Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pisowi za to dobrze idzie wciąganie konfederacji w swoją gre. Dawno nie widziałem takich fikołków jak ze strony Mentzena. Po ich wejściu w koalicję z pisem będzie ich można ładnie rozgrywać stołkami w rządzie jak i w SSP.

• Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
8 godzin temu, Henryk Nowak napisał(a):

Też się biłem, długo trenowałem, na ostatnim treningu kick boxingu miałem 31 lat. Jest małe ale. Ostatni raz niesprowokowany brałem udział w bójce w wieku 19 lat i byłem wtedy uczniem liceum, Nawrocki miał 26 lat, żonę, 9 letniego syna i pracował już w IPN. Ja w tym wieku brzydzilem się przemocą. Ten idiota nazwał ustawkę szlachetną walką, nie wstydzi się tego co robił a wręcz się tym chwali. Nawet Duda broni ustawek, bo oni zrobią wszystko byle wygrać. 

Ja w wieku 20 lat potępiałem takie zachowanie, on w wieku 41 lat nie widzi w tym niczego złego. Czy gdyby jego syn chodził na ustawki to tata byłby dummy z tego jaki jego syn jest szlachetny? 

Nawrocki to patologiczny troglodyta. 

Opublikowano
2 minuty temu, lokiju napisał(a):

Pisowi za to dobrze idzie wciąganie konfederacji w swoją gre. Dawno nie widziałem takich fikołków jak ze strony Mentzena. Po ich wejściu w koalicję z pisem będzie ich można ładnie rozgrywać stołkami w rządzie jak i w SSP.

Ja tam dalej nie kumam tego matrixa, bo przecież Konfa zostanie wciągnięta tak jak każda inna przystawka.

Dwie partie nie mogą celować w podobny elektorat.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
4 godziny temu, Kris194 napisał(a):

Mam propozycję dla tych co chcą głosować na Karola w wyborach, żeby odpowiedzieli sami sobie na dwa pytania:

Z kim byście woleli zostawić swoją córkę samą w pokoju? Z Karolem czy Rafałem?

Komu byście woleli powierzyć klucze do swojego mieszkania? Karolowi czy Rafałowi?

Jeśli odpowiedź na oba pytania brzmi "Rafał" to zastanówcie się bardzo poważnie dlaczego klucze do naszego wspólnego domu jakim jest Polska chcecie powierzyć Karolowi. Reasumpcji nie będzie, poprzedniego save'a też się nie da wczytać.

Po pobycie córki z Rafałem wyszła by jako chłopiec niebinarny LGBT 

Jak bym oddał klucze Rafałowi to po powrocie zastał bym w domu 50 imigrantów z Afganistanu 

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Kris194 napisał(a):

Nie karzmy Rafała i przede wszystkim siebie oraz Polski za błędy polityków z jego ugrupowania. Wybieramy jednego człowieka, który ma nas reprezentować, nie rząd. Sam nad tym spuściłem zasłonę milczenia i tego nie komentuję, żeby nie zwiększać zasięgów.

Niech Trzaskowski wyjdzie w piątek z Platformy obywatelskiej to może mu się uda xD

14 minut temu, lokiju napisał(a):

Nawrocki nas obroni przed złą Unią tak jak Morawiecki. Mówił co Mówił a później jechał do Brukseli i wszystko putelnie podpisywał. 

Ja postawie w ciemno że przez 8 lata rządów PiS wprowadzono więcej niekorzystnych ustaw przez UE dla Polski niż przez te prawie 2 lata rządów KO i poprzednie 8 lat rządów PO, przydała by się taka analiza , PiS jest najbardziej proimigrancka i prounijna partią w Polsce, dlatego dziwią mnie tutaj te posty zwolenników Koalicji obywatelskiej jakoby PiS miał wyjść z UE itd

PiS powinien być dożywotnią opozycją bo tam się dobrze sprawdzają, do władzy ich nie wolno dopuścić 

Już wiadomo co Braun nosi w czarnej torbie

Edytowane przez voltq
  • Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
2 godziny temu, Camis napisał(a):

A jak Piński mówił już chyba z 2 lata temu, że kanał Zero ze Stanowskim na czele to pisia przybudówka to niektórzy się śmiali.

A Mentzen? No cóż, został kolejnym Kukizem.

• Confused 1
  • Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, Kris194 napisał(a):

A jak Piński mówił już chyba z 2 lata temu, że kanał Zero ze Stanowskim na czele to pisia przybudówka to niektórzy się śmiali.

Zarzucasz kontakty ze światem  przestępczym Nawrockiemu a powołujesz się na pińskiego...

https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/artykuly/682445,redaktor-naczelny-uwazam-rze-zarabia-150-zl-pozbyl-sie-tez-calego-majatku-dlaczego.html

Edytowane przez voltq
Opublikowano
16 minut temu, Kris194 napisał(a):

A jak Piński mówił już chyba z 2 lata temu, że kanał Zero ze Stanowskim na czele to pisia przybudówka to niektórzy się śmiali

A TVP to jest KOwska przybudówka?

• Like 1
Opublikowano
20 minut temu, Kris194 napisał(a):

Tak, ten sam Pinski co nawalony jak szpadel lampi sie w cycki jakiejs wywloki na streamie gadajecej bez ladu i skladu? :D

@Spl97 Dalej kwitow nie umie dostarczyc, a powoli tematy sie pokonczyly :D Takze jak to bylo z tym PZU, Orlenem, TVP sport i NASK? Leciales populistycznie jak pelikan z fejkami, a wielki UJ z tego wyszedl.

@Spl97

• Like 1
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)

Piński jest chociaż w sferze politycznej.

A tu się zaczyna jakiś festiwal celebrycki. Powiedzmy, że jeszcze Lewandowski ma jakąś siłę przebicia... Ale to???

A co do powiedzenia na temat wyborów ma Andrzej Bednarek???

Nie-spie-bo-trzymam-kredens.jpg

Edytowane przez crush
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, crush napisał(a):

Powiedzmy, że jeszcze Lewandowski ma jakąś siłę przebicia...

Jak mówimy o sportowcach to jest jeszcze Gortat

58 minut temu, crush napisał(a):

A TVP to jest KOwska przybudówka?

TVP nie jest idealne ale już nie jest szczujnią jak za czasów Kurskiego. Moim zdaniem powinno pełnić głównie funkcję edukacyjno-informacyjno-kulturowo-rozrywkową ale strona edukacyjna szczególnie leży i kwiczy.

Edytowane przez Kris194
  • Haha 2
  • Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
9 minut temu, Kris194 napisał(a):

TVP nie jest idealne ale już nie jest szczujnią jak za czasów Kurskiego. Moim zdaniem powinno pełnić głównie funkcję edukacyjno-informacyjno-kulturowo-rozrywkową ale strona edukacyjna szczególnie leży i kwiczy.

Brak odpowiedniej osoby z duzymi cohonez, zeby odbic od formatu rozrywkowego TVN/Polsatu.

"elewizja Polska (TVP) posiada 12 programów dostępnych w ramach naziemnej telewizji cyfrowej. Są to m.in. TVP1, TVP2, TVP3, TVP Info, TVP Sport, TVP Historia, TVP Kultura i TVP ABC. Dodatkowo, TVP oferuje inne kanały, takie jak TVP1 HD, TVP2 HD, TVP 4K, TVP Dokument, TVP Nauka, TVP Kobieta, TVP Wilno i TVP Polonia." 

3 kanaly to klony w wiekszej rozdzielczosci, czyli ogolnie jest 9 niezaleznych kanalow i tu trzeba zrobic w pierwszej kolejnosci selekcje i ciecia. Skoro i tak TV przegrywa z internetem, to jaki jest sens trzymania tych kanalow w takiej ilosci?

Opublikowano
20 minut temu, Kris194 napisał(a):

TVP nie jest idealne ale już nie jest szczujnią jak za czasów Kurskiego

Nie jest na poziomie PiSowskim ale niestety nie jest już na poziomie sprzed PiSu.

Stanowski to podobny poziom do obecnego TVP. Więc sprawa jest bardzo prosta. Jeśli Stanowski to tuba PiSu, to TVP jest tubą KO.

Tylko dziwnym trafem jedno można przeboleć, a drugie jest nie do zaakceptowania.

Takie to "standardy'

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Ta cała Paulina Matysiak to chyba jakiś agent Pisowski jest. Bo już pomijając ten cały aspekt przeszłości Karola Nawrockiego to facet nie chce wprowadzić podatku katastralnego oraz chciałby uprzywilejować bogate rodziny z dziećmi. A sfera światopoglądowa to już zupełnie inny biegun.

Jeszcze więcej będzie gdakać to ubędzie im elektoratu.

A jak się rozpadnie to z radością przyjmie posadkę w PiS.

I ktoś mi powie czemu Stanowski zaprosił Brauna do siebie?

Nie chciał wcześniej z nim gadać, bo szur i zwolennik Putina... zaprosił raz bo był kandydatem... a teraz?

Edytowane przez Szambo
  • Upvote 6
Opublikowano (edytowane)

Stanowski to ostatnio w jednym ze swoich filmów o Murańskim powołał się na patusów typu Nitro, Wardęga itp. Czym to się niby rożni od tego co zrobił Tusk? Taki sam poziom cringu.

Edytowane przez lokiju
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, crush napisał(a):

Nie. No k***a po prostu nie.

Jesteśmy na etapie wklejania byłej sędziny/aktorki z gównianych "paradokumentów" dla starych bab.

Ja wysiadam. 

6 godzin temu, Ryszawy napisał(a):

I tak lepsza niż "autorytet autorytetów" Piński :D

Kris, to taki trolling 5D?

Prawda...?

- Spędź na pracy w systemie sprawiedliwości już w wolnej Polsce 20 lat

- Bądź współautorką niezmiernie ważnej ustawy o świadku koronnym oraz inicjatorką "błękitnych pokoi"

- Patrz jak jakiś ignorant cię nazywa celebrytką bo nawet mu się nie chciało sprawdzić informacji

https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Anna_Maria_Wesołowska

https://prawo.amu.edu.pl/aktualnosci/spotkanie-z-sedzia-anna-maria-wesolowska/

To jest właśnie ten problem, wam się nie chce nawet sprawdzać informacji albo sprawdzacie jedynie to co jest dla was wygodne.

Edytowane przez Kris194
  • Confused 1
  • Upvote 7