Wymiana 4070S na 5070Ti - czy warto
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez NotQuite · Opublikowano
To, że się wyświetlają reklamy to nikogo nie dziwi. Ale jak one się wyświetlają : mi 20% dolnego ekranu zabiera pozioma reklama podążająca za skrollowaniem, czego autentycznie niecierpię; poza tym te nazwijmy to nie pływające siedzą sobie bezpośredni pod postami juzerów udając ich sygnatury - nie widać linii oddzielającej posta od reklamy, ani nie ma innej kolorystyki okna, kontrastowej. Ogólnie to jest nasrane jak w chlewie, a na to chyba wpływ macie. -
Przez Dirian · Opublikowano
I co mamy robić, zamykać pierdyliard wyskakujących reklam, które zaraz wrócą? Nie tędy droga - ludzie stąd po prostu uciekną, bo nikomu nie będzie się chciało wchodzić na stronę która zamiast treści oferuje użeranie się z advertami. Kto będzie chciał zostać, ten zainstaluje ADB, ale na tym skromnym gronie stałych userów nie utrzyma się stronki. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Nie no jasne ale myślę, że to tylko skromny dodatek do tego co robi. Myślę, że np. teraz o 19:20 jak widzę go w zalogowanych, to raczej spędza tutaj czas w tych godzinach jako pasjonat, nie etatowiec. A paywalla nie musimy robić z ukrytym działem dla dotujących. Nawet symboliczne rangi wystarczą. My ze starą gwardią wzięlibyśmy to na klatę, bo to są śmieszne koszty w porównaniu do tego ile co dzisiaj kosztuje. Jeżeli masz doświadczenie, to pewnie wiesz jak po aktualnych transformacjach google działa i jak bardzo strzałem w stopę są te reklamy. Krótkowzrocznie może i parę groszy się zyska ale długofalowo to będzie tragedia. Widziałeś eksodus power userów i ekspertów z overclock na techpowerup po wprowadzeniu agresywnych reklam? Tylko czekać na podobny rozwój sytuacji, patrząc na wzrastające niezadowolenie użytkowników. -
Przez SylwesterI. · Opublikowano
Ok tam oj tam , pan dziennikarz nie widzi relingów które są, ale za to widzi elektryczną klapę bagażnika której nie ma, więc się wyrównuje. -
Przez gtxxor · Opublikowano
A to Tomek pracuje tu non profit? Tomek jest osobą zatrudnioną w pełnym tego słowa znaczeniu. Nie na śmieciuchu żadnym, tylko na realnej umowie o pracę. Można oczywiście kalkulować, ile mandayów poświęca na pracę dziennikarską, ile na administracyjną, ale fakty są takie, że to po prostu pracownik. Niestety paywalle w polskich realiach się nie sprawdzają, co miałem okazję wielokrotnie poczuć na własnej skórze.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi