kubikolos 1 324 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca nie no co wy, @Badalamann obiecywal ze trzask bedzie twarza lewicowej rewolucji w Polsce i to pewniak wiecej wiary, nastepnym razem sie uda 1
Element Wojny 4 775 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 16 minut temu, ghostdog napisał(a): Raczej trzeciego podejścia nie będzie. KO nie może być tak głupia, muszą zacząć lepić ludzi pod konkretny wybory. Wygrana Batyra musiała im otworzyć oczy. Trzaskowski to teraz może chodzić sobie na wszystkie parady, bo jego max to prezydentura stolicy. "Wprost" rozmawiał z politykami obozu rządzącego, którzy twierdzą, że w Platformie Obywatelskiej trwają poszukiwania nowego lidera. Miałby on poprowadzić PO do zwycięstwa w wyborach parlamentarnych w 2027 roku. - Tusk czuje, że już nie ma noszenia. Widzi, jak reagują na niego ludzie. Ale nie ma też następcy, więc będzie trwał na stanowisku do wyborów - powiedział rozmówca tygodnika. "Wprost" ustalił zarazem, że część działaczy PO nie chce, aby Donald Tusk był kandydatem na premiera przed kolejnymi wyborami. - W kampanii parlamentarnej Tusk nie będzie już kandydatem na premiera. Trzeba znaleźć kogoś innego. Póki co nie ma co patrzeć w stronę Rafała Trzaskowskiego, bo ma twarz przegranej. Radosław Sikorski jest zbyt nieprzewidywalny, by zdecydować się na niego - stwierdził polityk obozu rządzącego. 1
GordonLameman 8 432 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 3 minuty temu, skypan napisał(a): Giertych na prezydenta ? Znowu Bosak się będzie musiał słuchać Konia? 3
crush 3 575 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 23 minuty temu, Kris194 napisał(a): A z jakiego powodu niby? Jaki jest problem z tym, że ktoś jest inny póki nie zagraża i nie krzywdzi innych? Taki, że ta głupota się szerzy. Trzeba to ubijać w zarodku.
skypan 1 752 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 8 minut temu, GordonLameman napisał(a): Znowu Bosak się będzie musiał słuchać Konia? My dajemy radę go słuchać to on też da
Kris194 4 716 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 20 minut temu, crush napisał(a): Taki, że ta głupota się szerzy. Trzeba to ubijać w zarodku. A to możesz zacząć tu 👇 1
huudyy 2 837 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Godzinę temu, crush napisał(a): Nope. Takie wybryki jak z mojego i Twojego postu mają być gnębione. Zdrowy to ty nie jesteś. Nie możesz się łaskawie odpierniczyć od tych, co nie są po twojej stronie? Niesmaczne. 26 minut temu, crush napisał(a): Taki, że ta głupota się szerzy. Trzeba to ubijać w zarodku. Równie dobrze można to powiedzieć o Tobie i twoich postach. 1 4
crush 3 575 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 4 minuty temu, Kris194 napisał(a): A to możesz zacząć tu 👇 I tu i tam. Ty mi mistrzu nie robisz tutaj krzywdy tymi wrzutkami, bo ja jestem po apostazji i gardzę tymi czarnymi kmiotami tak samo jak tymi tęczowymi. 1 minutę temu, huudyy napisał(a): Zdrowy to ty nie jesteś. Nie możesz się łaskawie odpierniczyć od tych, co nie są po twojej stronie? Nope. Normalność siłą.
