Godlike 880 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia W dniu 25.04.2025 o 16:37, hwdp43 napisał(a): i wygra murzyn. Albo Ukrainiec, taki świeżo wybrany zanim papież umarł https://wiadomosci.wp.pl/jest-najmlodszym-kardynalem-bedzie-wybieral-nowego-papieza-7149841445640800a A Historia kumklawe zna takie przypadki ze duchowni mianowani w ostatniej chwili na kardynałow obejmował Tron Piotrowy.
Pentium D 1 164 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Właśnie się dowiedziałem co ten Kotłownia odwalił i wszedłem tu aby napisać, że trzeba być osobą z mocno zaawansowanym debilizmem aby coś takiego zrobić. Pośmiewisko z Polski na cały świat.
sabaru128 172 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia 19 godzin temu, Camis napisał(a): Jest IMBA Nabijają się z gościa co robił sobie selfi na pogrzebie ale ten co robił mu zdjęcia też na tym samym pogrzebie szukając taniej sensacji to jest już cacy. Taki paradoks. xd. 1
huudyy 2 848 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia 16 minut temu, Pentium D napisał(a): Właśnie się dowiedziałem co ten Kotłownia odwalił i wszedłem tu aby napisać, że trzeba być osobą z mocno zaawansowanym debilizmem aby coś takiego zrobić. Pośmiewisko z Polski na cały świat. dosraliśta się do Kotłowni, a tam każdy taki ancymon XD i mój ulubiony hipokryta: im dłużej śledzę tą naszą politykę, tym bardziej jestem przerażony jak te nasze ciemne masy można łatwo ogłupić. 1
Pentium D 1 164 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) 15 minut temu, huudyy napisał(a): dosraliśta się do Kotłowni, a tam każdy taki ancymon XD im dłużej śledzę tą naszą politykę, tym bardziej jestem przerażony jak te nasze ciemne masy można łatwo ogłupić. Nie widzisz różnicy między wejściem oficjalnej delegacji a jakimiś politykami którzy robią foty z daleka? Edytowane 27 Kwietnia przez Pentium D
huudyy 2 848 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia 7 minut temu, Pentium D napisał(a): Nie widzisz różnicy między wejściem oficjalnej delegacji a jakimiś politykami którzy robią foty z daleka? jakim wejściem oficjalnej delegacji? Spójrz na krzesła władz kościelnych, jeszcze nie wszyscy się zebrali. Sama uroczystość jeszcze się nie zaczęła, więc to dosranie się do samego faktu dosrania.
bergercs 1 403 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia I przede wszystkim to żaden selfik, tylko fotka na "ogrom ludu" zgromadzonego na placu. Selfik to sobie pierdyknęli między innymi Pejo z Konfy i Wójcik z PIS. 1
Pentium D 1 164 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia 39 minut temu, huudyy napisał(a): jakim wejściem oficjalnej delegacji? Spójrz na krzesła władz kościelnych, jeszcze nie wszyscy się zebrali. Sama uroczystość jeszcze się nie zaczęła, więc to dosranie się do samego faktu dosrania. Czyli to grupa przypadkowych osób tam sobie weszła zająć miejsca? Gdyby uroczystość już trwała byłby większy przypał. Trzeba było wejść, zająć miejsce a później sobie zrobić fotkę z widokiem na tłum, no ale mentalna nastolatka nie doniosła.
huudyy 2 848 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) 4 minuty temu, Pentium D napisał(a): Czyli to grupa przypadkowych osób tam sobie weszła zająć miejsca Nie grupa przypadkowych osób, tylko zaproszonych, gdzie ewidentnie widać, że nawet nie ma jeszcze wszystkich, którzy powinni tam być. Nie zmienia to faktu, że to było PRZED oficjalną imprezą, nie robił sobie "sweet-foci" oraz nie był jedynym, który robił foty. 4 minuty temu, Pentium D napisał(a): Gdyby uroczystość już trwała byłby większy przypał. Ale nie trwała, więc jaki przypał? Nie widzę, żebyś czepiał się Giertycha, Kanthaka czy Wójcika. 4 minuty temu, Pentium D napisał(a): Trzeba było wejść, zająć miejsce a później sobie zrobić fotkę z widokiem na tłum później czyli kiedy? W TRAKCIE TRWANIA POGRZEBU? wiadomo, gównem trzeba rzucać tak długo, aż coś się przyklei. Edytowane 27 Kwietnia przez huudyy
Pentium D 1 164 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia 2 minuty temu, huudyy napisał(a): oraz nie był jedynym, który robił foty. Był jedynym który zrobił to w najmniej odpowiednim miejscu. Giertych już był w ławach, Wójcik tak samo. Pejo sam foty sobie nie robił. Nikt się nie wygłupił tak jak Szymek. 51 minut temu, bergercs napisał(a): I przede wszystkim to żaden selfik, tylko fotka na "ogrom ludu" zgromadzonego na placu. Selfik to sobie pierdyknęli między innymi Pejo z Konfy i Wójcik z PIS. To jest selfie czy o czymś innym piszesz?
huudyy 2 848 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) 5 minut temu, Pentium D napisał(a): To jest selfie czy o czymś innym piszesz? Masz post na poprzedniej stronie wrzucałem Instagramy i tiktoki z hipokrytami w roli głównej. Edytowane 27 Kwietnia przez huudyy
Pentium D 1 164 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia @huudyy pytałem berga bo wspominał o Pejo.
