Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://wiadomosci.wp.pl/brutalny-atak-na-kobiete-z-ukrainy-w-gdyni-trwaja-poszukiwania-sprawcy-7313461291460608a

Godzinę temu, Kris194 napisał(a):

https://tvn24.pl/katowice/uderzyla-taksowkarza-w-czestochowie-bo-nie-chcial-podjechac-do-monopolowego-st9167421

Patusiara chyba w przypływie jakiegoś olśnienia sama się zgłosiła na komisariat.

No to teraz ściągnie na siebie opiekę społeczną. Ale może i dobrze. Jak ona pewno nawalona sprawuje opiekę nad dzieckiem i bluźni przy dziecku to już samo to powinno spowodować, żeby się jej przyjrzeli

• Odpowiedzi 666
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Co oni wszyscy mają z tym chlaniem? Co nie zaglądnę na stronę Polsat News to jedna z drugą opiekowała się dzieckiem mając 2-3 promile. Jak tacy mają nam poprawić demografię to już wolę, żeby nas było 20 milionów.

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, KiloKush napisał(a):

Polak pobity we Lwowie. Ukraińcy jeszcze klaszczą. Nie jest jakoś brutalny ten film ale 18+ nie wiem czemu 

To może ja przytoczę z innego źródła bo niektórzy mają spore problemy z rzetelnością.

Bydło pojechało w gości i dosłownie opluwa gospodarzy, skończyło się dokładnie tak jak można było się spodziewać. Ukraińcy po prostu przemówili do niego jedynym językiem jaki takie bydło rozumie - językiem siły. Klasyczny wręcz przykład FAFO.

Dlaczego taka patologia nie może po prostu siedzieć w swoich czterech ścianach tylko jeździ po świecie i psuje nam opinię...

2 godziny temu, hubio napisał(a):

Kolejny "gieroj", który bije kobiety...

https://x.com/mateusz_rybak1/status/2083248815230906866

Mam nadzieję, że policjanci nie będą zbyt mili jak go dorwą.

Edytowane przez Kris194
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Winter napisał(a):

Co oni wszyscy mają z tym chlaniem? Co nie zaglądnę na stronę Polsat News to jedna z drugą opiekowała się dzieckiem mając 2-3 promile. Jak tacy mają nam poprawić demografię to już wolę, żeby nas było 20 milionów.

A w Holandii niby lepiej? :rotfl2:

Edytowane przez hubio
Opublikowano
2 minuty temu, hubio napisał(a):

A w Holandii niby lepiej? :rotfl2:

Przeraża mnie, że w to wątpisz. Trochę krajów Europy zwiedziłem. Kultura picia jest inna. W Polsce to nie jest picie, to jest ordynarne chlanie. 90% tych odpadów ludzkich nie ma zębów, cera przepita i język polski z dużymi brakami. Spokojnie zaryzykowałbym stwierdzenie, że tej materii niewiele nam brakuje do ruskich.

Opublikowano (edytowane)

@Winter wiesz dobrze, że uważam etanol za największe g. na świecie. Ok. Rzeczywiście sprawdziłem statystyki i w Holandii pije się znacznie mniej... Natomiast tak napisałem z emotionką bo jakoś mi się przypomniały filmiki z Amsterdamu z nocy co się dzieje... Ale ok. Natomiast to też nie tak, że z Polakami najgorzej. Chyba nas prześcigają Anglicy którzy robią zadymy nie tylko u siebie ale w całej UE.

Ale wracając do Holandii to tam z kolei jest chyba duży problem z dragami. Miałem kolegę co pracował fizycznie i to w małym miasteczku to właściwie niemal na legalu można było kupić niemal wszystko...

Generalnie w kwestii etanolu jestem mocno za wprowadzeniem rozwiązań skandynawskich. Jeden, dwa sklepy w centrum, wydzielone i czynne od 10 do 16 i nic poza tym. A nie jak u nas, że obok książeczki dla dzieci można kupić piwo. A ilość tego jest tak ogromna, że zalewa niemal sklepy... W takiej mojej biedrze po prostu kończą się napoje i obok orzeszków są litry piwa i wódki. Całkowicie dostępne. To samo na stacjach...

