Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

No to pograne. W ac shadows musiałem zalozyc nowe konto bo przy starym nie dalo sie zalogować ani zresetować hasła, na różnych PC i 2 smartfonach. Musiałem założyć nowe konto - po 40h wylogowało mnie z nowego konta i problem się pojawił również tam - defacto straciłem dostęp do gry - i wtedy zrobiłem uninstall.

Zagram kiedyś jak złamią denuvo i będzie pirat bo jeśli jest apka Ubi to nie kupię bo kasa w błoto dosłownie

Edytowane przez Fatality
  • Confused 1
  • Sad 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Fatality napisał(a):

No to pograne. W ac shadows musiałem zalozyc nowe konto bo przy starym nie dalo sie zalogować ani zresetować hasła, na różnych PC i 2 smartfonach. Musiałem założyć nowe konto - po 40h wylogowało mnie z nowego konta i problem się pojawił również tam - defacto straciłem dostęp do gry - i wtedy zrobiłem uninstall.

U mnie był konflikt apek, jedną trzeba było odinstalować całkowicie z każdym plikiem. Bo chyba zmienili nazwy, zresztą EA podobnie ma.

Dopiero jak usunięty był każdy plik i zero wpisów w rejestrze, to mogłem od nowa zainstalować i normalnie dało się zalogować. Ale kombinowałem nad tym też sporo. Po prostu rzadko używam tej apki, wolę steam.

Edytowane przez Keller
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Keller napisał(a):

U mnie był konflikt apek, jedną trzeba było odinstalować całkowicie z każdym plikiem. Bo chyba zmienili nazwy, zresztą EA podobnie ma.

Dopiero jak usunięty był każdy plik i zero wpisów w rejestrze, to mogłem od nowa zainstalować i normalnie dało się zalogować. Ale kombinowałem nad tym też sporo. Po prostu rzadko używam tej apki, wolę steam.

Próbowałem. Ale nawet nie mogłem się zalogować przez tel. Ludzie na necie pisali, żeby kopiować hasło z notatnika itd. (swoją drogą ciekawy bug :E ) ale u mnie nic. Chodzi o to, że wyskakiwało błędne hasło mimo że było prawidłowe. Wkurzyłem się bo kupiłem za cenę prawie premierową i postanowiłem, że jak w jakąś gre ubi z ich apką to albo w demo albo wcale. Support oczywiście też nie pomógł. Wywalone jajca i "proszę spróbować później się zalogować".

Edytowane przez Fatality
Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, Fatality napisał(a):

wyskakiwało błędne hasło mimo że było prawidłowe.

Jak wpiszesz ręcznie to może wejdzie...

no chyba że Ci shakowali.

Realnie kopiowanie właśnie nic nie daje czy autouzupełnianie. Po kolei wszystko i hasło nawet jak masz xyz i mail. Ja to zgłaszalem i mowili "wina cache".

Edytowane przez Keller
Opublikowano (edytowane)

też mam jazdy z ubisoft connect od 2-3tyg, co drugi dzień pisze że muszę zmienić hasło, bo mogła być próba włamania, dopiero wtedy mogę się zalogować

( po zalogowaniu już nie ma żadnych innych prób logowaniu poza moimi ) 

no to resetuje, dostaje linka na maila, ustawiam nowe hasło i nim się loguje, pisze że nieprawidłowe i tak z pięć razy, kopiowanie hasła też nie pomaga..

dopiero za którymś razem ( każdorazowo zmiana hasła na nowe ) się udaje... już myślałem że tego finałowego dodatku Do Shadows nie skończę, uj mnie strzelał...

jak tak ma wyglądać gra w Black Flag to aż się boję 

Vallhalla miałem w Epic, z pominięciem tego UConnect, nie było problemu, z resztą tu przez 

fajna promka na ps5 :

https://www.pepper.pl/promocje/assassins-creed-black-flag-resynced-launch-edition-ps5-1301820

Edytowane przez miro