Stjepan 2 379 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca Singiel zapowiadający nową płytę Ascesion, premiera 19.09.2025 Dzisiaj mija 30 lat od premiery tego pięknego albumu. 1 1
j4z 943 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 2 godziny temu, Stjepan napisał(a): pięknego albumu Tak jest 👍 Jedna z moich ulubionych kapel, ale od One Second przestałem ich śledzić. Raz na jakiś czas sprawdzę coś z późniejszych, ale nie wciąga. Za to do starszych bardzo często wracam.
Stjepan 2 379 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 16 minut temu, raven555 napisał(a): 1,2,3,4 VAMOS WACKEN :)) Teraz najszybciej będę na Mayhem w Warszawie w sierpniu, kolejno Thunderfest w Bytowie i Dodheimsgard, Rotting Christ itd.
raven555 265 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca (edytowane) Ja wybieram się we wrześniu do Gdańska na swoich ulubieńców czyli Kreator-a @Stjepan życz mi przyjemnego umierania na żywo jak tu ::)) https://www.facebook.com/metaluniversedome/videos/kreator-endless-pain-live-in-germany-2012/2730069607037837/ Edytowane 14 Czerwca przez raven555 2 1
raven555 265 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca (edytowane) Zebrałp mi się na podróż w czasie do 1989 i starej szkoły Thrashu ::)) @Stjepan zaprazam Ciebie i wszystkich pozostałych forumowych Metal Hedów na pełną sentymentu,nostalgii i wzruszeń przyanjmniej dla mnie podróż w czasie ::)) Edytowane 15 Czerwca przez raven555 2 1
raven555 265 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) Czas na powrót do przyszłości i pamiątki z mojej ostatniej pielgrzymki do Ziemi Świętej :)) Edytowane 16 Czerwca przez raven555 3
j4z 943 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca Eldo - Opowieść o tym, co tu dzieje się naprawdę (2001)
raven555 265 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca @ghostdog Widzę że narobiłem ci apetytu więc wrzucam jeszcze kilka fotek ale od razu mówię że wszystkie są z 2023 bo w Wacken byłem ostatnio właśnie wtedy. W zeszłym roku byłem w listopadzie w Spodku gdzie grali z Anthraxem i Testamentem a w tym roku wybieram się do Gdańska we wrześniu i jeżeli się za bardzo nie zbombarduję to znowu przywiozę i wrzucę na forum kilka fotek 4
j4z 943 Opublikowano 17 Czerwca Opublikowano 17 Czerwca Ten gość napisał jedne z najlepszych tekstów, jakie w życiu słyszałem. Ciekawe czy są szczere.
j4z 943 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Oczywiście, jedna z moich ulubionych kapel tamtych lat. Miałem całą dyskografię na kasetach, na bieżąco aktualizowaną.
raven555 265 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca @j4z nie wiem jak Ty ale ja mam ich wszystkie kasety i płyty począwszy od Are you a rebel pomimo tego że na codzień słucham niemieckiego thrashu to od czasu do czasu wracam do Acidów
j4z 943 Opublikowano 18 Czerwca Opublikowano 18 Czerwca Też czasem wracam, do proud mary z krowiego albumu, do The State of Mind Report, do Fish Dick. Ostatnio nawet nawet podszedł mi Fish Dick 2. Kiedyś pewnie wezmę się za odsłuch całej dyskografii. Swojej kolekcji kaset i cd pozbyłem się jak weszły MP3. 7 minut temu, j4z napisał(a): Kiedyś pewnie wezmę się za odsłuch całej dyskografii. W sumie to nawet teraz zacznę, o ile jest na Spoti.
Rekomendowane odpowiedzi