ernig Opublikowano 13 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Dnia 10.09.2021 o 07:32, Dziarson napisał: @ernig darował bym sobie promowanie tej firmy ale nie dał bys rady zrobic covera zeby srodek był wyżej o troszke i tam w pionie dać napis Daleki jestem od promowania jakichkolwiek firm ;). No dobra czapka na Grandisa podejście nr dwa. Tym razem, zgodnie z sugestią, zdecydowałem się na dwa osobne elementy póki co są bez oznaczeń (logotypów) , wykonane zostały z białego PLA. Zrobię jeszcze przymiarkę do wersji z wyniesionym środkiem ale póki co aktualna czapka najbardziej mi pasuje 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 @ernigCo to jest za drukarka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 13 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 ender 3 v2 po modyfikacjach 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 dwa osobne elementy są zdecydowanie lepsze! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spl97 Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 No i jest git :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Dzisiaj dotarł do mnie. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 13 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 40 minut temu, Dziarson napisał: Dzisiaj dotarł do mnie. Wygląda zacnie, którą obudowę od FD masz Define 7 czy Meshify 2? W S2 nie było oryginalnego mocowania do gpu do slotów rozszerzeń dlatego musiałem użyć produktu CM . W łykend poprawiłem nieco mocowanie i karta już nie wygląda na krzywo zamocowaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 13 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2021 Mam define 7 ale trochę za maala do tej 420 od arctica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 15 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Czegoś mi brakowało na tych czapkach i postanowiłem dorobić jednak logo, oto efekt końcowy Teraz muszę pomyśleć co z gpu zrobić. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 No i elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Kozel jest ujowy Radegast 12 albo staropramen 12 albo ZUBR Grands 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 21 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 24 minuty temu, Dziarson napisał: Kozel jest ujowy Radegast 12 albo staropramen 12 albo ZUBR Grands 11 ja tam wolę ciemne 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Ciemny Kozel jest świetny, zwłaszcza lany! 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 1 godzinę temu, ernig napisał: ja tam wolę ciemne Piłeś piwo w czechach nie to rozlewane w piascie we Wrocławiu dla biedry ? A i jeszcze pytanie ile koszuje puszka czarnego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Mieszkam na granicy z Czechami, piwo czeskie znam od dziecka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Mieszkasz gdzie @Buczo ? Ja mieszkam w Czechach ale np w Ostrawie piłem najlepsza Plzeń do tego te steki co tam robia ech Potem radegast do zimnego pólitra u mnie na wiosce bajka . I starpramen w nastepnej wiosce ech a w domu Grands Zubr 4x chmielony 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Od urodzenia w Cieszynie 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Ja mieszkałem całe życie w kotlinie kłodzkiej 2KM od granicy z Czechami mówie po czesku od 7 roku życia A teraz 11 lat tu mieszkam 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 U mnie podobnie z językiem było. Czechy to spora część mojego życia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spl97 Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 Wy to macie fajnie,że granica blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziarson Opublikowano 21 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2021 @Spl97 ja mam 30Km do Polskiej teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 24 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 (edytowane) Postanowiłem nieco powalczyć z kolorem GPU, a żeby nie tracić gw wybór padł na folię białą . Niestety szybko się okazało że nie będzie to takie proste jak na początku wyglądało. Przez sporą ilość załamań i nierówności na plastikowym coverze ciężko było dopasować folię. Po długiej walce udało się opanować sytuację . Z wprowadzonej modyfikacji jestem zadowolony połowicznie tzn. na plus, że GPU już tak mocno nie odcina się na tle innych białych elementów, jednak bez rozebrania karty nie udało się dopasować folii tak jak bym tego chciał,szkoda też że ten napis nie jest podświetlony :(. Gdyby nie te chore ceny to na miejsce mojej 3070 wpadłaby któraś z tych Jak myślicie ile może być warta moja Gigabyte GeForce RTX 3070 Eagle OC 8GB GDDR6??? Edytowane 24 Września 2021 przez ernig 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Przy dopasowywaniu folii do takich powierzchni świetnie sprawdza się mocna suszarka ew. opalarka z regulacją mocy ciepła. Folia po nagrzaniu delikatnym bardzo dobrze się dopasowuje do powierzchni Nie mam pojęcia ile karta jest warta, ale ten Vision jest wart zakupu Przepiękna karta! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernig Opublikowano 24 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 (edytowane) Po rozebraniu karty to można by się bawić w podgrzewanie folii albo nawet w pomalowanie covera Edytowane 24 Września 2021 przez ernig 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buczo Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Tak czy siak ,wyszło bardzo estetycznie 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi