Qrdello 1 255 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja 54 minuty temu, DarkeVo napisał(a): @Qrdello podrzucisz linki do tego risera i przedłużek Jasne: Kabelki Riser 1
Krzysiak 3 244 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja (edytowane) @MarcoSimonedo tego każdy planowany, żaden z wpadki Edytowane 7 Maja przez Krzysiak 1
trybcio86 103 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Tak sobie te obudowy zmieniacie to i ja postanowiłem stworzyć kolejnego pokurcza na custom lc w tej puszce https://www.morele.net/obudowa-phanteks-xt-v3-czarna-ph-xt325v-dbk01-15702444/#promotion_id=10063&promotion_name=Prezenty+na+komunię Z corsair 6500D będę się żegnał (skończy pewnie tak jak reszta w piwnicy) bo to jest zmarnowany potencjał na wielu płaszczyznach .
Elder 908 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja Tiaa...mam 11 budek w domu i kurka będzie...12-ta niedługo. Trzeba się leczyć... bo coś z głową jak sądzę. 11 1
Qrdello 1 255 Opublikowano 7 Maja Opublikowano 7 Maja 11 godzin temu, Krzysiak napisał(a): @MarcoSimonedo tego każdy planowany, żaden z wpadki To jak u mnie dwóch ale takich zawadiaków, a szczególnie młodszy, że skutecznie antykoncepcję wprowadzają 5
Krzysiak 3 244 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) @Qrdellou mnie najstarszy spokojny, najmłodszy też...za to średni takie "wybijokno", że nadrabia za wszystkich Edytowane 8 Maja przez Krzysiak 4
Qrdello 1 255 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Właśnie Ci środkowi niby materiał już wyćwiczony, niby ten najszybszy i najlepszy dociera pierwszy - a jednak człowiek czasami wątpi 2
ket_rab 445 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) U mnie tak to wygląda. Przy codziennym użytkowaniu pracuje jedynie AIO i dół. Jak gram to od 40stopni startuje reszta. Do Quadro mam podłączone dwa czujniki temp na chłodnicach. Edytowane 8 Maja przez ket_rab 9
DarkeVo 757 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja @ket_rab masz Ty tam naebane tych wiatraków jak w Holandii🤭😂 te przewody do płyty to te asiahorse🤔 2
trybcio86 103 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja A ja dziś chyba mam zdecydowanie fatalny dzień to małe gówno mnie pokonało. W głowie pustka koncepcji brak no widać że 40tka wjechała na pełnej 🤣 https://imgur.com/a/2rW9XB2 1
ket_rab 445 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja 3 godziny temu, DarkeVo napisał(a): @ket_rab masz Ty tam naebane tych wiatraków jak w Holandii🤭😂 te przewody do płyty to te asiahorse🤔 Lubię wiatraki Tu wtedy zamawiałem za 289 zł https://pl.aliexpress.com/item/1005009250210427.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.150.12d21c24Xsb2Qa&gatewayAdapt=glo2pol
DarkeVo 757 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja 7 minut temu, ket_rab napisał(a): Tu wtedy zamawiałem za 289 zł Kurcze alwe wywalili cene widziałem kiedyś takie same ale asiahorse ale strtach troche choc widzse że ludzie to biora w mocne sprzety. Do gpu już sie nie odwazyłeś dac tego przewodu
ket_rab 445 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja @Fenrir_14 chętnie ale to już po wiatrakach bym w pokoju łaził Z amazona mnie te mach140 po głowie chodziło i były w promocji jakieś ostatnio. @DarkeVo jakość wykonania bardzo dobra tych przedłużek ale cena masakra się zrobiła.
Fenrir_14 1 305 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja @ket_rab mam te Sudokoo Mach 140. Wziąłem właśnie jak w promocji były za 25 jurków. To uczciwa cena. Cyklicznie są na promce. Jako wdmuchujące nie mogą być zbyt blisko przeszkody bo zaczynają buczeć. W porównaniu do T30 140mm wieją mocniej ale Phanteksy mają lepszą kulturę pracy. Do 40% są jednak bardzo ciche. Idealne na chłodnice, pod typowy airflow dałbym jednak Phanteksy.
ket_rab 445 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja @Fenrir_14 no ja wtedy uparłem się na te D30 reverse. Teraz to wiadomo że gdybym brał to T30. 1
ShaDow_Pro 1 079 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja Kupiłem wczoraj za 69zł obudowę do zapasowego kompa 2
ket_rab 445 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) @MarcoSimone uciekaj z tymi kubkami pod monitorem. Wilgoć z ciepłego jeszcze na elektronikę zrobią Edytowane 8 Maja przez ket_rab 1
Grolshek 1 272 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja 1 minutę temu, ShaDow_Pro napisał(a): Kupiłem wczoraj za 69zł obudowę do zapasowego kompa Też chciałem ją z x-koma ale po oględzinach wyszło że tam nie ma skąd lecieć zimne powietrze. Wentylatorów na przodzie brak a te na dole niczego z piwnicy nie zaciągają.
ShaDow_Pro 1 079 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja (edytowane) @Grolshek Aż tak źle nie jest, odpaliłem na tym kompie GTA V na godzinkę i nie było piekarnika. 300W wtedy około z gniazdka szło. Edytowane 8 Maja przez ShaDow_Pro
Fenrir_14 1 305 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja @MarcoSimone Jest kozak Gratki Czysto i elegancko. Nie myślałeś o panelu na ten czysty boczek Jonsbo pod wyświetlanie parametrów z aquasuite ? Imho dobrze by to wyglądało. 1
MarcoSimone 1 365 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja @Fenrir_14 ten czysty boczek to cover zrobiony przez @Elder. Zasłania zbędne miejsce na 3 wentyle 120mm. Nie jest mi potrzebny taki ekran. Wolę skromny look 1
ket_rab 445 Opublikowano 8 Maja Opublikowano 8 Maja @MarcoSimone a co masz ukryte pod stołem? MO-RA tam siedzi ?
Rekomendowane odpowiedzi