Skocz do zawartości

Nowe Audi RS5 ma 640 KM mocy i jest to hybryda PlugIN (jest ciężko)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co do Audi RS5 - przed chwilą widziałem 10 samochodów lżejszych niż to cudo. Bentley Bentayga W12 jest lżejszy... Co prawda tylko 5kg no ale kurde 😅 Audi sq7 jest 100kg lżejsze 😂

Edytowane przez lesiu155
  • Haha 4
Opublikowano
35 minut temu, lesiu155 napisał(a):

Co do Audi RS5 - przed chwilą widziałem 10 samochodów lżejszych niż to cudo. Bentley Bentayga W12 jest lżejszy... Co prawda tylko 5kg no ale kurde 😅 Audi sq7 jest 100kg lżejsze 😂

W życiu bym się nie spodziewał, że te dwa auta będą tak blisko. :EScreenshot_2026-02-25-19-01-13-736_com.android.chrome-edit.thumb.jpg.8b3b65f45742ab2b087752328be2c83e.jpg

• Haha 1
Opublikowano

Pojawiły się raporty z pierwszych jazd próbnych. Narzekania na wagę za bardzo nie ma, choć opony bardzo szybko kończą się na torze. Chwalą bardzo za dużą poprawę balansu auta w stronę nadsterowności;

Opublikowano
43 minuty temu, KaniaPC napisał(a):

Pojawiły się raporty z pierwszych jazd próbnych. Narzekania na wagę za bardzo nie ma, choć opony bardzo szybko kończą się na torze. Chwalą bardzo za dużą poprawę balansu auta w stronę nadsterowności;

0-62 mph mierzone z górki. No nie wiem czy to obiektywna recenzja.

Opublikowano
25 minut temu, KiloKush napisał(a):

0-62 mph mierzone z górki. No nie wiem czy to obiektywna recenzja.

Jakie mierzenie? :E Tam nie było żadnego pomiaru, przecież nie miał nawet GPS ze sobą, więc to takie pitu pitu

Opublikowano
4 minuty temu, KaniaPC napisał(a):

Ale wiesz o tym, że to nie jest GPS typu racebox czy dragy, prawda? Prawda?

No ale to nie ja robię recenzję auta na wbudowanym stoperze z górki :E mówię tylko, że ta recenzja mi nie wygląda na obiektywną więc raczej na wagę tam nikt nie będzie jęczał 

Opublikowano
50 minut temu, KiloKush napisał(a):

No ale to nie ja robię recenzję auta na wbudowanym stoperze z górki :E mówię tylko, że ta recenzja mi nie wygląda na obiektywną więc raczej na wagę tam nikt nie będzie jęczał 

Wysyłasz mi zdjęcie pomiaru z komputera samochodowego na info z mojej strony że gość przecież nie miał pomiaru GPS...... Nie interesuje mnie co chłop powiedział, trzeba umieć czytać między wierszami i patrzeć na to co jest pokazane. O czym mówił, a o czym nie mówił.