Moje projekty
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Vulc · Opublikowano
Ceny zarówno teraz, jak i w czasach PS5, wynikają głównie z ograniczonej dostępności i wysokiego zainteresowania. Ciężko żywić ciepłe uczucia do skalperów, ale próby tłumaczenia sklepów, że to nie ich wina, one tylko "bronią" zwykłych ludzi przed wyzyskiwaczami, poprzez... próbę wyzyskania ich, są zwyczajnie niepoważne. I nie, ceny bundli PS5 się nie unormowały się, bo skalperzy odpuścili. Rynek się zwyczajnie nasycił, dostępność wzrosła, sklepom te śmieszne zestawiki przestały schodzić. A biznes się musi kręcić. Te kwestie są oczywiście ze sobą powiązane, ale nie bądź naiwny. -
Przez DżonyBi · Opublikowano
Powtorze po raz ostatni, gdyby nie skalperzy to napedow starczylo by dla wszystkich. Zbuduj firme i laduj setki tysięcy/milony sztuk towarunw rynek, zeby stępić patologie. Skonczylem temat. Ja od skalpera nigdy nic nie kupie. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@Zachy masz już tego Crosshair'a ? Mój ma przyjść jakoś środa/czwartek ale czekam jeszcze na resztę gratów -
Przez Kalvin · Opublikowano
Cześć chce kupić w miarę jakiś fajny monitor do gier nalazłem monitor Samsung Odyssey G55C czy taki byłby spoko, może coś polecicie mi innego chce żeby miał 32 cale i był zakrzywiony wysokie odświeżanie minimum 144 Hz i żeby miał matryce VA HDR i free-sync. https://www.morele.net/monitor-samsung-odyssey-g55c-ls32cg552euxen-13170228/?ceneo_spo=true&utm_source=ceneo&utm_medium=referral&ceneo_cid=f5c005fc-aa30-f090-61df-1248abf4f948 -
Przez TheMr. · Opublikowano
Czyli współżycie z 15 latką i wyżej jest ok, bo prawnie przyzwolone, ale nauka na temat seksu wśród "dzieci" 14-16 lat już nie jest ok Chyba dawno nie byłeś w szkołach, ale "dzieci" wiedzą o tym pośrednio w wieku 13 lat, właśnie przez smarty, a część z tych zagadnien masz na biologii. Wszystko co wymieniłeś przyda się jak najbardziej, no może oprócz LGBTQ+.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi