Kącik muzyczny - czyli co nam w duszy gra
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Necronom · Opublikowano
Zamek i wyspa w remake'u 4 też mi się bardziej podobały. Zamek miał ten rodzaj backtrackingu, który lubię. W oryginale ta lokacja była bardzo rozciągnięta. Zresztą to powszechna opinia, że zamek to był etap, gdzie gra zaczynała tracić urok. Niestety im dalej tym gorszej. -
Przez foh_23 · Opublikowano
Z jednej strony rozumiem, bo po czymś takim zawsze powstaje pewien niesmak, ale z drugiej strony u każdego producenta możesz trafić na trefna sztukę. Gorzej tylko że sam serwis zachował się trochę niefajnie. Tak czy inaczej mam 5700xt RedDevil, który po 6 latach trzymał ok temp. (teraz schowany w pudełku). A z kolei tak polecany sapphire nitro+ 7800XT dosłownie miesiąc przez upływem gwarancji zaczął mieć u mnie deltę między rdzeniem a hotspot nawet 40 stopni. Niby jak u Ciebie momentami dochodziło do 95/97 stopni ale u mnie dodatkowo wentylator zaczął bronić kartę przed taką sytuacją, bo z 1200/1300RPM nagle momentami zaczęło przekraczać 2000RPM, a także zauważyłem że karta nagle potrafiła spadać do poziomu 230W i mniej gdzie normalnie trzyma 270W power limit. Teraz jest po zmianie na ptm i jest ok ale pasta która była po zdjęciu chłodzenia to już trociny były, trzeba było skrobać z rdzenia. Generalnie jak działa to bym nie sprzedawał na Twoim miejscu ale oczywiście to Twoja decyzja. -
Przez Fenrir_14 · Opublikowano
@krzysiek_1990 Możesz wrócić do uprzednio odblokowanego regionu w dowolnym momencie. -
Przez Misticzx · Opublikowano
Na pierwsze podejście to 45 godzin. Tyle mi zajęło dokładne ukończenie Resident Evil 4 Remake na poziomie Standardowym, czyli wykonałem wszystkie zlecenia i zdobyłem wszystkie skarby jakie były w grze. Zamek był ogromny, ale to raczej dobrze (Leon o tym sam powiedział gdy spoglądał na zamek lornetką stojąc przy jeziorze). Nic mnie nie męczyło bo myślałem o fabule, gdyż nie wiedziałem jak to się skończy (a to jednak wciąga gdy skupiasz się na fabule i na tym żeby ocalić Ashley). Też się nie spodziewałem że jak wejdą do zamku, to będą tam aż tak długo. Najpierw teren zewnętrzny było trzeba ukończyć, który był mocno broniony, a dopiero później pozwolili ci wejść do wnętrza zamku. Tak piszą i dodają że w Remake to bardzo poprawili i już wyspa też była świetna. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Z drugiej strony za dużo to tego na ulicy nie jeździ w sensie Jazza. Tej nowej generacji 2020+ widziałem może ze dwie sztuki. Swoją drogą wszyscy narzekają że brzydal a mi się podoba, zwłaszcza przód i tył 🤪 środek też całkiem przyjemny. A jak już miałbym brać pierdka to mimo wszystko z automatem...i w sumie Jazz 2015 albo 2020+ wydaje mi się dobrą opcja. Przecież swego czasu chyba nawet na forum jazza się spotkaliśmy I mimo, że sztukę blacharsko trafiłem słaba (bitą, źle sprawdzona przez mnie) tak mechanicznie to tam absolutny nic nie miałem do roboty. A nie oszczędzałem go Z Ikei Paxa 236cm w kartonie wiozłem 🤪
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi