GordonLameman 10 200 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca (edytowane) . Edytowane 25 Czerwca przez GordonLameman
GordonLameman 10 200 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 1 minutę temu, Gret napisał(a): Się dajesz baitować Przez 3 lata pracowałem jako terapeuta zajęciowy 1
wallec 1 801 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca Life is fun, lubię to forum. Właśnie jadę za taką Dacia Bigster na blachach WE tj w leasingu/najmie długoterminowym ogólnie taka co ją kupujesz jak wybudujesz dom, jeszcze nie masz podjazdu, bramy, w ogrodzie błoto bo już mieszkasz ale nie zdążyłeś skończyć środka i musisz dobrać na kredyt furę bo stary Focus / Civic nie pasuje, wiecie o czym mówię... Jaki to może być rocznik? 2025? Przejechane z 5000km bo limit 10k rocznie i co widzę? Paryż Dakar - zgniata cała od spodu po jednej zimie
kubon 209 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca A zwyczajne głosowanie o podwieszenie tematów które wcześniej takowe były?
GordonLameman 10 200 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 9 minut temu, Pan Mateoo napisał(a): @marko przede wszystkim mamy administracje, wiec twoj wpis moge ukryc, bo wlasnie przekraczasz uprawnienia zwyklego szarego uzytkownika A sa gdzieś spisane? 1
Katystopej 2 046 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca @Pan Mateoo w takim razie proszę w administracji jeszcze raz przedyskutować ten temat.
GordonLameman 10 200 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 14 minut temu, wallec napisał(a): Life is fun, lubię to forum. Właśnie jadę za taką Dacia Bigster na blachach WE tj w leasingu/najmie długoterminowym ogólnie taka co ją kupujesz jak wybudujesz dom, jeszcze nie masz podjazdu, bramy, w ogrodzie błoto bo już mieszkasz ale nie zdążyłeś skończyć środka i musisz dobrać na kredyt furę bo stary Focus / Civic nie pasuje, wiecie o czym mówię... Jaki to może być rocznik? 2025? Przejechane z 5000km bo limit 10k rocznie i co widzę? Paryż Dakar - zgniata cała od spodu po jednej zimie Kolego nie rób zdjęć w trakcie jazdy bo w twoim starym zapłaconym gotówką civicu nie ma systemów bezpieczeństwa, które mogłyby zapobiec wypadkowi w przypadku Twojej nieuwagi. Moze jakbyś sobie wziął leasing na takiego Bigstera to byś nie musiał mu robić zdjęć w trakcie jazdy i narażać życia niewinnych ludzi?
tomcug 3 998 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 2 godziny temu, kubon napisał(a): A zwyczajne głosowanie o podwieszenie tematów które wcześniej takowe były? Nie widzę problemu. 2 godziny temu, Katystopej napisał(a): w takim razie proszę w administracji jeszcze raz przedyskutować ten temat Było przedyskutowane, na tym się moje możliwości kończą w tym zakresie. 2 godziny temu, marko napisał(a): ... To tak nie działa. Przede wszystkim jesteście na forum, które należy do portalu ITHardware, a nie jest osobnym bytem. Właściciel stwierdził, że otwiera dział moto, więc zaczął współpracę z Tomkiem i widocznie pod kątem forum też mają na to jakiś plan, z którym musicie się pogodzić. 3
Katystopej 2 046 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca @tomcug dziękuje za rozjaśnienie sytuacji.
tomcug 3 998 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 2 godziny temu, marko napisał(a): ... Mówiąc wprost, to jedyne wyjście. Ewentualnie możecie pisać do właściciela ITHardware, ale nie sądzę, by wywołało to jakąkolwiek zmianę.
Katystopej 2 046 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca (edytowane) Efekt będzie odwrotny do zamierzonego, się obudzi redaktor z ręką w ankiecie Edytowane 2 Marca przez Katystopej
Katystopej 2 046 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca (edytowane) 1 minutę temu, Gret napisał(a): Czyli po prostu ignorować? Nie da się wrzucić do ignorów, próbowałem ale możemy olewać jego tematy i tam nie wchodzić, zdechną raz dwa, albo możemy spamować wszyscy nowymi tematami aż mu się odechce Edytowane 2 Marca przez Katystopej 1 1
tomcug 3 998 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 2 godziny temu, marko napisał(a): ... Nie rozumiesz tekstu pisanego? Nikt nikogo nie poklepuje po plecach, my nie mamy na to żadnego wpływu.
dannykay 1 099 Opublikowano 2 Marca Autor Opublikowano 2 Marca Już tacy byli, co myśleli, że wiedzą lepiej od użytkowników portalu, co dla nich dobre i wiemy wszyscy jak to się skończyło.
Katystopej 2 046 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 7 minut temu, marko napisał(a): Yhym. No to pozostało zwijać żagle. Ja na pewno nie chce być częścią społeczności, która nie ma prawa głosu Pisałem w blabli, zróbmy swoje forum, hajs to nie problem, tylko niech to ktoś ogarnie technicznie.
GordonLameman 10 200 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 7 minut temu, Katystopej napisał(a): Pisałem w blabli, zróbmy swoje forum, hajs to nie problem, tylko niech to ktoś ogarnie technicznie. To może lepiej discord? 1
Katystopej 2 046 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 16 minut temu, GordonLameman napisał(a): To może lepiej discord? Może być jeśli idzie to tam tak ogarnąć
GordonLameman 10 200 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 32 minuty temu, marko napisał(a): @ITHardwareGPT podaj definicję słowa forum No spoko, ale na discordzie nic nie musisz stawiać. domenę i hosting mogę ogarnąć, ale postawienie forum to może być dla mnie zabawa na dłużej
Cappucino 487 Opublikowano 2 Marca Opublikowano 2 Marca 2 godziny temu, Katystopej napisał(a): Nie da się wrzucić do ignorów, próbowałem ale możemy olewać jego tematy i tam nie wchodzić, zdechną raz dwa, albo możemy spamować wszyscy nowymi tematami aż mu się odechce Olewać i nie podejmować dyskusji, tematy szybko zdechną. 2 godziny temu, bergercs napisał(a): Najwięcej zwycięstw w wyścigach Formuły 1 poszczególnych producentów silników: Ferrari – 247 Mercedes – 221 Renault – 178 Ford Cosworth – 176 Honda – 134 (138 jeśli doliczymy Mugen Honda) A więc jednak Kuga... Clio bije kuge., 2 godziny temu, GordonLameman napisał(a): To może lepiej discord? Ale tam dowodem trzeba poświecić do kamerki bo inaczej uznają cię za nieletniego. i nici z pisania.
Totek 994 Opublikowano 3 Marca Opublikowano 3 Marca Dajcie spokój, po co się pruć jak frustrat z kamerką w aucie, olać tematy, nie klikać. Ulica sama zweryfikuje. 1
dannykay 1 099 Opublikowano 3 Marca Autor Opublikowano 3 Marca (edytowane) Jak tu olać, skoro np. piszę w blabli, a chłop 3 posty wyciąga do nowego tematu? Edytowane 3 Marca przez dannykay
Rekomendowane odpowiedzi