CLOWN 3 Opublikowano 7 Lipca Opublikowano 7 Lipca (edytowane) Najlepsze rockowo metalowe radio jakie słyszałem Edytowane 7 Lipca przez CLOWN
Lameismyname 3 943 Opublikowano 8 Lipca Opublikowano 8 Lipca Jest już cała płyta na Spotify itd. 23 godziny temu, j4z napisał(a): Lecę z dyskografią Julee Cruise. Tak szczerze nie słuchałem nigdy jej twórczości oprócz tego co zrobiła do soundtracka Twin Peaks. Czyli w sumie trzy numery. 1
ghostdog 1 149 Opublikowano 10 Lipca Opublikowano 10 Lipca Najbardziej lubię pierwsze 5 albumów ale te późniejsze też są niezłe, nawet bez Księcia Ciemności 2
j4z 1 816 Opublikowano 15 Lipca Opublikowano 15 Lipca Punk Rock w średniowiecznych klimatach - dzisiaj poznałem. Będzie słuchane jaram się.
j4z 1 816 Opublikowano 20 Lipca Opublikowano 20 Lipca (edytowane) To trafiłem na YT. "Jeden z najważniejszych i najbardziej poruszających utworów w solowej dyskografii Marka Jackowskiego, współzałożyciela legendarnego zespołu Maanam" Biorę się za słuchanie albumu, a później być może dyskografii. Edytowane 20 Lipca przez j4z
j4z 1 816 Opublikowano Środa o 18:44 Opublikowano Środa o 18:44 U mnie dzisiaj gra i śpiewa Tracy Chapman.
Lameismyname 3 943 Opublikowano wczoraj o 10:27 Opublikowano wczoraj o 10:27 Jakoś w pamięci się utrwala
Rekomendowane odpowiedzi