Finak 78 Opublikowano Środa o 18:12 Opublikowano Środa o 18:12 35 minut temu, DarkeVo napisał(a): Elegancja Francja panie. Czysto i schludnie👍 Dziękuję Pod biurkiem też ogarnięte. UPS pojechał do pracy i postawiłem na minimalizm 7 1
Grolshek 1 227 Opublikowano Środa o 18:35 Opublikowano Środa o 18:35 @Finak Przez Ciebie w życiu nie zrobię zdjęcia biurka i nie pokażę w sieci bo wstyd... 1 3
Finak 78 Opublikowano Czwartek o 13:21 Opublikowano Czwartek o 13:21 @Grolshek oj tam, oj tam Lutownica, wtyczki, trytytki i jazda 2
ShaDow_Pro 1 046 Opublikowano Piątek o 20:41 Opublikowano Piątek o 20:41 (edytowane) Przesiadka do NV5 już za mną, kabelki jeszcze ogarnę lepiej, no i może inne aio dam. Zapomnianym, do zapasowego kompa dałem 500DX Edytowane Piątek o 22:05 przez ShaDow_Pro 5
Krzysiak 3 141 Opublikowano Sobota o 05:14 Opublikowano Sobota o 05:14 @ShaDow_ProJedni uciekają z akwariów, drudzy w nie uderzają 1
Paweł.. 10 Opublikowano Sobota o 06:10 Opublikowano Sobota o 06:10 (edytowane) Witam szanowne grono forumowiczów. To mój pierwszy komputer w życiu i zapewne ostatni wkoncu go skończyłem a kosztowało to więcej zdrowia niż mogłem sobie pozwolić. Nie mam takiego doświadczenia jak inni tutaj lecz starałem się ile mogłem. plyta x670e tuf gaming plus wymieniłem na vrm pady na tg extreme 2 plus backplate też od thermal grizzly. procesor 7700x oskalpowany i potraktowany ciekłym metalem. Pamięć RAM wywalone od g skill trident a wrzucone pełne miedziane plus pady od TG minus pad pro , temperatury spadły z 38 do 33 dysk Samsung 9100 pro również ma pady tg extreme 2 karta graficzna z tym był największy problem ponieważ nie chciałem przezroczystego chłodzenia tylko czarne i albo był do modelu bez backplat albo znowu był backplate a nie było chłodzenia więc finalnie trafił referent 6900xt amd gdzie dostał ciekłym metalem plus wszystkie pady na minus pad pro. radiatory 360 plus złączki od ekwb wszystkie wentylatory od arctic p12 pro pwm pst lecz nie wiem czy je mam dobrze podłączone i z tym prosiłbym forumowiczów o pomoc , nie wiem czy tutaj czy założyć osobny temat. wiem że nie jest świetnie sam widzę wiele mankamentów do poprawy ale już nie takie siły mam plus miały być jeszcze kable w oplocie gdzie mam wszystko potrzebne do nowych od mdpc lecz już ja tego nie ukończę. Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Edytowane Sobota o 06:51 przez Paweł.. 10
DarkeVo 720 Opublikowano wczoraj o 09:16 Opublikowano wczoraj o 09:16 (edytowane) Dziś byłem zmuszony troche pogrzebać przy pc i przy okazji zdemontowałem aio i wrzuciłem powietrze dla sprawdzenia. Co prawda o proca się nie martwiłem a o dyski czy ram ale dalej jest przyzwoicie i chłodno w tej budzie. Kombinuje żeby gdzieś tanio kupić noctue nh d15 G2 i dać na górę jeszcze 2x 180mm jak widziałem na YT🤭 https://youtu.be/A9booqxikK0?is=wYT0qRsOQKW16DUX Edytowane 2 godziny temu przez DarkeVo 7
Krzysiak 3 141 Opublikowano wczoraj o 14:22 Opublikowano wczoraj o 14:22 @DarkeVow tej budzie na top dają pierwszą 180 od frontu na wciągu a drugą na wyciąg.
DarkeVo 720 Opublikowano wczoraj o 15:21 Opublikowano wczoraj o 15:21 @Krzysiak tak wiem, tak mam zamiar zrobić. Ta obudowa to jest kozak , warta każdej wydanej złotówki. Pc pracuje od rana, jest grane z przerwami i dyski nie miały jeszcze wiecej niż 41 stopni a ramy 43. Myślałem że przy powietrzu bedzie troche gorzej bo jednak klocek jest i troche zasłania ale nie robi to za bardzo różnicy
ket_rab 412 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu (edytowane) Ktoś tu chyba radiatora na m.2 szukał. Amazon 25,90 zł Thermalright HR-09 https://amzn.eu/d/08mchqE7 Już 40,90 zł Ta frontowa maskownica mi trochę nie podchodzi ale ogólnie buda bardzo fajna Edytowane 6 godzin temu przez ket_rab 2
ShaDow_Pro 1 046 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Mi ten Havn mega się podoba, ale 800zł trochę sporo, NV 5 nową za 222zł wyrwałem
Krzysiak 3 141 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 9 godzin temu, ket_rab napisał(a): Ta frontowa maskownica mi trochę nie podchodzi ale ogólnie buda bardzo fajna Też mi nie podchodzi front, także wolę obecnie posiadanego havn
ket_rab 412 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu @Krzysiak te 2x220mm robi robotę na froncie i tam na tyle 160mm
ShaDow_Pro 1 046 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Jest i nowe aio, komp gotowy 6
Krzysiak 3 141 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, ket_rab napisał(a): @Krzysiak te 2x220mm robi robotę na froncie i tam na tyle 160mm Już 2x180 + 140 w havn robi, więc tu tym bardziej @ShaDow_Propiknie
DarkeVo 720 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu @ShaDow_Prono buda swoje kosztuje i akurat za czarną dałem 720 zeta chociaż raz coś taniej od białej, bo ostatnio fajne budy na promocji to tylko białe😁 Ale ta Twoja blokopompka wydaje się taka malusia🤭
ShaDow_Pro 1 046 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu No jest dość mała, ale aio fajne, ustawiłem sobie wstępnie i pompka spoko. 1
Kadajo 9 791 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Tak patrze na te budy i ciągle mnie prześladuje myśl ... 3
Rekomendowane odpowiedzi