Dimazz 569 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Jakoś dzień się tak pochmurnie zaczyna. Znowu patologia wygrała. 1 1
Kamiyanx 1 249 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Godzinę temu, Voodoo2 napisał(a): Za 2,5 roku kolejny konkurs oboetnic Kwiecień 2026 bardziej. 1 1
Pentium D 1 166 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 39 minut temu, TheMr. napisał(a): 1670 to nie satyra, to dokument. Bogobojni, niewykształceni, i prości ludzie wybierają podobnych sobie, mało myślą i nic ich nie obchodzi. No cóż, będziemy mieć kolejne 4 lata z pajacem zamiast prezydentem, na arenie międzynarodowej z pewnością już pękają ze śmiechu. Czyli przez 4 lata będzie pajacował a na ostatni rok się ogarnie? Prezydent 5 lat kadencji ma. 1 2
SylwesterI. 865 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 38 minut temu, Kaczkofan napisał(a): Jak już obrażasz to przynajmniej pisz bez błędów. Dziękuję. Czego ty wymagasz , to typowy przedstawiciel pisowskiej elity 1
Fenrir_14 827 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) Hahaha, nie dramatyzujcie już tak 😀 @Pentium D wiesz coś o tym? Edytowane 2 Czerwca przez Fenrir_14 1 3
trepek 1 361 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 4 godziny temu, crush napisał(a): To jest wizerunkowo niesamowity strzał w mordę dla koalicji. Cóż szkodzi oskarżyć. 1
SylwesterI. 865 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) @Fenrir_14 Ponad 50 procent głosujących zrobiło to samo , tylko na papierku, potem wrzuciło do urn Edytowane 2 Czerwca przez SylwesterI. 1 1
GordonLameman 8 474 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 54 minuty temu, CzerwonyJohn napisał(a): A ty kim jesteś platfusem co tu jeszcze robisz Wąd do innego kraju. Nawet w języku polskim nie umiesz pisać. 1 1
trepek 1 361 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 2 godziny temu, voltq napisał(a): ale chyba wielki brat z USA czuwa a Nawrocki jeszcze podŻyrował przyjaźń z Izraelem Państwo Polin pod żydowskim zarządem powierniczym. 2 1
AndrzejTrg 2 752 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 8 minut temu, GordonLameman napisał(a): Nawet w języku polskim nie umiesz pisać. Olej, ponieważ nie ma sensu z nim konwersować. 1
GordonLameman 8 474 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) 14 minut temu, AndrzejTrg napisał(a): Olej, ponieważ nie ma sensu z nim konwersować. Ale za to ładnie pokazuje poziom pisowcow Tutaj post z nocy: Edytowane 2 Czerwca przez GordonLameman
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca Godzinę temu, TheMr. napisał(a): 1670 to nie satyra, to dokument. Bogobojni, niewykształceni, i prości ludzie wybierają podobnych sobie, mało myślą i nic ich nie obchodzi. No cóż, będziemy mieć kolejne 4 lata z pajacem zamiast prezydentem, na arenie międzynarodowej z pewnością już pękają ze śmiechu. Piekny kwik 1 1
Kandelabros 113 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 12 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ale za to ładnie pokazuje poziom pisowcow Nie wymagasz zbyt wiele? To jest poziom kiełbasy z grilla, disco polo i butelki wyborowej, przaśność i siermiężność w komplecie, ale za to "nasza, narodowa" a nie niemiecka. 1 1 4
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 47 minut temu, Pentium D napisał(a): Czyli przez 4 lata będzie pajacował a na ostatni rok się ogarnie? Prezydent 5 lat kadencji ma. Ciiii, to te wykształcone tuskostany, oni wiedza lepiej, jak mowi ze 4 to 4 nie? 1
matakujce 85 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) Z roku na rok polaryzacja społeczeństwa jest coraz większa, media weszły już na poziom master, z telewizji zrobiły się szczujnie propagandowe a ludzie bez namysłu skaczą sobie do gardeł, u mnie rodzina się podzieliła się na dwa obozy. To czego można oczekiwać po forum, gdzie każdy jest anonimowy, w ogóle jak można oceniać człowieka po poglądach politycznych... Edytowane 2 Czerwca przez matakujce 1 3
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 19 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ale za to ładnie pokazuje poziom pisowcow Tutaj post z nocy: Niewiele rozni sie od Poziomu Twoich ostatnich manipulacji Teraz Ty mozesz przyznac, że Trzaskowski nie nadaje sie na prezydenta 1
raiders 117 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) Gdzieś tam w kościach czułem ze ten kibol wygra ... jednak narracja PiS ciągle żywa jak widać głupców w to wierzących cała masa . Nawrocki wygrał strachem i tą samą śpiewką co PiS . Ludzie już nie pamiętają co było za rządów pis do Polski byli sciagani emigranci z Pakistanu,Indiii ,Iranu itp itd ... za czyich rządów miliony UA wjechały do kraju bez żadnej kontroli i otrzymali pełną pomoc . Zobaczymy co to będą za 4 lat ,ale nudzić to się nie będziemy . Myślę że ten rząd właśnie upadł i w najbliższych tyg ,a może dniach się o tym dowiemy . Takie jeszcze przemyśłenie na temat Polonii za granicą ..... siedzisz na dupie 1000km od Polski ,odwiedzasz kraj raz na rok ,albo rzadziej to jakim prawem decydujesz o jego losach w wyborach ? Ludzie którzy wyjeżdżają po za kraj na dłużej niż 12 miesiecy powinni mieć zawieszane prawa wyborcze na ten okres ,ci co mieszkają na stałe po za granicami Polski powinni być tych praw pozbawieni .NIech głosują i decydują o miejscu w którym mieszkają Edytowane 2 Czerwca przez raiders 1 2
Suchy211 1 260 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 1 godzinę temu, Crew 900 napisał(a): Tragedia. Alfons będzie prezydentem. Jesteśmy chorym narodem. Nie chorym, po prostu niewiarygodnie głupim. 1 3
ryba 1 246 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 21 minut temu, GordonLameman napisał(a): Ale za to ładnie pokazuje poziom pisowcow Tutaj post z nocy: Dlatego dla mnie, im bardziej ktos ma slowa na ustach: narod, niepodleglosc, patriotyzm... tym bardziej mnie w srodku skreca. Tylko i wylacznie przez pis i skrajna prawice. 1 4
SM_M4E5TRO 524 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca (edytowane) Demokracja byc dobra, ale tylko nasza demokracja Wasza demokracja to zła być Ale pieknie teraz was posluchac Edytowane 2 Czerwca przez SM_M4E5TRO 1 5
hwdp43 1 706 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 1 godzinę temu, CzerwonyJohn napisał(a): Wąd Polska jezyk trudna jezyk 2 1
GordonLameman 8 474 Opublikowano 2 Czerwca Opublikowano 2 Czerwca 10 minut temu, SM_M4E5TRO napisał(a): Niewiele rozni sie od Poziomu Twoich ostatnich manipulacji Teraz Ty mozesz przyznac, że Trzaskowski nie nadaje sie na prezydenta 1. Przestań łżeć. Czy ja kogoś „wysyłałem” do gazu za głosowanie na tego albo innego kandydata? Oczekuję przeprosin za porównanie mnie do tego czegoś. 2. O tym, że Trzaskowski jest fatalnym kandydatem, ale mimo wszystko lepszym niż Nawrocki pisałem od dawna. 1 2
Rekomendowane odpowiedzi