Jaycob 3 174 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Cytat O tej grze Odkryj zniszczoną pozaziemską kolonię, która została spustoszona przez katastrofalną megaburzę i opanowana przez krwiożerczych obcych. Stań do desperackiej walki o przetrwanie i pokonaj niezliczone rzesze monstrów dzięki kombinacji sprytu i siły ognia. Steam IMO świetnie to wygląda. Podoba mi się struktura starego FPS-a - ciasne korytarze, szukanie dróg, kluczy do kolejnych drzwi i zwarte poziomy. Najbardziej przypomina mi Dooma 3, gdyby zamiast demonów wrzucić Xenomorphy. Będzie polska kinowa lokalizacja. 1 1
Ryszawy 970 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia Wygląda zacnie. Pograłbym w coś tak staroszkolnego.
Jaycob 3 174 Opublikowano 27 Sierpnia Autor Opublikowano 27 Sierpnia No dobra, cofam to, co powiedziałem o Doomie 3. Pojawił się pierwszy gameplay i to już brzmi znacznie bardziej jak immersive survival horror? z elementami FPS-a niż staroszkolny shooter.
Ryszawy 970 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Dużo zachwalanie własnego tyłka. No zobaczymy co z tego wyjdzie, bo z gier od Rebelion to tylko Aliens vs Predator pamiętam, ale to było za sto lat temu.
Jaycob 3 174 Opublikowano 27 Sierpnia Autor Opublikowano 27 Sierpnia Tu masz wersję bez gadającej głowy. Dzisiejszy gameplay. 1
Ryszawy 970 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia (edytowane) Się podoba. Klasycznie. Jest latareczka i czujnik ruchu, po każdym naciśnięciu jakiegoś przełącznika wyskakują potwory... Ciekawe czy główny bohater, który jest inżynierem, stąd to walenie kluczem w bezpieczniki, nazywa się Isaac? Chociaż jak się przeciska przez drzwi to jakieś kobiece pojękiwania słychać.... Edytowane 27 Sierpnia przez Ryszawy 1
Stjepan 2 945 Opublikowano 27 Sierpnia Opublikowano 27 Sierpnia Eee nie nie dla mnie Doom 3 nie lubię, za to Doom i Doom 2 kocham BOOMER SHOOTER napindalanie z shoguna we wszystko co żyje na lewo i prawo to jest dla mnie.
Tankietka 298 Opublikowano 29 Sierpnia Opublikowano 29 Sierpnia (edytowane) Słabe, nijakie, ograne, nieinteraktywne i fatalny dźwięk detektora ruchu. Edytowane 29 Sierpnia przez Tankietka
Rekomendowane odpowiedzi