Edytowane przez hubio
Opublikowano

@Winter wiesz dobrze, że uważam etanol za największe g. na świecie. Ok. Rzeczywiście sprawdziłem statystyki i w Holandii pije się znacznie mniej... Natomiast tak napisałem z emotionką bo jakoś mi się przypomniały filmiki z Amsterdamu z nocy co się dzieje... Ale ok. Natomiast to też nie tak, że z Polakami najgorzej. Chyba nas prześcigają Anglicy którzy robią zadymy nie tylko u siebie ale w całej UE.

Ale wracając do Holandii to tam z kolei jest chyba duży problem z dragami. Miałem kolegę co pracował fizycznie i to w małym miasteczku to właściwie niemal na legalu można było kupić niemal wszystko...

Mniej internetu. Mieszkam tu 18 lat, więc trochę już widziałem. Pijaństwa nie widziałem, jedynie u polaczków. Dragi można latwiej dostać od alko, ale nigdy nie widziałem jakichś chorych akcji po nich u lokalsów.

Z Angolami się zgodzę, widziałem, jak te mongoły zachowywały się w Meksyku. Mieli nawet wlasny bar z meczami z Premier League. Chlanie od rana.

Opublikowano (edytowane)

@Winter na słowo "polaczki" to uważaj bo ja dostałem bana na pclabie za to określenie w ocenie moderatora jako obraźliwe z przyczyn narodowościowych.... ;D Inna sprawa, że ban był na 3 miesiące na tydzień przed upadkiem całego serwisu, ale malutki człowieczek mający "władzę" na odchodne popisał się i jeszcze mnie publicznie wyśmiał gdzie nie miałem nawet możliwości obrony... 

Edytowane przez hubio
Opublikowano

@Winter na słowo "polaczki" to uważaj bo ja dostałem bana na pclabie za to określenie w ocenie moderatora jako obraźliwe z przyczyn narodowościowych.... ;D Inna sprawa, że ban był na 3 miesiące na tydzień przed upadkiem całego serwisu, ale malutki człowieczek mający "władzę" na odchodne popisał się i jeszcze mnie publicznie wyśmiał gdzie nie miałem nawet możliwości obrony... 

Nie identyfikuję się z takimi ludźmi, więc nazywam ich polaczkami, bo Polakami to oni na pewno nie są. Jak się to komuś nie podoba to trudno.

Opublikowano (edytowane)

ukraince juz sobie znalezli zabawe. filmik jeden z wielu: zaczepianie ludzi na ulicy i gadanie po ukrainsku zeby nagrac jakas niemila reakcje i cyk "Polacy szkalują ukraińców". Parę razy się udało, tutaj ponizej np. już nie

Edytowane przez Fatality
Opublikowano (edytowane)

To taka konfitura i audytor na rynek ukraiński.... :) Każdy chce zarabiać... :) Niech Polacy dają dobrą opinię o sobie i będą mili to kanał straci rację bytu. A jak będę niemili to tylko wzmocnią jej kanał... :) Więc zrobią przez głupotę (a pewno zrobią) coś czego nie chcą.... :rotfl2:

Edytowane przez hubio
Opublikowano
6 godzin temu, Winter napisał(a):

Nie identyfikuję się z takimi ludźmi, więc nazywam ich polaczkami, bo Polakami to oni na pewno nie są. Jak się to komuś nie podoba to trudno.

Polacy w Holandii to jakieś dno. Większość z nich tam pracujących dorywczo przez np agencje to patologia, która nie ma perspektyw w Polsce. Ludzie z przeszłością, alimenciarze, ćpuny. Większość jedzie tam ze względu na łatwość pozyskania używek, a nie dla poprawienia swojej sytuacji. Imprezy, ćpanie, afery, niszczenie agencyjnych mieszkań, bójki. Holendrzy nie mają o nas dobrego zdania.