Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, huudyy napisał(a):

no zajebiście, naród wystawił laurkę, że nawet będąc stadionowym bandytą można coś osiągnąć. :E 

Brawo my.

Kolejny raz hipokryzja. Tusk też brał udział w podobnych spotkaniach i mówił, że nie jest z tego dumny. Młodzi mężczyźni biją się o różne rzeczy. To nie jest tak, że się tam zabijają. 

Lipne jest rzeczywiście aktywne, aktualne powiązanie z tym środowiskiem, ale jak już piszesz to przekaż jakieś informacje, ale nie czerwone paski tvp. 

• Like 3
Opublikowano
4 minuty temu, Kanzu napisał(a):

Zabawnie będzie patrzeć jak tą wzajemną nienawiść przeniosą do innych tematów i jeden drugiemu nie pomoże z powodu poglądów politycznych %-)

Tylko głupcy zacietrzewieni w nienawiści tak zrobią. 

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano
2 minuty temu, michasm napisał(a):

Kolejny raz hipokryzja. Tusk też brał udział w podobnych spotkaniach i mówił, że nie jest z tego dumny. Młodzi mężczyźni biją się o różne rzeczy. To nie jest tak, że się tam zabijają. 

Lipne jest rzeczywiście aktywne, aktualne powiązanie z tym środowiskiem, ale jak już piszesz to przekaż jakieś informacje, ale nie czerwone paski tvp. 

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=śmierć+na+ustawce+kiboli       :E

https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/tragiczny-koniec-ustawki-kiboli-nie-zyje-mezczyzna/vpznzyx

https://tvn24.pl/trojmiasto/koscierzyna-szczegoly-brutalnej-bijatyki-pseudokibicow-mial-brac-w-niej-udzial-karol-nawrocki-st8484880

Z maczetami na ustawkach i krzywda nikomu sie nie dzieje...

A tymczasem gielda na czerwono: https://businessinsider.com.pl/gielda/wiadomosci/wybory-prezydenckie-2025-mocne-spadki-po-wygranej-karola-nawrockiego/0y2k44k

• Confused 1
  • Upvote 2
Opublikowano
3 minuty temu, Reddzik napisał(a):

To przecież od polskiej strony tam włażą, a wpuścili ich pisowskie wizy. To nic dziwnego. To PiS miało szajkę, która zajmowała się lewymi wizami wstępem do UE, a sami straszyli jakimiś murzynami itd. 

To jest ta jak ze złodziejem, złodziej krzyczy łapać złodzieja. Oni straszą, zwalają winę na KO, a sami to robili. Tak jak alkoholik. 

Powtórzę się, ale wystarczy powołać się na zapis, który nakazuje udowodnienie zawracającemu, że nachodźca przybył do kraju zawracającego z Polski.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, michasm napisał(a):

wsparcie neonazisty Pana Horodko, to za mało?

https://www.rp.pl/przestepczosc/art42321601-czy-karol-nawrocki-poreczyl-za-sledzia-takiej-odpowiedzi-udzielil-kandydat-na-prezydenta

18 minut temu, michasm napisał(a):

Zróbmy sobie postanowienie I skupmy się na tym, aby rozwalić duopol w 2027. 

dobra, teraz widzę, pan od niewidzialnej ręki rynku. :E 

Edytowane przez huudyy
  • Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, LeBomB napisał(a):

Tylko głupcy zacietrzewieni w nienawiści tak zrobią. 

eee, to juz nie mozna krecic beczki z Voltusia, ze wolal zaplacic scalperowi za naped do PS5 niz w sklepie za te sama kwote, zeby byl vat i podatki? no way

• Confused 1
Opublikowano
59 minut temu, Umpero napisał(a):

Powtórzę się, ale wystarczy powołać się na zapis, który nakazuje udowodnienie zawracającemu, że nachodźca przybył do kraju zawracającego z Polski.

nachodzcy to nigdy nie byl problem przepisow

kazda kraj ma ogromne srodki prawne i fizyczne umozliwiajace obrone granic

tu po prostu lewicowa UE postanowila ze mamy *** (pielegnowac, karmić) murzynow w naszych krajach

//ostrzezenie - zważaj na slowa, ew. szukaj mniej obrazliwych synonimów
eNeSik

• Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

No i znowu wykrakałem, że Nowogrodzki wygra.

Dobra. To ja robię chyba zbiórkę. 

Najlepsza metoda na żebranie to brać pieniądze za to, że przestanie się za kimś chodzić i śmierdzieć.

Najlepsze życzenia dla kiepskiego śpiewaka to "nie śpiewaj już".

No to będę zbierał kasę za niewyrażanie żadnych opinii na przyszłość, bo co jakąś ujnię przewidzę, to się sprawdza. :E

- tutaj przed pierwszą turą i wczoraj przed wynikami pisałem, że Nawrocki wygra

- 2.5r. przed czasem pisałem, że serii 5xxx nie będzie. Że NV coś na pewno odwali (celowałem  w brak nowej architektury) - bingo

- zaraz po premierze PSVR2 pisałem, że Sony ewidentnie VR olało. Tak samo z PCVR w MEta

Obecne:

- oczywistość: platforma przegra następne wybory i wróci pisuarism jako ustrój w Polsce 

- o, o przejmowaniu Europy przez islamistów też mówiłem kilkanaście lat temu. Teraz mówię, że u nas też będzie "Paryż". Tylko kwestia kiedy, bo czy PISS czy KO - i tak nas mają głęboko

- Wiedźmin 4 potężnie rozczaruje i nie zaoferuje jakościowego kontrastu tak jak W3 kontrastował z korpo-gierkami. Będzie w 2/3 taką właśnie korpo gierką z szansami na maksymalnie grę OK".

