DżonyBi 2 295 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia Fajnym projektem po rozpadzie Pantery był Damageplan - album New Found Power. Niestety zakończył się tragicznie, gdy gitarzysta Pantery Dimebag Darrell został zastrzelony na koncercie. 2
j4z 1 995 Opublikowano 18 Sierpnia Opublikowano 18 Sierpnia Pantera na zawsze w mym sercu... Aczkolwiek wcześniej nie zagłębiałem się w ich historię. Ba, do niedawna nie wiedziałem (na co dowody są w tym wątku), że było coś przed Cowboys From Hell. 😀 Wydawało mi się, że kogoś z Pantery zastrzelili na koncercie Pantery i dlatego się rozpadła. Trafiłem dzisiaj na shorta o tym incydencie, a w tle grał numer, który wkleiłem. Dopiero po tym zacząłem czytać o przyczynach rozpadu i o późniejszych projektach. Przesłucham.
j4z 1 995 Opublikowano 22 Sierpnia Opublikowano 22 Sierpnia Poprzedni podobał mi się. Ciekawe jak ten. Opinie chyba ma dobre. Premiera była w moje urodziny. 1
j4z 1 995 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia (edytowane) Wow, kiedyś jak chłopaki się tu jarali, nie wiedziałem czemu. Może słuchając po urywkach, nie trafiłem na nic ciekawego. A tutaj ten niski czysty, przester, scream, growl. Wow, aż mam ciary. :O Edytowane 23 Sierpnia przez j4z 1
j4z 1 995 Opublikowano 23 Sierpnia Opublikowano 23 Sierpnia @Stjepan czego w brzmieniu tego albumu brakuje? Polska roku Pańskiego 1992. Wybacz, ale teraz słucham na sprzęcie, na którym wszystko dobrze brzmi.
j4z 1 995 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) W dniu 23.08.2026 o 09:32, Pitross20 napisał(a): Od tamtej pory wracam do tego codziennie. Przecież jak to jest nagrane na jednej ścieżce i nie łączyła kilku, to ona nie jest człowiekiem. Dlaczego to ma tak mało wyświetleń? Ludzie są bezgusciami? Jebanym Bogiem wokalu jest. Dla mnie lepsza od Tatiany z Jinjer, gdzie ludzie też się zastanawiali, czy to jedna ścieżka. Aha, i jaszcze chciałem powiedzieć, że do tego internet został stworzony. Żeby takie robaki, jak ja, mogły poznać takie talenty jak np. te boginie wokalu. Edytowane 25 Sierpnia przez j4z
Pitross20 369 Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia (edytowane) Wydaję mi się,że jej zasięg dopiero się rozkręca, po nagraniu coveru BMTH- Doomed ,wyświetlania bardzo szybko poszły w górę i zaczeła być mocniej rozpoznawalna w sieci. Sama mówiła, że jest bardzo skryta osobą, i nie szuka wielkiego rozgłosu. Ja odkryłem Ją po zrobieniu coveru przez nią do kawałka Spiritbox - Circle With Me, i dosłownie zakochałam sie w jej wokalu. Ba dziewczyna ogromny talent. Edytowane 25 Sierpnia przez Pitross20
j4z 1 995 Opublikowano 26 Sierpnia Opublikowano 26 Sierpnia RiP [*] 5 godzin temu, Pitross20 napisał(a): Ba dziewczyna ogromny talent Poza nią znam tylko 2 osoby, które tak potrafią. Tatiana i Alex Terible.
Rekomendowane odpowiedzi