lukasso1202 35 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja 1 godzinę temu, Krzysiak napisał(a): @DarkeVoDo 19 w pracy i co gorsza nie wiem czy będę miał czas to ogarnąć dziś Ostatnio ze swoją miałem podobnie a skończyłem o 2³⁰ 🤣🤣
MrKetiw 287 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja W dniu 1.05.2026 o 14:06, DarkeVo napisał(a): No i przekładka do nzxt h6 zakończona😃 Mam tą samą, jest przepiękna, zamówiłem najpierw biała ale zupełnie mi nie siedziała, za to czarna mmm
DarkeVo 757 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja @MrKetiw wrzuć fote może zobaczę co moge jeszcze ulpszyć 1
Krzysiak 3 244 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja Na szybko poskładane, jutro jeszcze kosmetyka, choćby kabli z tyłu bo sięgają na styk przy tej budzie 🤣 Na szybko zrobiłem OCCT 10 minut testu "power" przed i po wymianie budy i wyniki następujące: 1. BQ: CPU - 70*, GPU - 59, vram - 80, HS - 84 2. Havn: CPU - 64, GPU - 54, vram - 74, HS - 79 Chyba zrobię jedno z budą, to co zrobiłem z BQ - folia na szybę 9 1
DarkeVo 757 Opublikowano 4 Maja Opublikowano 4 Maja @Krzysiak kurcze petarda🙆 jak dla mnie to lepiej wygląda jak w BQ a i temperaturki nawet lepsze 1
MrKetiw 287 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 13 godzin temu, DarkeVo napisał(a): @MrKetiw wrzuć fote może zobaczę co moge jeszcze ulpszyć Ależ proszę bardzo 😁 4
Krzysiak 3 244 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja Łebki już bq przejęli 🤣 Tylko im wentyli brakło na górę i na razie tak na szybko poskładali. Jak na 11 i 7 latka nawet znośnie to poskładali 2 1
Krzysiak 3 244 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) Ja tyłko zrobiłem drobne korekty. Edytowane 5 Maja przez Krzysiak Myślałem że połączy
AudRob 495 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 14 godzin temu, Krzysiak napisał(a): Na szybko poskładane, jutro jeszcze kosmetyka, choćby kabli z tyłu bo sięgają na styk przy tej budzie 🤣 Na szybko zrobiłem OCCT 10 minut testu "power" przed i po wymianie budy i wyniki następujące: 1. BQ: CPU - 70*, GPU - 59, vram - 80, HS - 84 2. Havn: CPU - 64, GPU - 54, vram - 74, HS - 79 Chyba zrobię jedno z budą, to co zrobiłem z BQ - folia na szybę Wygląda jak w laboratorium
ChudyXp 56 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 5 minut temu, AudRob napisał(a): Wygląda jak w laboratorium Ja bym tu dodał motyw korporacji Umbrella np jakieś naklejki czy coś biały idealnie pasuje do tego motywu . Gdzieś widziałem taki projekt w stylu Umbrella Corporation i wyglądał świetnie
Krzysiak 3 244 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) Bo ta buda się albo podoba albo nie, nie ma opcji pośredniej...ja akurat należę do tych pierwszych, a że jeszcze na plus kwestia temperatur to jeszcze lepiej Na razie wszystko zostaje tak. Nie sugerować się temperaturą z zegarka, zawyża o przynajmniej 8-9 stopni Edytowane 5 Maja przez Krzysiak 2 1
DarkeVo 757 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja @Krzysiak przy nich to aż strach wychodzić z domu do pracy🤭😂 1
Krzysiak 3 244 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja @DarkeVoostatecznie jeszcze inaczej poskładali, tu już im pomagał najstarszy syn, bo bebechy z "czerwonego" (8400f, B650M, 16GB DDR5, RX6600) poszły do hyte y60, a do BQ jeszcze inne graty (7600, B650, 32GB DDR5, 6950XT) 1
AudRob 495 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja (edytowane) @Krzysiak Najważniejsze że tobie odpowiada , po to ją w końcu kupiłeś, innym wcale nie musi A z tym laboratorium to chodziło mi że wygląda sterylnie , biały kolor , taka pierwsza myśl. Ale luz spoko buda👌 Edytowane 5 Maja przez AudRob
Krzysiak 3 244 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja @AudRobmnie przede wszystkim znudziły się akwaria, chyba już 4 rok z nimi i już od jakiegoś czasu chodził po głowie powrót do budy z piwnicą, jeszcze myślałem o lancool 217, ale ostatecznie padło na tę. W sumie chyba przez to, że inna niż wszystkie 1
AudRob 495 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 59 minut temu, Krzysiak napisał(a): @AudRobmnie przede wszystkim znudziły się akwaria, chyba już 4 rok z nimi i już od jakiegoś czasu chodził po głowie powrót do budy z piwnicą, jeszcze myślałem o lancool 217, ale ostatecznie padło na tę. W sumie chyba przez to, że inna niż wszystkie Nie no akwaria odpadają , nigdy mi się nie podobały , kolor wolę czarny młody znowu ma taką budę jak ja ale białą 😊 Twoja buda jest ok, tylko chyba nie ma żadnych filtrów ? Wentyle na froncie Masz 140? Bo widzę że tam wejdą nawet 180mm
DarkeVo 757 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja @AudRob na froncie są dwie 180mm a na tyle 140mm i są filtry na froncie i topie
AudRob 495 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja 2 minuty temu, DarkeVo napisał(a): są filtry na froncie i topie A no to super że są.
Krzysiak 3 244 Opublikowano 5 Maja Opublikowano 5 Maja @AudRobjak napisał @DarkeVobuda przychodzi z 2x180 na przodzie i 140 z tyłu, filtry przód, góra no i oczywiście dół na zasilacz. Z kolorem się trochę zapędziłem w kozi róg, bo dobierałem sprzęt biały pod bq no i teraz już mi wyszło, że trzeba białą budę brać 😆
Qrdello 1 255 Opublikowano 6 Maja Opublikowano 6 Maja Tak to wyszło na tę chwilę: Z amazonu zamówiłem sobie przedłużki do kabli od zasilacza oraz riser 4.0, makaron z tyłu poupychałem, z półki zdjąłem b550m TUFa i AIO Endorfy, bo niestety ale wieża deepcoola wchodziła w starcie z kartą Generalnie jestem bardzo zadowolony z efektu. 4
DarkeVo 757 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja @Qrdello podrzucisz linki do tego risera i przedłużek
MarcoSimone 1 365 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja W dniu 5.05.2026 o 18:58, Krzysiak napisał(a): @DarkeVoostatecznie jeszcze inaczej poskładali, tu już im pomagał najstarszy syn, bo bebechy z "czerwonego" (8400f, B650M, 16GB DDR5, RX6600) poszły do hyte y60, a do BQ jeszcze inne graty (7600, B650, 32GB DDR5, 6950XT) Ja pierniczę....3 synów masz Ale czad 1
Rekomendowane odpowiedzi