jameshook93 62 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 @Kamiyanx to ty @voltq cały dzień napieprzacie w tym temacie, ruble znowu poszły czy o co chodzi
ryba Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 1 minutę temu, trepek napisał(a): Nie ;-) Nieprawidłowo działająca tarczyca, szczególnie w przypadku Hashimoto u kobiet, jest spowodowana permanentnym stanem zapalnym w organizmie. Ogólnie temat rzeka i myślę, że to nie miejsce aby dłużej się nad tym rozwodzić Ja to rozumiem doskonale i nie neguje. Lekarzami nie jestesmy zeby dywagowac, ale w kontekscie wczesniejszych wypowiedzi "znachora" kontekst zle sie zlepil. Hashimoto to skomplikowana choroba i nie z powodw ktore wymienial znachor.
Kris194 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 39 minut temu, Kamiyanx napisał(a): Oglądałem rozmowę na Polsacie i KO dalej ma wyparcie, że wszystko było git XD Dopiero dzisiaj wieczorem mieli zebranie, może niektórzy dalej przetwarzają informacje
kalderon Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 2 godziny temu, kubikolos napisał(a): nie, KO wlacznie z tuskiem, Tak - odciąć się. 2 godziny temu, kubikolos napisał(a): nie maja wiarygodnosci w tej kwestii, wszyscy wiedza ze to byloby klamstwo, to oni biegali z reklamowkami na granice wspierac wojne hybrydowa Putina Widzisz i to jest właśnie efekt oddania pola - wytworzenie fałszywej narracji, która się spopularyzowałą i funkcjonuje jako prawda. Humanitaryzm wobec uchodźców nie oznacza przyjmowania Putina, tak samo pastwienie się nad nimi ku uciesze gawiedzi gdy dziesiątki tysięcy przekroczyły granicę bokiem nie jest żadną walką z Wołodią. Tak samo jak puste straszenie że nagle przyjmiemy miliony czarnych migrantów którzy zaczną siać terror, zamkniemy ich w ośrodkach integracyjnych które rząd buduje, prawda? I nikogo nie obchodzi że te ośrodki zostały wybudowane za czasów PiSu. 2 godziny temu, kubikolos napisał(a): to sa udawanymi? to nie ma sensu na nich glosowac XD Udawanymi są konfederaci.
Kris194 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 7 minut temu, kalderon napisał(a): Udawanymi są konfederaci. Ja do dzisiaj się dziwię jak się niektórym klei ta wolnościowość z tym zamordyzmem ideologicznym
SM_M4E5TRO Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 (edytowane) Godzinę temu, Kamiyanx napisał(a): Oglądałem rozmowę na Polsacie i KO dalej ma wyparcie, że wszystko było git XD To identycznie jak ich wyznawcy w tym temacie Wszystko wina PISu! Edytowane 4 Czerwca 2025 przez SM_M4E5TRO
skypan Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Spokojnie. W końcu zatrybią. Ładuje się. Mają po prostu tzw. laga
Kamiyanx Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Nie chcę kopać leżącego, ale niech dziennikarz trochę zaora te zasługi KO, skoro @Kris194 @TheMr. są zgodni, że jest tak super: I ogólnie to się zradykalizowałem jak @Camis Pozdrawiam, dumny komuch głosujący od teraz wyłącznie na Razem
hubio Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 @Kamiyanx akurat głosowanie na RAZEM do parlamentu to jedynie co przyniesie to wypadnięcie za burtę całej grupy demokratycznej bo tam jest ordynacja większościowa. Chyba, że również prawica się podzieli na PiS, konfę i brauna ale jeśli pójdzie zwarta to jak każdy będzie głosował a to na RAZEM, a to na 3D, a to na Lewicę a to na KO to prawa strona w całości przejmie władzę. Zasady do sejmu i senatu są inne niż na Prezydenta. Szczerze mówiąc zawsze popierałem PO, a teraz KO ale też już mam trochę dość tego duopolu. Wolałbym zamiast Kaczyńskiego Mentzena a po naszej stronie Hołownię. Pewno ktoś inny Zanderga. Ale wszyscy chyba już mają serdecznie dość Kaczyńskiego i Tuska i tak od dekad. Ci ludzie się odkleili - każdy w inny sposób.
Kris194 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 (edytowane) Ludzie się wzięli za analizowanie wyników wyborów i zaczynają wychodzić ciekawe anomalie. Edytowane 4 Czerwca 2025 przez Kris194
Kamiyanx Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 (edytowane) @Kris194 Miałem wrzucać przed chwilą. Czyżby te hieny coś kombinowały w komisjach? Bo co najmniej kilka komisji budzi duże wątpliwości, a różnice są czasem w tysiącach głosów. I oczywiście znów wykrył to CSI Wykop XD Edytowane 4 Czerwca 2025 przez Kamiyanx
sabaru128 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Będzie trzeba płacić OC za balkon bo możesz kogoś zalać podlewając niewłaściwie kwiatki. No normalnie padam. https://kglegal.pl/nowe-obowiazkowe-oc-za-balkon-co-to-oznacza-dla-wlascicieli-mieszkan/
Kamiyanx Opublikowano 4 Czerwca 2025 Opublikowano 4 Czerwca 2025 Nawet w Gdańsku są kwiatki: Przydałoby się to nagłośnić, bo po analizie wyników... przepływy nie mają statystycznego sensu.
crush Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 3 godziny temu, sabaru128 napisał(a): Będzie trzeba płacić OC za balkon bo możesz kogoś zalać podlewając niewłaściwie kwiatki. No normalnie padam. https://kglegal.pl/nowe-obowiazkowe-oc-za-balkon-co-to-oznacza-dla-wlascicieli-mieszkan/ Swego czasu miałem takiego agenta co przychodził ciągle do mnie bo mu z piętra wyżej pranie kapało. Po XX razie powiedziałem mu, że jak jeszcze raz przyjdzie to mu wyjadę ze łba i wizyty się skończyły. Na szczęście już mnie to nie dotyczy.
