Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

b84Deo.png

b84UUC.png

b8KgQa.png

b8Krne.png

Taktyczne Gwiezdne Wojny? Tego mi było trzeba. :D Nie oczekuję kolejnego XCOM-a, ale trzymam kciuki, aby było chociażby na poziomie Midnight Suns, Mutant Year Zero czy Gears Tactics.  Na papierze zapowiada się obiecująco. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

W dniu 11.08.2026 o 17:05, ODIN85 napisał(a):

Czyli świetna rozgrywka, słaba fabuła (po 16 godz. gry) i trochę błędów technicznych (we wcześniejszej wersji).  
friends-ross-geller.gif
Dawno nie grałem w taką turówkę.

10 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

Przy takim kurestwie cenowym, jakie zastosowano w przypadku tego tytułu, na bank zostanie złamana na premierę, nawet jeśli dorzucą do niej denuvo na ostatnią chwilę. 

Jakim? Normalna cena 219 zł. 

Edytowane przez Jaycob
Opublikowano

Jakoś grałeś w Clair 33 i nie narzekałeś. :E 
Sprawdź sobie Gears Tactics - jest w Game Passie albo możesz kupić za grosze. Obecnie jest promo na Steamie za 37 zł. Myślę, że obie gry wyglądają podobnie, tylko są osadzone w innym uniwersum, a GT jest bardziej przystępniejsze dla nowych w tym gatunku. 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

No i największy plus turówek - zero spinania się o refleks. Możesz sobie wziąć kawkę albo piwko, grać jedną ręką :E  i na spokojnie planować każdy ruch. Idealne gry do relaksu.:D

1 minutę temu, Reddzik napisał(a):

Ja też lubię turówki, można podumać, pokombinować. Chyba wezmę Gears Tactic, bo jeszcze nie grałem. SW Zero Company poczeka na swoją kolej. 

Sprawdź jeszcze Mutant Year Zero: Road to Eden i Marvel’s Midnight Suns - obie mi się bardzo podobały. Ta druga ma trochę zapychaczy pobocznych, ale walka jest świetna, są statusy, są destrukcje otoczenia... i dla fanów bohaterów komiksowych to pozycja obowiązkowa.

• Like 1
Opublikowano

@Jaycob Znam je, Marvel zacząłem ale musiałem odpuścić, chcę wrócić. Mutant, tej nigdy nie instalowałem, mam z jakiegoś bundla, więc za frytki. Gears Tactic może wezmę na później, albo zaś odłożę zakup na późniejszy termin - chyba to trzeba będzie zrobić. Póki co nadrabiam backlog, więc wszystkich nowości w najbliższym czasie nie sprawdzę, bo się nie da. Choć Mortal Shell 2 zrobił na mnie wrażenie. 

• Like 1
Opublikowano

Nie jest zaskoczeniem, że fabularnie gra wygląda raczej przeciętnie, choćby XCOM też nie miał jakiejś specjalnie rozbudowanej i atrakcyjnej tej warstwy. Tutaj szuka się czegoś innego. 

Za turówkę zawsze plusik. Nie jest tak, że tych gier na rynku brakuje, ale z pewnością nie jest ich za dużo. Tych, które stoją na dobrym poziomie.

Opublikowano
14 godzin temu, Element Wojny napisał(a):

Przy takim kurestwie cenowym, jakie zastosowano w przypadku tego tytułu, na bank zostanie złamana na premierę, nawet jeśli dorzucą do niej denuvo na ostatnią chwilę. 

W wersji PC nawet kodu nie ma w środku. Wysyłają na email. W kolekcjonerce.

Myślałem o niej póki nie pokazali ceny.

Bo tu może być podobnie jak z croc 2 remaster.

Kolekcjonerki nie preorderowal nikt, ani jedna osoba. Więc dziś byłbym sam na eBay kto ma takie coś, i sprzedał za dobrą kasę jako unikat.

Ale przy takiej cenie preorderu zero company, nawet jak sam jedyny bym to kupił na świecie, zero mowy o jakimś wyjściu na plus.

Tutaj limitowana figurka Black series też dużo robi. Mam taką jedną, jedna z pierwszych. Dziś na Amazonie chodzą po 600, na polskim allegro ktoś kupił za 800.