Krzysiak Opublikowano 30 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października (edytowane) To i ja wrzucę swojego grata, bebechy w sygnie. Edytowane 30 Października przez Krzysiak 7 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gret Opublikowano Czwartek o 06:41 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 06:41 To ja wrzucę swoją skrzynkę, zdjęcie stare ale nic się od lat nie zmienia 8 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
creatinfreak Opublikowano Czwartek o 09:28 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:28 (edytowane) Edytowane Czwartek o 09:51 przez creatinfreak 6 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caleb59 Opublikowano Czwartek o 09:33 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 09:33 8 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MainDaanav Opublikowano Czwartek o 21:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:56 Taka trochę gaming bida wersja 3 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcinpl Opublikowano Piątek o 12:24 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 12:24 (edytowane) Edytowane Piątek o 12:26 przez marcinpl 6 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDow_Pro Opublikowano Piątek o 18:56 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 18:56 (edytowane) U mnie tak to na ten moment wygląda Edytowane Piątek o 18:58 przez ShaDow_Pro 7 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxforces Opublikowano Sobota o 06:45 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Sobota o 06:45 11 godzin temu, ShaDow_Pro napisał: U mnie tak to na ten moment wygląda Ladnie ale by tu woda idealnie pasowala by pozbyc sie tej kanapki. Bialy nie wydzie z mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaed Opublikowano Niedziela o 11:09 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 11:09 To dodam też nasze. Rudy mojej żony, czarnobyl mój. 10 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MainDaanav Opublikowano Niedziela o 15:04 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 15:04 3 godziny temu, ahaed napisał(a): To dodam też nasze. Rudy mojej żony, czarnobyl mój. jak dla mnie czarnobyl wymiata 2 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voodoo2 Opublikowano Niedziela o 17:20 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:20 @ahaed pamiętam z pclaba, widziałem juz, ale za każdym razem podziwiam 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitt_34 Opublikowano Niedziela o 23:17 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 23:17 W dniu 2.11.2024 o 07:45, Maxforces napisał(a): Bialy nie wydzie z mody Coś w tym jest 4 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voodoo2 Opublikowano Poniedziałek o 07:10 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 07:10 (edytowane) chyba pora coś zmienić Edytowane 20 godzin temu przez Voodoo2 4 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daerragh Opublikowano Poniedziałek o 07:19 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 07:19 (edytowane) OFFTOP: Sugeruje uatrakcyjnic watek i zmienic jego nazwe na: Pokaż kotku, co masz w środku Edytowane Poniedziałek o 08:27 przez daerragh 1 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ket_rab Opublikowano Poniedziałek o 12:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:59 (edytowane) A to mój pecet którego odpalam zbyt rzadko. Edytowane Poniedziałek o 13:00 przez ket_rab 4 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu W dniu 4.11.2024 o 08:10, Voodoo2 napisał(a): chyba pora coś zmienić Przepnij sobię tą wtyczkę tak żeby była obok tej powyżej i potrzeba modowania/zmian zaspokojona na pół roku? 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voodoo2 Opublikowano 13 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Godzinę temu, wallec napisał(a): rzepnij sobię tą wtyczkę tak żeby była obok tej powyżej i potrzeba modowania/zmian zaspokojona na pół roku? Tą obok tamtej wiesz to forum komputerowe, można było by pisać dosadniej. Ta do GPU górą i przez piwnice obok wychodzącej do zasilania mobo? Edytowane 13 godzin temu przez Voodoo2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wallec Opublikowano 10 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Tą z print screenu, która jest niżej niż pozostałe. Chyba od wentylatorów i wepnij obok białej - zrobiłem strzałkę w paint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voodoo2 Opublikowano 9 godzin temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) Panie to już ni ma dawno żadnego kabelka, dawno zrobione tylko to zdjecie z pierwszej rewizji, temu tak wyglada. Gdzie bym takie kłaki zostawił, już wszystko do octo i splytty 9 z tyłu podpięte Edytowane 9 godzin temu przez Voodoo2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi