Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

O, kolejna ruska onuca wrzucona przez Volta. 

Odpalilem w środku filmu na minutę przeczuwając, że znajdę w ciągu tej 1 minuty jakieś bzdury. 

I się nie pomyliłem.

Mówi:

Biden od początku planował zniszczenie rosji i taki był plan od początku.

:lol2:

Taa. Dlatego co bardziej kumaci wojskowi mówią, że jakby zachód podszedł do tematu poważnie, i dał co dał wcześniej, to sytuacja wyglądałaby zupełnie inaczej.

Biden miał taki chytry plan, żeby pokonać szybko rosję, dlatego zamiast poważnie wesprzeć, zachód dawał Ukrainie w zasadzie niewiele ponad kroplówkę. 

Niektórzy analitycy zresztą są zdania, że USA nie chce aby rosja sromotnie przegrała i upadła, bo to też długoterminowo może nie być nic dobrego dla zachodu. 

A tu wchodzi koleś i gada, że Biden od początku robił wszystko żeby zniszczyć rosję. 

Przynajmniej poziom tych wrzutek cechuje konsekwencja. Zawsze dno.

Edytowane przez VRman
Opublikowano
1 minutę temu, voltq napisał(a):

Teraz pytam ponownie po co trollujesz jaki masz w tym cel ?

Nie trolluje. Odpowiedziałem na Twoje pytanie. Może trzeba było zadać je inaczej, skoro oczekiwałeś innej odpowiedzi?

a tak przy okazji - po co trollujesz wrzucając bzdurne filmy dla idiotow z YT?

• Confused 1
Opublikowano
3 minuty temu, GordonLameman napisał(a):

Nie trolluje. Odpowiedziałem na Twoje pytanie. Może trzeba było zadać je inaczej, skoro oczekiwałeś innej odpowiedzi?

a tak przy okazji - po co trollujesz wrzucając bzdurne filmy dla idiotow z YT?

Jeżeli nie trollujesz to głupoty wypisujesz totalne i jeszcze często spamujesz bez sensu , wszyscy na forum to znaczy kto ? bo na razie to wygląda na jakieś rozdwojenie osobowości u ciebie , ciekawe filmy dla inteligentnych ludzi

Opublikowano
1 minutę temu, voltq napisał(a):

Jeżeli nie trollujesz to głupoty wypisujesz totalne i jeszcze często spamujesz bez sensu , wszyscy na forum to znaczy kto ? bo na razie to wygląda na jakieś rozdwojenie osobowości u ciebie , ciekawe filmy dla inteligentnych ludzi

Zauważyłeś ile osób pisze ci żebyś usunął konto? Ile osób gardzi tymi bzdurami które wklejasz?

• Like 3
  • Confused 1
Opublikowano
5 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Zauważyłeś ile osób pisze ci żebyś usunął konto? Ile osób gardzi tymi bzdurami które wklejasz?

Jako ze wiesz wszystko wszędzie byłeś i wszystko widziałeś opisz cała sytuacje dokładnie szczegółowo które osoby tak napisały

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Kamiyanx napisał(a):

Ja tam twierdzę, że w 2020 nie wygrał, ale to PiS liczył głosy.

Miał najwięcej głosów, nie sądzę, żeby był przekręt przy liczeniu. Jednak można mieć zastrzeżenia do kampanii reklamowej w TVP1, używania Pegasusa do inwigilowania sztabu trzaska i prezentów typu nowy wóz strażacki dla gminy w której zostanie oddane najwięcej głosów. Uczciwe na pewno te wybory nie były. 

Edytowane przez Henryk Nowak
  • Upvote 1
Opublikowano
3 godziny temu, GordonLameman napisał(a):

DLatego wszyscy cię ginorują i mają za wioskowego ******.

Słowo wszyscy oznacza 100% zgodnie zresztą z definicją, którą wstawiłeś... :)  Więc już nie 100% bo ja go ani nie mam w ignorowanych (zresztą nikogo :) ) ani nie traktuję jak "wioskowego"... Podejrzewam, że jest jeszcze parę osób takich jak ja...

Natomiast ja cię odeślę do innych definicji: używania tzw. wielkich kwantyfikatorów w postaci słów: "wszyscy", "nikt"... To cechuje nastolatków, a nie ludzi poważnych :) Miałem kiedyś taką 18 letnią dziewczynę co właściwie codziennie używała słów: "wszyscy", "nikt", "zawsze" :) Szczególnie to ostatnie... Sugeruję wystrzegania się takich słów :) 

• Like 1
Opublikowano
8 godzin temu, hubio napisał(a):

Miałem kiedyś taką 18 letnią dziewczynę

Pod twoimi postami jedna osoba jako jedynemu wali serduszkami - więc jest szansa, że znajdzie się następca tej dziewczyny. Będziecie mogli sobie przy kominku poopowiadać anegdoty, o wujaszku Władimirze.

• Like 1
  • Haha 11
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

A ja uważam, że to bardzo realne. Agentura rusków okazała się być najskuteczniejszą bronią w tej wojnie i raczej nie będą zwalniać.

Węgry już można powiedzieć, że NATO zdradziły. Teraz niechby jeszcze za 5 lat ruskie pacynki dopchały się do władzy w Niemczech, Francji, Słowacji, Czechach, Austrii albo i Polski - i możemy się bardzo zdziwić jeśli w USA będzie to samo, z Vancem jako preziem.

5-8 lat to jest nic. Mija że się człowiek nawet nie obejrzy. 

Teraz czy za dwa lata na pewno nikt Polski nie zaatakuje. 

Edytowane przez VRman
  • Like 1