Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
2 godziny temu, caleb59 napisał(a):

Hypervisor to gówno a nie granie, nigdy by mi do głowy nie przyszło by odpalać jakiś .cmd wyłączający zabezpieczenia, to nawet nie jest scenowy relek by im wierzyć bezgranicznie.

To ja nie wiem jak Ty żyłeś w dobie Win7/8 chyba pod kocem korzystałeś z netu żeby przypadkiem magiczny hakier nie okradł Cię :hihot:

giphy-downsized-large.gif

• Haha 4
Opublikowano
2 minuty temu, JeanPepin napisał(a):

Już u 2 cymbałów widziałem w minusach że wycięto wątek współczesny, no ja po***e:E to jeden z wiekszych plusów 

Dla mnie to od zasze była głupota i od zawsze powinno to wyglądać tak jak teraz

• Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

W pewnym sensie tak, w kraju Tolkiena :) Ale nie tam gdzie film robili bo to miales na mysli.

O nie, wyszedlem z gry i juz "Play" jest nieaktywne :E W sumie dobrze bo dzisiaj i tak planuje skonczyc Gothica2 i dopiero zaczac porzadnie przygode na karaibach. 

Gra wyglada bardzo ladnie, ale nic poza to co juz widzielismy w AC, na pewno wystarczajaco. Poruszanie sie jest unowoczesnione w stosunku do oryginalu co napewno bylo potrzebne.

PS. Sprostowanie, z quick launcha dalej da sie odpalic.

Edytowane przez Sheenek
Opublikowano

Grałem na takim czymś w oryginała AC Black Flag.

To były czasy. Nadal go mam(to już kuzyna ale musiałem go wziąć jak miałem gtx 1660ti w naprawie). Ma chyba lekki banan jak coś kojarzę ale działał. 
obraz.png.fa8556500625130bd6b8dabb1134fc06.png

Teraz bym ogrywał na lepszym sprzęcie w lepszej oprawie ale spokojnie poczekam. Ostatnio kupno Crimsona i granie w niego zmieniło mi moje ogrywanie kupki wstydu, dlatego dopóki nie będę "ready" to nie pogram w nowego AC Black Flag. Grałem i przeszedłem oryginał kupę lat temu, więc nie muszę grać ponownie w to samo, szczególnie, że cenowo i trak drożej niż Gothic:E cena spadnie, bo gry Ubi szybko lecą z ceny. Cierpliwość popłaca. :pozdro:

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Grałem na takim czymś w oryginała AC Black Flag.

To były czasy. Nadal go mam(to już kuzyna ale musiałem go wziąć jak miałem gtx 1660ti w naprawie). Ma chyba lekki banan jak coś kojarzę ale działał. 
obraz.png.fa8556500625130bd6b8dabb1134fc06.png

Teraz bym ogrywał na lepszym sprzęcie w lepszej oprawie ale spokojnie poczekam. Ostatnio kupno Crimsona i granie w niego zmieniło mi moje ogrywanie kupki wstydu, dlatego dopóki nie będę "ready" to nie pogram w nowego AC Black Flag. Grałem i przeszedłem oryginał kupę lat temu, więc nie muszę grać ponownie w to samo, szczególnie, że cenowo i trak drożej niż Gothic:E cena spadnie, bo gry Ubi szybko lecą z ceny. Cierpliwość popłaca. :pozdro:

Też miałem tego Asusa 👍😁

Teścik

giphy.gif

https://ithardware.pl/testyirecenzje/assassin_s_creed_black_flag_resynced_test_kart_graficznych-52351.html

CYTAT:

"do 1440p odpowiedni będzie RTX 4070 lub RX 7800 XT"

Edytowane przez azgan
  • Like 1