TheMr. Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 @Kamiyanx Nigdzie nie napisałem że jest super. “Dziennikarz” nie odróżnia umowy ramowej od umowy wykonawczej, mówi że 800+ to zasługa PiSu - nie do końca. Mój post miał tylko pokazać czego brakuje KO w przekazie informacji, i co z tego że to nie KO zasługa w tym? Tak robił PiS, grzał w przekazie że wszystko to jego zasługa, przecież tego chciałeś. Partia się nie chwali, ale to jej zasługa.
Wercyngoteryx Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Godzinę temu, crush napisał(a): Swego czasu miałem takiego agenta co przychodził ciągle do mnie bo mu z piętra wyżej pranie kapało. Po XX razie powiedziałem mu, że jak jeszcze raz przyjdzie to mu wyjadę ze łba i wizyty się skończyły. Na szczęście już mnie to nie dotyczy. Czym się chwalić? Żeś debil?
crush Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 18 minut temu, Wercyngoteryx napisał(a): Czym się chwalić? Żeś debil? Nie. Że on był debil. 🤗
Kris194 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 5 godzin temu, Kamiyanx napisał(a): Nawet w Gdańsku są kwiatki: Przydałoby się to nagłośnić, bo po analizie wyników... przepływy nie mają statystycznego sensu. Im dalej od wyborów tym większe mam poczucie, że zostały skręcone tak jak najpewniej w 2020 r., zbyt dużą mieli pewność, że wygrają.
crush Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 5 minut temu, Kris194 napisał(a): Im dalej od wyborów tym większe mam poczucie, że zostały skręcone tak jak najpewniej w 2020 r., zbyt dużą mieli pewność, że wygrają. Zesrane. Żałośni jesteście tak samo jak Trumpowcy poprzednio i Harrisowcy teraz. Przegraliście. Prezydentem jest Nawrocki. Pogódźcie się z tym.
Kris194 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 (edytowane) 8 minut temu, crush napisał(a): Zesrane. Żałośni jesteście tak samo jak Trumpowcy poprzednio i Harrisowcy teraz. Jeśli dane statystycznie nie mają żadnego sensu to chyba by to wypadało spawdzić, co? Gdyby to było w drugą stronę to byś zapewne wzywał do powtórnego, komisyjnego przeliczenia głosów z całej Polski. Jedna komisja już się nawet przyznała do błędu. Edytowane 5 Czerwca 2025 przez Kris194
crush Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 6 minut temu, Kris194 napisał(a): Jeśli dane statystycznie nie mają żadnego sensu to chyba by to wypadało spawdzić, co? Gdyby to było w drugą stronę to byś zapewne wzywał do powtórnego, komisyjnego przeliczenia głosów z całej Polski. Jedna komisja już się nawet przyznała do błędu. Nie. W obie strony trzeba uszanować wygraną. Żenua.
Suchy211 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 (edytowane) 13 godzin temu, hubio napisał(a): @Kamiyanx akurat głosowanie na RAZEM do parlamentu to jedynie co przyniesie to wypadnięcie za burtę całej grupy demokratycznej bo tam jest ordynacja większościowa. Chyba, że również prawica się podzieli na PiS, konfę i brauna ale jeśli pójdzie zwarta to jak każdy będzie głosował a to na RAZEM, a to na 3D, a to na Lewicę a to na KO to prawa strona w całości przejmie władzę. Zasady do sejmu i senatu są inne niż na Prezydenta. prawa strona jest jak Rosja. Silna przede wszystkim swoją jednością. Lewą stroną jest jak UE. Ciągle komuś coś nie pasuje, ciągle musi być coś renegocjowanie. Zamiast na etapie tworzenia rządu zrobić umowę koalicyjną, podzielić kompetencjami, i PO PROSTU JĄ WYKONAĆ. Edytowane 5 Czerwca 2025 przez Suchy211
Kris194 Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 (edytowane) 14 minut temu, crush napisał(a): Nie. W obie strony trzeba uszanować wygraną. Żenua. Wygraną tak ale nie takie "cuda nad urną" bez ich weryfikacji. Doskonale wiadomo, która strona się bardziej zmobilizowała na II turę więc te wyniki są jeszcze dziwniejsze. To też warto wziąć pod uwagę Temat się robi dość głośny także pozostaje przyłączyć się do analizowania danych a jak komuś się nie chce to do obserwowania jak sytuacja się rozwija. Edytowane 5 Czerwca 2025 przez Kris194
crush Opublikowano 5 Czerwca 2025 Opublikowano 5 Czerwca 2025 16 minut temu, Kris194 napisał(a): To też warto wziąć pod uwagę Tak, tak. Jak doniesienia Onetu z dupy. Niczym się nie różnisz od betonu PiSowskiego. 18 minut temu, Kris194 napisał(a): Temat się robi dość głośny także pozostaje przyłączyć się do analizowania danych a jak komuś się nie chce to do obserwowania jak sytuacja się rozwija. Nawrocki wygrał.
Rekomendowane odpowiedzi