Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dlatego ja mało co chcę żołądkować na temat polityki, a szczególnie w rodzinie, wiem, że z pewnymi osobami w towarzystwie nie można wspomnieć o polityce, bo zaraz leci taki rynsztok, że głowa mała. Ludziom się nerwy udzielają i bezsensu jest atakować jak popadnie nawet swojego, że tak napiszę, za to, że się wybiera kogoś innego przy urnie. 

Co tu się odwala, zaraz będą kibole wyzywać Lewego

500775802_1004228348553504_724644372545534489_n.jpg

Edytowane przez Reddzik
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Ludojad napisał(a):

Wszyscy na prawo oficjalnie oprocz Mentzena. Gdyby Mentzen wczoraj powiedzial glosujcie na Karola, to bym przyznal ze Nawrocki na 100% ma juz wygrane te wybory, a tak jest 50/50, z lekka przewaga na Rafala. 

2 minuty temu, Reddzik napisał(a):

Co tu się odwala, zaraz będą kibole wyzywać Lewego

Wlasnie sobie przejebal u kibicow, szczegolnie w kontekscie odmowy gry w reprze i sprawy sadowej z Kucharskim. Po cholere mu to bylo... 

Edytowane przez Element Wojny
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

szczegolnie w kontekscie odmowy gry w reprze

ktoś mu się dziwi? :E 

8 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

Odpisałem Ci, ponieważ sciągnałeś watek na boczny tor udajac lub nie ze nie rozumiesz czym jest swiat idealny i o co chodziło.

Doskonale zdaje sobie sprawę co to jest utopia, ale nie rozumiem po co ta rozmowa ma tutaj miejsce. To nie temat na filozoficzne pogaduszki.

9 minut temu, maxmaster027 napisał(a):

Jest takie określenie dla Ciebie idealnie pasujace, aby Ci po prostu nie odpisywac "Nie rzucaj pereł przed świnie" Nie ma sensu sie produkowac dla osob, ktore mysla tak jak Ty.

Piękne retoryka godna Mentzena - jak Ci się argument nie podoba, to tylko przyklepnij, obraź dyskutanta i zmień temat :E

Edytowane przez huudyy
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

Wszyscy na prawo oficjalnie oprocz Mentzena.

Przecież to było pewne na 100% ze konforuskie ramie w ramie ze swoim sojusznikiem w wyborach 2027 albo wcześniej. MEMcem też poparł Nawrockiego, #tylkonietrzaskowski.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
Teraz, huudyy napisał(a):

ktoś mu się dziwi? :E 

Ja sie nie dziwie, ale od 2 dni go ostro jada w mediach za to ze sobie robi "urlop od repry", a jednoczesnie bedzie w sadzie zeznawac w sprawie Kucharskiego. Wiadomo ze srodowisko kibicow (czyli te zblizone do Nawrockiego) mu tego nie wybaczy. 

1 minutę temu, Camis napisał(a):

MEMcem też poparł Nawrockiego, #tylkonietrzaskowski.

Ale nie zrobil tego oficjalnie, a to ma znaczenie. Zobacz jaka wojna pod filmem Mentzena xD 

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Wlasnie sobie przejebal u kibicow, szczegolnie w kontekscie odmowy gry w reprze i sprawy sadowej z Kucharskim. Po cholere mu to bylo... 

Widocznie rozumie stawkę tych wyborów. I dokłada swoja cegiełkę "wpływów" po lepszej stronie.

• Haha 1
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
7 minut temu, kubikolos napisał(a):

jak to tyle afer, mieszkań, ustawek i nadal nowi wyborcy na nawrockiego? XD

Dużo ludzi jego popiera, bo ludzie nie potrafią samodzielnie myśleć. Długoterminowo.

• Confused 1
Opublikowano

1 minutę temu, Element Wojny napisał(a):

ale od 2 dni go ostro jada w mediach za to ze sobie robi "urlop od repry", a jednoczesnie bedzie w sadzie zeznawac w sprawie Kucharskiego

gdybyśmy tylko mogli połączyć fakty, dlaczego w momencie, gdy ma stresujące sądowe sprawy nie chce grać w reprezentacji za co mu nie płacą. Ale to jest za dużo kropek do połączenia dla stadionowych troglodytów.

Inna sprawa, że ja w ogóle mu się dziwię, że on tam chce dalej występować. 

Teraz, Element Wojny napisał(a):

Jedno zdjecie, ktore praktycznie nic nie zmieni, a gwizdac na niego beda na kazdym polskim stadionie. 

w dupie z tym, on strzelił więcej bramek w europejskich klubach niż jakikolwiek jego kibic :E A na polskich stadionach to on nie będzie już raczej nigdy występował, poza pewno paroma meczami repry.

• Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano

lewy niestety typowy blad sportowca, nie rozumie ze musi sie trzymac daleko od polityki, fotki z trzaskiem nie pomoga

2 minuty temu, Camis napisał(a):

MEMcem też poparł Nawrockiego

nie poparl a i tak oczywiste jest dla elektoratu Mentzena na kogo glosowac bo trzask zwyczajnie nie zgadza sie z ich postulatami

9 minut temu, Ludojad napisał(a):

warto przeczytac, krul jak zawsze ma logiczne wytlumaczenie dla mniejszego zla i to oczywiste ze nie mogl byc to trzask

• Like 1
Opublikowano
27 minut temu, huudyy napisał(a):

Dokładnie o to mi chodziło, ściana tekstu, która nijak ma się do tematu i która tylko rozmydla rozmowę. Po co to? 

Nie zauważyłbyś ironii gdyby podeszła i kopnęła Cię w dupę. 

Nie mów, że zdziwiony jesteś

Już atak i wyzwiska z twojej strony 

Tak jestem zdziwiony 

• Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, Element Wojny napisał(a):

Ja sie nie dziwie, ale od 2 dni go ostro jada w mediach za to ze sobie robi "urlop od repry", a jednoczesnie bedzie w sadzie zeznawac w sprawie Kucharskiego. Wiadomo ze srodowisko kibicow (czyli te zblizone do Nawrockiego) mu tego nie wybaczy. 

Biedny Bobert

money-crying.gif

• Like 1
  • Haha 3
Opublikowano
6 minut temu, Camis napisał(a):

Przecież to było pewne na 100% ze konforuskie ramie w ramie ze swoim sojusznikiem w wyborach 2027 albo wcześniej. MEMcem też poparł Nawrockiego, #tylkonietrzaskowski.

Właśnie że mentzen nie poparł Nawrockiego 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, voltq napisał(a):

Już atak i wyzwiska z twojej strony 

dla Ciebie od dzisiaj zacznę zaznaczać ironię w jakiś widowiskowy sposób, skoro "/s" nie trafiło.

Teraz, Badalamann napisał(a):

Lewy jest bardzo popularny, znany całemu społeczeństwu i jest takim sportowym "bohaterem narodowym".

Przecież pisowcy zaraz z niego zrobią niedorajdę co dla hiszpana gra, a dla Polski już nie :E

Edytowane przez huudyy
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
4 minuty temu, Camis napisał(a):

Z jednej strony będzie przynajmniej fajny widok na to, jak Kaczyński ich pożre, a Konfa o własne nogi się potknie :E.

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano

Jeżeli chodzi o transfer głosów konfederacji, to w polityce i szczególnie w kampanii liczą się zwięzłe i jasne klarowne gesty, deklaracje. Jakiś clip/short Memcena który mówi jasno "popieram kandydata X" albo najlepiej jeszcze na wiecu wyborczym, na scenie z pompą, podnosi rękę kandydata i mówi popieram. Taki obrazek grzany tydzień, wypalony w umysłach wyborców, to ma efekt.

Wypowiedź w formie tam godzinnego monologu, gdzie skrytykujesz jednego bardziej niż drugiego, siła rażenia czegoś takiego jest słaba.

Opublikowano
9 minut temu, Element Wojny napisał(a):

Ja sie nie dziwie, ale od 2 dni go ostro jada w mediach za to ze sobie robi "urlop od repry", a jednoczesnie bedzie w sadzie zeznawac w sprawie Kucharskiego. Wiadomo ze srodowisko kibicow (czyli te zblizone do Nawrockiego) mu tego nie wybaczy

(...)

No i co mu zrobią? Teraz gra w Hiszpanii, może na koniec kariery poleci za ocean a tam nie ma polskich patusów. On nie musi się nimi przejmować. 

• Confused 1
Opublikowano
6 minut temu, Henryk Nowak napisał(a):

No i co mu zrobią? Teraz gra w Hiszpanii, może na koniec kariery poleci za ocean a tam nie ma polskich patusów. On nie musi się nimi przejmować

Polskie trolle i tak jadą po Lewandowskim w internecie, a na żywo proszą o wspólne selfie. Zakladam tez, ze Lewandowski nie odmawia zdjecia nikomu, jak Mentzen piwa. Kibice na ogół mają jeszcze krótszą pamięć niż wyborcy, 

• Like 1
  • Upvote 2