AudRob 128 Opublikowano 20 Października Opublikowano 20 Października 3 godziny temu, Send1N napisał(a): Bardzo dobrze że nic nie wisi, u siebie mam założone grafitowe rolety z aluminiową powłoką od zewnętrznej strony jak zasłonię całkowicie to jest ciemno jak w nocy i taki był zamiar też nie uznaje żadnych firan (farfocli) pewnie chodziło o sam kształt okna bo jest faktycznie jakiś nietypowy Dokładnie o kształt👌
Finak 36 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października Ktoś coś na temat kabli pod biurkiem i samego biurka? Wchodzę Jakość zdjęć do duszy, ale nie o to w tym momencie chodzi Poza kablem HDMI wszystko docięte na długość. Korytko tylko i wyłącznie po to żeby schować w nim przedłużacz, do którego podpięte są słuchawki, monitor i jednostka. 14 2
Rusław 71 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października Finak jak zwykle wynosi wszystko na zupełnie nowy poziom 😮
Krzysiak 1 517 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października (edytowane) No to akwarium wreszcie spójne bo wszystkie podzespoły białe... jeszcze tęcza na GPU do wyłączenia 😆 Czekam jeszcze na p14 argb w rewersie i koniec zmian...chyba Edytowane 22 Października przez Krzysiak 7
oldfashioned 459 Opublikowano 22 Października Opublikowano 22 Października 4 godziny temu, Finak napisał(a): Ktoś coś na temat kabli pod biurkiem i samego biurka? Wchodzę Jakość zdjęć do duszy, ale nie o to w tym momencie chodzi Poza kablem HDMI wszystko docięte na długość. Korytko tylko i wyłącznie po to żeby schować w nim przedłużacz, do którego podpięte są słuchawki, monitor i jednostka. Klasa, ale musisz miec zaje***** mocna psychike do takiej sciany i czarnych dodatkow. Ewentualnie jestes kurz-friendly 1
Send1N 4 153 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) @oldfashioned to jest pikuś ja mam czarne biurko, czarny stolik, czarne obicie łóżka + wiele innych czarnych dodatków w pokoju w którym stoi pc i nie mam silnej psychiki, musze zamiatać/ścierać kurz 2 razy w tygodniu żeby to nie wyglądało jakby stało w piwnicy pół roku Edytowane 23 Października przez Send1N 1
Finak 36 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października @Rusław dziękuję Generalnie to nic trudnego - w tym przypadku gwintownik, śruby do drewna / stali, uchwyty, trytytki, wtyczki i lutownica. @oldfashioned to najmniej użytkowany pokój w domu, więc nie ma tragedii w regularnym jego sprzątaniu
j4z 936 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) Czarny chleb i czarną kawę U mnie dominuje szary z czarnym. Edytowane 23 Października przez j4z
Krzysiak 1 517 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października (edytowane) Drobna kosmetyka (wywalenie przedłużek białych do GPU) i ostatecznie zostaje tak. Kabel poszedł między radiatorem a backplate Edytowane 23 Października przez Krzysiak 5 1
ShaDow_Pro 555 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października @Krzysiak No teraz cały na biało i fajnie się to prezentuje 2
ju-rek 442 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 1 godzinę temu, Krzysiak napisał(a): Drobna kosmetyka (wywalenie przedłużek białych do GPU) i ostatecznie zostaje tak. Trzy wentylatory zasysające powietrze, to nie za mało? Ja bym dał AIO na górę, a boczny na wlot.
Send1N 4 153 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 1 godzinę temu, Krzysiak napisał(a): Kabel poszedł między radiatorem a backplate Czyli da się osiągnąć efekt jak w nitro+ na innej wersji od sapphire bez zdejmowanego BP popsułeś im sprzedaż w tym momencie 4
Krzysiak 1 517 Opublikowano 23 Października Opublikowano 23 Października 33 minuty temu, ju-rek napisał(a): Trzy wentylatory zasysające powietrze, to nie za mało? Ja bym dał AIO na górę, a boczny na wlot. Dół się kręci szybciej niż reszta. Ogólnie nie lubię patrzeć na wentyle od dupy strony stąd jest jak jest, już te dolne mi mocno przeszkadzają. Czekam aż wejdą do sprzedaży rewersy od Arctic i wtedy się będzie coś kombinować. Godzinę temu, Grolshek napisał(a): Nie za bardzo zagięte? Po zrobieniu fot puściłem je po trochę większym łuku. 34 minuty temu, Send1N napisał(a): Czyli da się osiągnąć efekt jak w nitro+ na innej wersji od sapphire bez zdejmowanego BP popsułeś im sprzedaż w tym momencie Jest sporo luzu między backplate a radiatorem, przez co na luzie da się przepuścić tak kable 😆 1
Qrdello 826 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października U mnie zmiana na testy - weszły O-ringowe darkflashe. Duży plus za dołączone kontrolery, niestety to są wentylatory sterowane tylko z pilota - tzn. mają dwa tryby pracy bez możliwości podpięcia pod 4pin na mobo Niemniej są bardzo ciche w trybie silent, a w trybie performance wciąż w granicach rozsądku. Podświetlenie ładne, oringi z obydwu stron wentylatora, fajne efekty wbudowane. Generalnie jak za 120 ziko/ 3 szt to można powiedzieć przy możliwości regulacji z mobo byłoby genialnie. 4
DarkeVo 335 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października @Qrdello to na Amazonie masz za 59 zeta 3 sztuki thermalright tl s12 i to da spoko ringi ze sterowaniem pwm 1 3
Qrdello 826 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października I jest wersja z rewersem chyba. Noo, wyglądają spoko.
DarkeVo 335 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Tak jest wersja z reversem ale na Amazonie jest teraz w promocji zwykłą wersja, jak za te pieniądze to spoko. Wersja reverse jest na allegro za 34 zeta sztuka https://allegro.pl/oferta/wentylator-reverse-thermalright-tl-s12r-120x120x25-argb-pwm-1500rpm-bulk-17622529759?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=d5142a48-503b-4887-bc1a-43f3e24264f9&utm_content=fe001784b05c#
Qrdello 826 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października My tu sobie wentylatory zmieniamy a tymczasem na FB takie cuś: No ręce mnie opadły 1 6 1
DarkeVo 335 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października Też to widziałem😂😂😂 to już trzeba być miszczem😂 1
j4z 936 Opublikowano 24 Października Opublikowano 24 Października lol, to ja za pierwszym razem miałem dużo lepiej, a za drugim to już sobie z tyłu nawet menagment (czy jakoś tak 😀) zrobiłem.
Rekomendowane odpowiedzi