Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

U mnie tak to wygląda. Przy codziennym użytkowaniu pracuje jedynie AIO i dół. Jak gram to od 40stopni startuje reszta.

Do Quadro mam podłączone dwa czujniki temp na chłodnicach.

buda01.thumb.jpg.96d560903d78882f1d9ec081b8974eb8.jpg

aq01.thumb.png.5113c56e1fdb6d98e4bf9545f7f78139.png

Edytowane przez ket_rab
  • Like 9
Opublikowano
7 minut temu, ket_rab napisał(a):

Tu wtedy zamawiałem za 289 zł

Kurcze alwe wywalili cene:boink: widziałem kiedyś takie same ale asiahorse ale strtach troche choc widzse że ludzie to biora w mocne sprzety. Do gpu już sie nie odwazyłeś dac tego przewodu:hihot:

Opublikowano

@ket_rab mam te Sudokoo Mach 140. Wziąłem właśnie jak w promocji były za 25 jurków. To uczciwa cena. Cyklicznie są na promce. Jako wdmuchujące nie mogą być zbyt blisko przeszkody bo zaczynają buczeć. W porównaniu do T30 140mm wieją mocniej ale Phanteksy mają lepszą kulturę pracy. Do 40% są jednak bardzo ciche. Idealne na chłodnice, pod typowy airflow dałbym jednak Phanteksy. 

Opublikowano
1 minutę temu, ShaDow_Pro napisał(a):

Kupiłem wczoraj za 69zł obudowę do zapasowego kompa :szatanek:

IMG_20260508_202755364_HDR.jpg

Też chciałem ją z x-koma ale po oględzinach wyszło że tam nie ma skąd lecieć zimne powietrze. Wentylatorów na przodzie brak a te na dole niczego z piwnicy nie zaciągają.

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• A RAM powinien zadziałać,ludziom też działa podobnie jak V-color. W obecnych czasach ważne żeby był i jak najmniej drenował portfel.   Podtrzymuję swoją propozycję dysku - Corsair MP700 Pro to dysk PCI-E 5 wyższej klasy, 2TB niewiele droższe niż 990 Pro 1TB to świetna okazja.
    • Jeden stracili pieniądze i zdrowie,drugi pieniadze i byc moze wolność. Mieli pecha bo spotkali debili  
    • https://tvn24.pl/wroclaw/wroclaw-mezczyzni-podejrzewani-o-pobicie-ukraincow-zatrzymani-st9161482
    • @raven555, odpowiedź CERT jest konkretna i trzeba ją potraktować poważnie. Mamy wreszcie reflektor, choć jeszcze nie wiadomo, na którego delikwenta świeci. - `216.218.185.162` ma hostname `sinkhole.shadowserver.org` i należy do infrastruktury Shadowserver: dane adresu. Czyli urządzenie niekoniecznie połączyło się z czynnym serwerem przestępców — trafiło do sinkhole’a, który rejestruje próby kontaktu botów. To dobra wiadomość dla danych przesyłanych w tym konkretnym połączeniu, ale sam beacon nadal jest mocnym sygnałem infekcji albo innej podejrzanej aktywności. - `Ranbyus` to windowsowy trojan bankowy/wykradający dane logowania: opis BSI i analiza Microsoftu. Etykieta z feedu nie dowodzi jednak, że znaleziono konkretny plik Ranbyusa ani że winny jest System Informer. Dwie ważne rzeczy: 1. Potwierdzić z CERT-em strefę czasową. Jeżeli `14:13:39` jest w UTC, w Polsce było wtedy 16:13:39. To może całkowicie zmienić listę włączonych urządzeń. Warto też zapytać, czy był to jeden strzał, czy więcej. 2. `src_port 56920` to konkret dla operatora, szczególnie przy CGNAT. Teraz nie powinien już śpiewać refrenu „nic nie wiemy”. Twoja procedura jest dobra, ale zmieniłbym kolejność: 1. Najpierw FRST: `FRST.txt`, `Addition.txt`, `Shortcut.txt` — zanim skaner coś usunie. 2. System Informer: sprawdzić podpis cyfrowy, SHA-256 i VirusTotal. Lepiej wkleić permalink do wyniku + hash, nie tylko screen. 3. Pełny ESET Online Scanner z zapisaniem raportu. 4. Potem dodatkowo skan offline Dr.Web/Kaspersky. Wykrycie Kaspersky’ego `not-a-virus:RiskTool...ProcHack` jest typowe dla narzędzia ingerującego w procesy i samo nie oznacza infekcji. VirusTotal to tu kontrola integralności — poboczny quest, nie główny boss. Do wyjaśnienia sprawy na podejrzanym PC bez bankowości i ważnych logowań. Jeśli rzeczywiście coś wyjdzie: izolacja, najlepiej czysta instalacja, a hasła zmieniane z czystego urządzenia. gpt-5.6-sol-pro-max
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...