Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Krzysiak Przecież tam jest dokładnie 38-39mm w miejscu chłodnicy - jakim cudem się nie zmieściła :boink:

Kurde, chyba, że coś jest na tej maskownicy, co wystaje i nie można domknąć... Jakie w takim razie plany co do topu? Zmiana chłodzenia :Up_to_s:

Ogólnie wygląda oczywiście wzorowo, młody zadowolony?

Opublikowano
8 minut temu, Krzysiak napisał(a):

Tak, ogólnie fajny patent z tym skręcaniem ich w grupy, no i doprowadzeniem PWM i argb jednym kabelkiem.

Chciałem je kupić ale wszędzie są zazwyczaj  opinie że są głośne. Jak to jest z ich kultura pracy?

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, CryptTM napisał(a):

Kurde, chyba, że coś jest na tej maskownicy, co wystaje i nie można domknąć... Jakie w takim razie plany co do topu? Zmiana chłodzenia :Up_to_s:

Dokładnie :D  Niedługo będzie składał koledze kompa i chyba tam pójdzie arctic a sobie kupi coś innego.

12 minut temu, CryptTM napisał(a):

Ogólnie wygląda oczywiście wzorowo, młody zadowolony?

Oczywiście, że tak :) 

8 minut temu, DarkeVo napisał(a):

Chciałem je kupić ale wszędzie są zazwyczaj  opinie że są głośne. Jak to jest z ich kultura pracy?

Na spokojnie muszę mu wszystko poustawiać bo na razie wsio na żywioł, także na razie nie mam w tej kwestii żadnej opinii o nich wyrobionej. Dziś to tak między jednym a drugim kompem od rana przeskakuję :E

Edytowane przez Krzysiak
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, Send1N napisał(a):

Musisz rozświetlić obszar przy chłodnicy aby się tego pozbyć, np jakiś pasek/listwa led na górę budy ;) 

Ogólnie foto mocno przekłamuje, na żywo nie jest tak jasno, tak naprawdę ta ciemna na foto chłodnica nie jest ciemniejsza niż łopatki montechów, bo to właśnie one są ciemne jak ona na foto :E

edit

W "nocy" robi robotę ta buda :)

1000068238.jpg

Edytowane przez Krzysiak
  • Upvote 1