Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, jameshook93 napisał(a):

Kurdę, tak żałuję że cię nie mogę w ignorowanych wrzucić.... w każdym temacie jak coś piszesz to :/

Widzę,że Ty lubisz szukać konfliktu i problemu a to w temacie GPU/grach   a teraz  w polityce 

Ogólnie masz jakiś problem

Ja kocham rozwiązywać  problemy więc ci pomogę ;) 

• Thanks 1
  • Upvote 1
Opublikowano

@Kris194 byłem wielokrotnie członkiem i przewodniczącym OKW - tak przepisywanie protokołów jest normalną praktyką bo dosyć często zdarzały się jakieś pomyłki czy literówki. Członkowie komisji pracują po całym dniu i w niektórych komisjach są bardzo zmęczeni.

Opublikowano

Z tym Elonem to w pierwszej chwili myślałem, że to trol i fake.

To ładnie się pogryźli.

I dobrze dobrze. 

Trump potrzebował pomocy to on albo raczej jego mocodawcy na Kremlu mu naobiecywali niewiadomo czego, a jak już nie jest nikim a prezydentem to już nie trzeba całować Muska po dupie. 

Drugi scenariusz "z archiwum X": Muska kremliny szantażem zmusiły do założenia maski zwolennika Trumpa i teraz się Elonowi znudziło.

Do tego te podbite oko Muska (o ile to nie fake, bo przestałem śledzić i tyle wiem o Muskach i Trumpach co zobaczę na memach. Mem to raczej mało wiarygodne źródło informacji. Dostał w oko faktycznie? Na razie mignęły dwie wersje - że od córki dostał i że pobił się z jakimś człowiekiem Trumpa. Ale wymyślić to ja też sobie mogę - że np. podrywał Hilarię Clintową i mu walnęła. :E

A dalej widzę tu ktoś wkleił wypowiedź Trumpa. Ta jest tak głupia, że coprawda nadal nie wiem czy prawdziwa czy to trolpost, ale jednak poziom debilizmu bardzo pasuje do tego co faktycznie Trump mówi i wypisuje. 

Co do wyborów u nas - obie strony chętnie by coś sfałszowały o ile tylko uznałyby, że się nie wyda.

Jednak to pisowskiej stronie bliżej do metod Putina czy Orbana, więc jak ktoś nie chce, aby tego typu zarzuty były poważniejsze, to niech trzyma kciuki o cud, żeby pisuaria nie wygrała parlamentarnych bo może się robić poważnie.

Póki co się wstrzymam z emocjami. Przed ciszą wyborczą ta sama strona obiecywała jakieś niewiadomo jakie dowody na Nowogrodzkiego i... nic z tego nie wyszło.

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, VRman napisał(a):

Ale wymyślić to ja też sobie mogę 

Od wielu stron swietnie Tobie idzie, tak trzymaj!

3 minuty temu, VRman napisał(a):

Drugi scenariusz "z archiwum X": Muska kremliny szantażem zmusiły do założenia maski zwolennika Trumpa i teraz się Elonowi znudziło

A to tylko na potwierdzenie powyzszej tezy, ze forme trzymasz.

Edytowane przez ryba
Opublikowano
4 godziny temu, hubio napisał(a):

Skrajny przypadek wiary w brednie z internetu:

https://www.o2.pl/informacje/informacje-o-stanie-glodzonej-helenki-nie-ma-tkanki-podskornej-7164338645126048a

W przypadku wybrania na tej podstawie populistycznej władzy to kwestie społeczne i polityczne. W tym wypadku życie i zdrowie dziecka.

XXIw ludzie bardziej ufają kretynom z YT i spiskowych stron niż wiedzy naukowej. I doprowadziło to do tragedii. Szkoda dziecka.

Nie nie tylko mowa nienawiści, ale powinien powstać przepis penalizujący głoszenie takich bredni. Oczywiście z Nawrockim nie ma szans.

Niektórzy za głupotę płacą swoim życiem. Ci rodzice też powinni. 

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, crush napisał(a):

To PiS nic z tym nie zrobił przez 8 lat?

Nie chcąc narzekać, tego typu sytuacje to powidok decyzji podjętych kilka lat wstecz. 

3 godziny temu, adashi napisał(a):

To jest już jasne. Wybory zostały sfałszowane. Pod światłym przywództwem Donaldu Tusku, waszym moralnym obowiązkiem jest dowiedzenie tego bezeceństwa. Kierujcie to zawezwanie na wszystkie strony świata.

A tam. Wybory ZAWSZE są "sfałszowane", ale ich wynik i tak zostaje. Można się rozejść. 

2 godziny temu, MaxaM napisał(a):

image.png.c853d850805f6905fcf16c1b478e2b43.png

A podobno to my mamy problemy... Uczymy się od najlepszych

52 minuty temu, ryba napisał(a):

@Kris194 Widocznie te urojone autobusy pod zle komisje zajechaly :E

Radek nawet dobra riposta na czasie :banana: < 3

Czekał, czekał i się doczekał na możliwość riposty :P

Opublikowano
Teraz, Kris194 napisał(a):

Kto z was nie trzyma 8 mln w domu niech pierwszy rzuci kamieniem :D

Kilka dni temu ktos zajumal w lubuskim 1.5mln z chaty w gotowce - co najlepsze, osoba miala klucze do chaty i sobie po prostu weszla bez wlamywania pod nieobecnosc gospodarza xD

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Kris194 napisał(a):

Kto z was nie trzyma 8 mln w domu niech pierwszy rzuci kamieniem :D

śśsiu  (rzut kamieniem)

W moim domu to nie było niczym nadzwyczajnym.

W latach 90tych, przed denominacją.

Edytowane przez VRman
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Kris194 napisał(a):

Typowy wyborca Nawrockiego. Teraz niektórzy rozumieją co między innymi mam na myśli jak mówię, że dzieli nas przepaść cywilizacyjna?

A ja mówię, że bredzisz jak zawsze. Przepaść to dzieli Cię do zdrowo myślących ludzi :)

Opublikowano
2 godziny temu, Kris194 napisał(a):

Typowy wyborca Nawrockiego. Teraz niektórzy rozumieją co między innymi mam na myśli jak mówię, że dzieli nas przepaść cywilizacyjna?

Ale takie same wpisy można znaleźć po stronie KaOwców.

W tym rzecz, że wy się kompletnie nie różnicie od PiSdzielców. Te same zachowania i to samo pompatyczne poczucie wyższości.

• Thanks 1