LeBomB 2 057 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) 31:52 idzie gość, co też robi zdjęcia telefonem, co to za człowiek nie wiem, nie rozpoznaję wszystkich polityków po twarzach, obok niego chyba idzie von der Leyen 32:00 za nią również facet cyka fotkę tłumu 34:11 znów widać kogoś kto stoi wśród oficjalnych delegacji i robi zdjęcia lub nagrywa telefonem. 45:49 facet robi zdjęcie delegacji która wychodzi na zewnątrz - nie jest profesjonalnym fotografem, bo zdjęcie robi telefonem, a może sobie cyka selfie z tłumem? i uwaga, bardzo ważne 58:39 - fotkę cyka protonotariusz apostolski czyli swego rodzaju urzędnik kurii rzymskiej. Poniżej nagranie do którego odnoszą się wspomniane czasy, w których można zobaczyć to co opisałem. @Pentium D i wiesz dlaczego to jest mało istotne? Bo odbywało się przed całą ceremonią i mszą pogrzebową. Edytowane 27 Kwietnia przez LeBomB 1 1
Pentium D 1 164 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia @LeBomB Ok. Tych co wymieniłeś to hoj wie kto to. Jednak moim zdaniem lepiej by było jakby to zdjęcie zrobił już po zajęciu miejsca aby się tak w oczy nie rzucać. Nasz marszałek powinien mieć lepsze wyczucie. To, że inni tak robili nie znaczy, że jest to odpowiednie. 1 2
LeBomB 2 057 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia @Pentium D no i ok,Twoim zdaniem. Natomiast ogólnie rozdmuchuje się to do skandalu obyczajowego tylko dlatego że jest okazja przypierniczyć się do przeciwnika politycznego. Niech się przypierniczają, ich sprawa, ale niech to dotyczy poważniejszych spraw. 1
bergercs 1 403 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Godzinę temu, Pentium D napisał(a): @huudyy pytałem berga bo wspominał o Pejo. To jeszcze potrzebował pomocnika do foci. Duża różnica. 1 1
VRman 2 641 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia O, Porucznik Załamka i jego filmiki zniechęcające do służby w Polskiej Armii. Oczywiście w żadnym wypadku nie jest to mile widziane przez ruskich. Wcale. Choć burdel w armii jest, i owszem, ale może wiedzę o tym czerpać lepiej od kogoś kto nie śmierdzi onucą na kilometr jak Załamka. 1 1
voltq 1 372 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia Teraz, VRman napisał(a): O, Porucznik Załamka i jego filmiki zniechęcające do służby w Polskiej Armii. Oczywiście w żadnym wypadku nie jest to mile widziane przez ruskich. Wcale. Choć burdel w armii jest, i owszem, ale może wiedzę o tym czerpać lepiej od kogoś kto nie śmierdzi onucą na kilometr jak Załamka. Lepiej czerpać wiedze od kogoś kto był w wojsku i zna sprawę od środka niż od internetowych płomiennych szermierzy 1
VRman 2 641 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) Czyli np. od takiego kogoś jak kapitan Lisowski z Meissnerem, do których filmików linkowałem wiele razy, w tym przed chwilą, a gdzie jest dużo mówione o tym jak nieciekawie wygląda kwestia infiltracji ruskiej agentury w Trumpa i jego przydupasów. A jakoś tego nie oglądasz... Edytowane 27 Kwietnia przez VRman 1
GordonLameman 8 459 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia 5 minut temu, voltq napisał(a): niż od internetowych płomiennych szermierzy DLatego wszyscy cię ginorują i mają za wioskowego ******. 4
voltq 1 372 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia (edytowane) 15 minut temu, GordonLameman napisał(a): DLatego wszyscy cię ginorują i mają za wioskowego ******. Wszyscy to znaczy ? Edytowane 27 Kwietnia przez voltq
GordonLameman 8 459 Opublikowano 27 Kwietnia Opublikowano 27 Kwietnia 4 minuty temu, voltq napisał(a): Wszyscy to znaczy ? https://sjp.pl/wszyscy
Rekomendowane odpowiedzi