Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

@Lypton w II połowie było znacznie więcej zmian. Zupełnie inne ustawienie.

Meczyk Japonia vs Szwecja na remis na plusik :thumbup: :clap: Jak na razie jeden tylko kupon mam przegrany na 7 albo 8. Ale to wszystko tak w głowie tylko.

11 godzin temu, Doamdor napisał(a):

Ekwador 2 - 1 Niemcy 

tenor.gif

Jak pisałem. Dla Niemców to był mecz o nic. Zupełnie normalne, że trener oszczędził zawodników, a ci co grali mieli głównie uważać na kontuzje i żeby się nie zmęczyć. To było value 3.60 na Ekwador. A z kolei Ekwador grał o życie.

Edytowane przez hubio
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, hubio napisał(a):

@Lypton w II połowie było znacznie więcej zmian. Zupełnie inne ustawienie.

5 zmian, czyli tyle samo, ile w Nagelsmann robił w poprzednich meczach. Z WKS wypaliło, z Ekwadorem nie.

Edytowane przez Lypton
Opublikowano

Nie śledzę mundialu. Piszę to co mówili komentatorzy z TV, że to skład eksperymentalny, a zawodnicy nawet nie wiedzą co mają robić. Wiesz 5 zmian, a 5 zmian to może być zmiana o 100% bo wszystko też zależy od tego kogo się zmienia :) Z tego co wczoraj zerkałem na pewno Neuer odwala... Podobno odwalał już wcześniej... Mocno się zdziwiłem, że wciąż gra bo go pamiętam jeszcze z moich czasów jak aktywnie zajmowałem się bukmacherką. Tak to generalnie widać w tej drużynie jakość. Ale bramkarz...

Opublikowano
17 godzin temu, hubio napisał(a):

Nie śledzę mundialu. Piszę to co mówili komentatorzy z TV, że to skład eksperymentalny, a zawodnicy nawet nie wiedzą co mają robić. 

Komentatorzy TVP w większości wuja się znają i są farmazoniarzami.

Screenshot_20260627-095622.X.thumb.png.a829b2b590b905247a50dc4a9df63b7a.png

Opublikowano

Oglądam właśnie mecz Brazylia vs Japonia. Nic tu nie grałem w głowie. Tak myślałem, że będzie bardzo wyrównany i jest. Japonia prowadzi 1:0 i gra bardzo wyrównanie. Fajny meczyk. Myślę, że mimo wszystko albo Brazylijczycy wyrównają i będzie 1:1 i dogrywka albo Japonia pozamiata na 2:0/2:1

Opublikowano (edytowane)

Oglądałem wczoraj w nocy ten mecz Maroko vs Holandia i jestem pod wielkim wrażeniem Maroka. Oni tam modłami zaczarowali bramkę w karnych! Zresztą same karne to analiza spraw pozaziemskich co tam się działo :)

ale do rzeczy.

Pograłem tym razem nie w głowie, ale na serio w Fortunie taki zakład: awans Meksyku :thumbup:+ awans Francji :thumbup:+ awans Maroka właśnie (już w 1/8) Łączny kurs w Fortunie to 2,75 i wskoczył jakiś bonus 10% Oczywiście jest podatek więc nie jest idealnie, ale ten bonus daje 10%

Pokrótce mała analiza:

- Meksyk - gra u siebie. Tam tłumy będą ich nieść. Ekwador co prawda wygrał z Niemcami (oglądałem ten mecz) ale Niemcy mieli wywalone... Ekwador grał średnio... To Niemcy zagrali na wywaleniu.

- Awans Francji - jak nie zlekceważą Szwecji tak jak w 2020 Szwajcarii gdzie utopiłem parę kuponów (ja i tysiące graczy na całym świecie) to nie powinno być niespodzianki.

- Maroko bo jak pisałem - to jest naprawdę wysoki poziom. Dają z siebie wszystko. I modły... Kanada nie gra u siebie tylko w USA

UWAGA dla osób zaczynających przygodę z bukmacherką - uważajcie na wyświetlające się od razu kursy na 1 X 2 - one dotyczą czasu regulaminowego... W takich meczach różnie bywa. Prawie każdy dotąd mecz albo kręcił się wkoło remisu albo był remis... Dlatego wolałem pograć 3 zdarzenia ale z awansami choć pewno Francja ogarnie w czasie regulaminowym.

Edytowane przez hubio
Opublikowano (edytowane)

I jeszcze 2 kupony zagrałem w Fortunie:

Francja vs Szwecja (ilość rzutów rożnych Francji pow 5,5):thumbup: + Meksyk vs Ekwador (liczba goli Meksyku: pow 0,5):thumbup: łączny kurs: 2,37 buk: Fortuna :thumbup:

Francja vs Szwecja (Francja HA -1,5) :thumbup:+ Meksyk vs Ekwador (Meksyk HA -1):thumbup: łączny kurs: 7,08 buk: Fortuna :thumbup:

Analiza:

Francja - Te bety troszeczkę są obliczone na coś innego i trochę się kontrują... Jeśli Francja szybko obejmie prowadzenie może się cofnąć i nie chcieć bić cornerów... I wtedy potencjalnie wejdzie HA. I na odwrót. Osobiście liczę na to, że wejdą oba

Meksyk - Historia meczy z Ekwadorem to nudne 0:0 itp... Ale Meksyk gra u siebie jako gospodarz MŚ.. W nocy kibice urządzili piekło Ekwadorowi... HA -1 to mój ulubiony bet bo w razie po prostu wygranej mam zwrot. Ale jak się uda co najmniej 2 golami i wejdzie HA z Francji to mam fenomenalny kurs 7,08 co generuje spory zysk

Edytowane przez hubio
Opublikowano (edytowane)

Zagrałem tu remis razem z 2x na Bośnię, ale nie podawałem bo za freebet for fun... Zacząłem robić kolację ok 80 min i wyłączyłem jak było 2:0. Wracam z kuchni i 2:1... :) A za chwilę 2:2 i typ mi wszedł :) Tzn ten remis. Bo na Bośnię czekamy..

Edytowane przez hubio
Opublikowano

Nke spodziewałem sie ze tak mało tu fanów piłki jak to. Wszyscy dyskutują o poborach prądu kart graficznych po uv, poliryczny wątek dziennie płonie, o babach też. Ale piłki zero. Smutne szkoda.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, WJ_PR napisał(a):

Nke spodziewałem sie ze tak mało tu fanów piłki jak to. Wszyscy dyskutują o poborach prądu kart graficznych po uv, poliryczny wątek dziennie płonie, o babach też. Ale piłki zero. Smutne szkoda.

Nie każdy wchodzi w taki temat, ja oglądam prawie wszystko, a jak się nie da to skróty, bo ostatnio tvp robi dobre. Najbardziej mnie środek pola Portugalii zawodzi na tym turnieju, nic nie kreują tylko do boku lub do tyłu.

Edytowane przez Keller
Opublikowano (edytowane)

3 drużyny z Afryki wyeliminowane przez 3 drużyny z Europy w 86 minucie. Pechowa minuta dla kontynentu afrykańskiego :D 

1783046093667_phut-2086-20nghiet-20nga.j

Zdjęcie: bfmtv.com

Edytowane przez Liber8