Pokaż co masz w środku
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubon · Opublikowano
rtx3070 ogarnie w 4k mniej wymagające gry typu fifa, forza, dirt itp -
Przez Misticzx · Opublikowano
A mnie nie interesuje margines graczy, którzy na wszystko narzekają, bo uważają że oni wiedzą lepiej, a tak naprawdę nic nie wiedzą, albo czepiają się drobnostek. Ty nic nie udowadniasz. Wypisujesz jakieś teksty na poziomie największego fanatyka starej wersji gry i tyle To tak samo jakbyś był fanem muzyki analogowej i wmawiał innym że jest lepsza niż muzyka cyfrowa. Większość ma gdzieś zdanie takich skrajności. Fanserwis to głupota w takiej grze, więc dobrze że w Remake się tego pozbyli. Ashley nie może wyglądać i zachowywać się jak głupia 13 latka (a jak się jej spojrzy pod spódniczkę to krzyczy "ty zboczeńcu"). Niech japońce zachowają takie bzdury na rynek japoński, a nie międzynarodowy. Dlatego w Remake dali jej spodenki, pończochy, żeby poważnie ją traktować. No fanatyk z ciebie Ja nie porównuję dokładnie obu gier (tyle tylko co widziałem na youtube), bo w staroć sprzed tylu lat nie mam zamiaru grać. Postacie są lepsze pod każdym względem i to samo każda zmiana odnośnie ich roli. Saddler nie zabił Luisa, ale Krauser co jest bardzo dobrą zmianą. Ashley dojrzała, rozsądna, pomocna i ma wygląd 20 latki, a nie jakaś głupiutka postać o wyglądzie 13 latki, która do niczego się nie nadawała, a nawet wyleciała z łodzi do wody pod koniec gry jak Leon z nią uciekał. W Remake tego nie było. Ady wątku nie znam, bo wiem tyle co można się było dowiedzieć z wątku Leona i Ashley (jednak w wielu sytuacjach pomagała dla Leona mimo że on o tym nie wiedział). Po prostu ona mnie jakoś nie interesuje, a pierwszy raz poznałem ją w Resident Evil 6. Wtedy ukończyłem wszystkie ścieżki, bo to była jednak główna gra i nie mogłem żadnej ominąć. To było również w Remake czyli po walce ramię w ramię z Luisem poszli dalej i musieli walczyć z Mendezem. Dopiero jak go pokonali to mogli wejść do zamku, chociaż jego oko nie było do tego potrzebne (przedmiot jako skarb). -
Przez Wu70 · Opublikowano
Pewnie coś wymyślą głupiego skoro początkowo nawet tandema nazywali tandemem RGB ale już się z tego wycofali Jak 1440p to poza tandemem sprawdziłbym dowolny QD (błysk lub mat u Samsunga), one są teraz cenowo bezkonkurencyjne, co chwilę na pepperze po 1500-1600 wchodzą. Ale nie skreślałbym też 4K bo przy 27" wcale nie musisz grać w 4K a jednocześnie będziesz miał niesamowitą ostrość poza grami. Nadal jest dostępny Dell 27" 4K za 2169zł, to będzie przepaść w PPI względem dowolnego zwykłego qd czy woleda. -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Można, jak sie ma kilka komputerow, w sumie sporo ludzi ma jeszcze działające starocie typu 6800GT, GF 4 MX, 1080, GF2, z sentymentu, albo jako czesc kolekcji. -
Przez lukadd · Opublikowano
Ta wiem, ale dziwnie to brzmi jak przychodzi do momentu gdzie musi powiedzieć, że jednak AMD lepiej wypada @wallec znalazłby kilka rzeczy w tym materiale które mógłby walcować
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi