Pavel87 870 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca W dniu 3.06.2026 o 21:07, ghostdog napisał(a): Wow, nie sądziłem, że ktoś tu słucha AFI Szok. Ogólne nowa płyta mi się nie podoba, ale fanem jestem od 2000 roku Mogliby znowu do Polski zawitać
ghostdog 1 149 Opublikowano 16 Czerwca Opublikowano 16 Czerwca W dniu 15.06.2026 o 10:39, Pavel87 napisał(a): Wow, nie sądziłem, że ktoś tu słucha AFI Szok. Ogólne nowa płyta mi się nie podoba, ale fanem jestem od 2000 roku Mogliby znowu do Polski zawitać AFI znam ale nie byłem ich jakiś wielkim zwolennikiem. Natomiast ostatni album bardzo mi podpasował. Słychać na nim The Sisters of Mercy, Bauhaus lub Davida Bowie. Ma taki gotycki klimat. Choć najbardziej rozwalił mnie nowy wizerunek wokalisty, coś jak Frank Zappa i Mark Twain w jednym 3
ghostdog 1 149 Opublikowano 27 Czerwca Opublikowano 27 Czerwca W ten upał to mi przypomniała się ścieżka z Wild Things
j4z 1 816 Opublikowano 3 Lipca Opublikowano 3 Lipca (edytowane) W bonusie Skrzydełko od Steviego, proszę bardzo o: Było słuchane. Edytowane 3 Lipca przez j4z
Klakier1984 836 Opublikowano 4 Lipca Opublikowano 4 Lipca (edytowane) a trzymając się wątku Slowdive Edytowane 4 Lipca przez Klakier1984
PepePanDziobak 136 Opublikowano 5 Lipca Opublikowano 5 Lipca przy niedzielce powiew klimatów z 2000 i coś bardziej melodyjnego
Rekomendowane odpowiedzi