Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
35 minut temu, Voodoo2 napisał(a):

Szukam chłodzenia na CPU do 100 zł, najlepiej w media expert bo mam bon - pod 12700 / lga 1700  - fera 5 czy coś innego? 

Może to:

https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/podzespoly-komputerowe/chlodzenia-procesorow/chlodzenie-cpu-thermalright-burst-assassin-120-argb

Sześć rurek powinno zrobić robotę a promka teraz jest.

• Upvote 3
Opublikowano
9 minut temu, Lameismyname napisał(a):

Wiem wiem, czytałem posta. Wrzuciłem tylko jako alternatywę, bo Pearless Assasin to już trochę inna liga.

W ogóle to nie wiem czy pod piekarnik Intela od razu bym nie szedł w Pearlessa. Ale założenia są jasne.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Za 99zł jest jeszcze brocken 4 i to bym do 100zł brał, super jakość wykonania bez konkurencji w tej kwocie.

https://allegro.pl/produkt/chlodzenie-cpu-alpenfohn-brocken-4-argb-do-procesora-amd-intel-952ef079-10e3-42a2-af54-29a97218808f?offerId=18428321988 

lub jak Lama pisał Assasin 120, ale trzeba mieć Amazon Prime z tego co widziałem. 

Z ME najlepsza jest propozycja Grolshka.

Edytowane przez ShaDow_Pro
  • Like 2
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)

Tak informacyjnie :-) :   https://www.amazon.pl/Thermalright-wentylator-grzewczych-prędkość-radiator/dp/B0G3K8SR5X?tag=egcplpepper2-21&ascsubtag=ppr-pl-835406738&th=1

i tak wiem że autor już zakupił lub zakupi  tego rebranda rebrandów :wariat:  id-cooling==>silver monkey==>Alpenföhn Brocken 4 a i po drodze pewnie z 5 innych pod różnymi nazwami  na inne rynki :banana:    nie zmienia to faktu że ten thermalright  z linku wyżej jest nie do przeskoczenia i cenowo i wydajnosciowo   117pln z prime.

Edytowane przez unadarek
Opublikowano (edytowane)

Edytowane specjalnie dla kubon i Lejma:

UWAGA BĘDĘ OPOWIADAŁ DOWCIP

Chcę chłodzenie do stówy z ME:

Pearless za 106 z Primem

Phantom za 118 z Primem

Alpenföhn Brocken 4 za 99 jak masz Smarta

No jak nie kochać tego forum :lovin:

Edytowane przez Grolshek
  • Haha 1
Opublikowano

@Grolshek Autor podkreślił "najlepiej z ME" ale to nie był warunek konieczny, co z resztą widać bo wziął inne chłodzenie z allegro i bon wykorzysta gdzieś indziej ;) 
Kwoty też są na tyle podobne (bynajmniej moja 106zł), że podałem jako alternatywę, bo to już zupełnie inna liga i moim zdaniem warta dopłaty.
Już nie bądźmy tacy przewrażliwieni ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, Lameismyname napisał(a):

@Grolshek Autor podkreślił "najlepiej z ME" ale to nie był warunek konieczny, co z resztą widać bo wziął inne chłodzenie z allegro i bon wykorzysta gdzieś indziej ;) 
Kwoty też są na tyle podobne (bynajmniej moja 106zł), że podałem jako alternatywę, bo to już zupełnie inna liga i moim zdaniem warta dopłaty.
Już nie bądźmy tacy przewrażliwieni ;) 

No jak dla mnie to wolałbym wodne za 138pln z Amazona.

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, unadarek napisał(a):

To też informacyjnie :-) gdyż sprzedaje hujafei a wysyła amazun i jak by się ktoś bał kupować od hujafei  to brać śmiało kilka/naście rzeczy już od feja kupione i wszystko cacy :wariat:

On wszedł na amazona z Thermalrightem jako trzeci i jest najtańszy. Nie ma sentymentów.

Opublikowano
3 godziny temu, Grolshek napisał(a):

Edytowane specjalnie dla kubon i Lejma:

UWAGA BĘDĘ OPOWIADAŁ DOWCIP

Chcę chłodzenie do stówy z ME:

Pearless za 106 z Primem

Phantom za 118 z Primem

Alpenföhn Brocken 4 za 99 jak masz Smarta

No jak nie kochać tego forum :lovin:

Norma na forach od zawsze, tutaj akurat jeszcze jest spoko ale zwykle wyglądało np. tak:

"- Polećcie zasilacz 500W do 300zł

- Weź zasilacz AAA za 302zł, jest świetny.
- Jaki świetny? To już lepiej wziąć BBB 550W za 350zł.
- BBB? Ten paździerz? nawet nie ma "golda" za 380zł masz CCC z dobrym certyfikatem.
- 550W za 380zł? To już lepiej DDD 600W za 430zł.
- Ale w DDD wentylator chodzi jak traktor, dopłacasz trochę i masz świetny EEE 650W za 480zł.
- Tylko że EEE ma strasznie sztywne kable, lepiej wziąć FFF 700W za 530zł, dopłata niewielka a zasilacz na lata.
- No niby można ale za 600zł masz GGG 750W gold, ja bym się nie zastanawiał."

itd. :E

• Like 1
  • Haha 1