- następne karty graficzne będą miały mały postęp w rasterze i nowa architektura AMD też rewealcją nie będzie, bo AMD też się skupi na AI. Następne karty NV będą tym samym + proces 3nm (jak nie jakiś Intel/Samsung) + więcej RAMu i "pora na CSa"

- Switch 2 rozczaruje niemocą w trybie portable

Edytowane przez VRman
  • Thanks 1
Opublikowano
11 minut temu, Fatality napisał(a):

O Panieeee :E Nie chce niszczyć marzeń, ale już teraz dostajemy transporty imigrantów od niemieckiej policji. Za to w drugą stronę (przez niemiecką) mamy już normalne kontrole graniczne i trzepanie każdego samochodu, którego wartość jest poniżej jakiegoś pułapu 

Czyli procedurę readmisji tych ktorzych PiS wpuścił. Czemu nie chce ci to przejść przez gardło? :) 

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, Kanzu napisał(a):

Zabawnie będzie patrzeć jak tą wzajemną nienawiść przeniosą do innych tematów i jeden drugiemu nie pomoże z powodu poglądów politycznych %-)

Politykiernia w tematach sprzętowych się nie wypowiada, więc nie ma takiego ryzyka :)

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, huudyy napisał(a):

Przeczytałeś w ogóle ten artykuł? 

Raz, że to sprzed 2 lat. Setki razy więcej osób umiera w zwykłych pijackich bójkach. 

Dwa, że zmarł przez uderzenie racą W brzuch. Wtf? Myślisz, że ktoś kogoś chciał zabić racą? To był jakiś kosmiczny zbieg okoliczności. Znacznie łatwiej jest kogoś zabić na ulicy nokautując go tak, że głową uderzy w chodnik. 1 uderzenie w twarz pięścią. 

No i to nie była ustawka tylko zwykła bójka. Ustawki są w lesie. 

Edytowane przez michasm
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, VRman napisał(a):

No i znowu wykrakałem, że Nowogrodzki wygra.

Też wiedziałem, że wygra Karol, bo lepiej być pesymistą i się ucieszyć, że coś nie wyszło(tzn wyszło na dobre):wariat:. Wiem jak działają wyborcy PiSu i Konfy to było do przewidzenia, że wygra Nawrocki aka kibol. 

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, tomcug napisał(a):

Politykiernia w tematach sprzętowych się nie wypowiada, więc nie ma takiego ryzyka :)

g... prawda :) nawet zlapalem jednego z liderow, ktory w temacie Blackwella zapieral sie, ze w temacie polityki sie nie wypowiada :E oczywiscie widnieje w sygnaturce Gordona.

Edytowane przez ryba
  • Confused 1
Opublikowano
8 minut temu, ryba napisał(a):

Tak. Masz rację. Zdarzyło się to w 2023. Zginął od racy. To nie była ustawka I nie ginie tak ktoś codziennie tylko raz na parę lat. 

Więcej osób ginie w pijackich bójkach Bez powodu. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, michasm napisał(a):

Raz, że to sprzed 2 lat. Setki razy więcej osób umiera w zwykłych pijackich bójkach. 

Dwa, że zmarł przez uderzenie racą W brzuch. Wtf? Myślisz, że ktoś kogoś chciał zabić racą? To był jakiś kosmiczny zbieg okoliczności. Znacznie łatwiej jest kogoś zabić na ulicy nokautując go tak, że głową uderzy w chodnik. 1 uderzenie w twarz pięścią. 

a co to ma do rzeczy, kiedy to bylo? 5 lat temu jest tak samo istotne jak teraz. Dlatego dostales link do wyszukiwarki, zebys zobaczyl ile tego jest, skoro sam jestes niezbyt lotny, zeby to wpisac. Od lat 90, takich ustawek bylo tysiace, setki trupow.

https://tvn24.pl/krakow/krakow-malopolska-weszli-na-orlik-z-maczetami-i-gazem-lzawiacym-w-rekach-st8453724

Edytowane przez ryba
  • Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
3 minuty temu, michasm napisał(a):

tak, a ty?

To zwalnia z odpowiedzialności z uczestnictwa w takiej bójce?

Dwa, że zmarł przez uderzenie racą W brzuch. Wtf? Myślisz, że ktoś kogoś chciał zabić racą?

On go chciał tylko pomyziać po brzuszku tą race, o co ja się w ogóle czepiam :E

4 minuty temu, michasm napisał(a):

No i to nie była ustawka tylko zwykła bójka. Ustawki są w lesie. 

kolega ekspert widzę.

pany moderatorzy, sorry za bluzgi ale kurwa ja pierdolę, idę na kawę, bo beton mnie zmęczył.

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
5 minut temu, GordonLameman napisał(a):

Czyli procedurę readmisji tych ktorzych PiS wpuścił. Czemu nie chce ci to przejść przez gardło? :) 

Przejść przez gardło co? To jest tylko wymówka i każdy to wie. Przecież nie udaję ze nie ma problemu z pisowskimi wizami. Jakbyś pamietał, to byś wiedział, że byłem jednym z największych hejterów pisu podczas tej afery

• Like 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Opublikowano
7 minut temu, Reddzik napisał(a):

Wiem jak działają wyborcy PiSu i Konfy to było do przewidzenia, że wygra Nawrocki aka kibol. 

To wytłumacz czemu część elektoratu Biejat zagłosowała na Nawrockiego?

Czepiacie się pisowców i konfederatów, a nawet Lewica częściowo olała Rafałka. Ale tego nie widzicie oczywiście, nie? xD 

• Like 1