huudyy 2 837 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Ale ty masz silną psychikę 1 minutę temu, crush napisał(a): I tu i tam. Ty mi mistrzu nie robisz tutaj krzywdy tymi wrzutkami, bo ja jestem po apostazji i gardzę tymi czarnymi kmiotami tak samo jak tymi tęczowymi. Nope. Normalność siłą. To co ty prezentujesz to nie jest normalność, a zwykła nienawiść do inności, jakieś takie dziwne zacietrzewienie. Co to za kompleksy? 4
crush 3 575 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 4 minuty temu, huudyy napisał(a): Ale ty masz silną psychikę Ja nie. Ale nie jeden Psikuta bez S się tu znajdzie. 🤗 4 minuty temu, huudyy napisał(a): To co ty prezentujesz to nie jest normalność, a zwykła nienawiść do inności, jakieś takie dziwne zacietrzewienie. Co to za kompleksy? Zdecydowanie. Kompleksy w stosunku do leżących na ulicy starych bab i półnagich zboczeńców. 😳
Kris194 4 716 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 48 minut temu, Element Wojny napisał(a): "Wprost" rozmawiał z politykami obozu rządzącego, którzy twierdzą, że w Platformie Obywatelskiej trwają poszukiwania nowego lidera. Miałby on poprowadzić PO do zwycięstwa w wyborach parlamentarnych w 2027 roku. - Tusk czuje, że już nie ma noszenia. Widzi, jak reagują na niego ludzie. Ale nie ma też następcy, więc będzie trwał na stanowisku do wyborów - powiedział rozmówca tygodnika. "Wprost" ustalił zarazem, że część działaczy PO nie chce, aby Donald Tusk był kandydatem na premiera przed kolejnymi wyborami. - W kampanii parlamentarnej Tusk nie będzie już kandydatem na premiera. Trzeba znaleźć kogoś innego. Póki co nie ma co patrzeć w stronę Rafała Trzaskowskiego, bo ma twarz przegranej. Radosław Sikorski jest zbyt nieprzewidywalny, by zdecydować się na niego - stwierdził polityk obozu rządzącego. Ja bym Tuska na ich miejscu jeszcze nie skreślał, to za nim idą wyborcy KO. Pewne rzeczy muszą się oczywiście zmienić ale jeśli ktoś twierdzi, że Tusk jest wszystkiemu winien to nic nie rozumie.
huudyy 2 837 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca (edytowane) 10 minut temu, crush napisał(a): Zdecydowanie. Kompleksy w stosunku do leżących na ulicy starych bab i półnagich zboczeńców. 😳 Co ci inni przeszkadzają? Boisz się że sam będziesz leżał plackiem pod krzyżem czy zostaniesz homosiem od tych parad jak tak będą się odbywać? Żyj i daj żyć innym. Edytowane 15 Czerwca przez huudyy 2
crush 3 575 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 2 minuty temu, huudyy napisał(a): Co ci inni przeszkadzają? Boisz się że sam będziesz leżał plackiem pod krzyżem czy zostaniesz homosiem od tych parad jak tak będą się odbywać? Żyj i daj żyć innym. Gówno jak leży na trawniku to też w sumie można ominąć. A jednak śmierdzi i w oczy kole. 9 minut temu, Kris194 napisał(a): to za nim idą wyborcy KO Poszli tak, że Nowogrodzki jest prezydentem. 1
skypan 1 752 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Dajcie już luz z tymi dziadami typu Tusk czy Kaczyński. To nie jest wybór na papieża. 1 1
huudyy 2 837 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 4 minuty temu, crush napisał(a): Gówno jak leży na trawniku to też w sumie można ominąć. A jednak śmierdzi i w oczy kole. Jedyne co mi tu śmierdzi to twoje odzywki i nietolerancja. Co kto lubi. Miłej niedzieli. 2
kubikolos 1 324 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca nie ma zadnego powodu zeby akceptowac propagowanie nienormalnosci, jest to szkodliwe dla normalnych ludzi co pokazuja przyklady tranzycji dzieci w imie chorej ideologii tolerowac mozna ale tylko to ze istnieje a jesli chce wkraczac w zycie publiczne to kazdy ma prawo sie z tym nie zgodzic
Jinx 183 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca Naprawdę wzrusza mnie to jak różne konserwy wysługują się niby ochroną dzieci, żeby propagować swoje chore poglądy. 7
kubikolos 1 324 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 2 minuty temu, Jinx napisał(a): propagować swoje chore poglądy normalny model rodziny to sa dla was chore poglady a pozniej beczycie po przegranych wyborach 1
crush 3 575 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 29 minut temu, huudyy napisał(a): Jedyne co mi tu śmierdzi to twoje odzywki i nietolerancja. Co kto lubi. Miłej niedzieli. Uszanuj moją nietolerancję! 😤 1
GordonLameman 8 432 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 6 minut temu, Jinx napisał(a): Naprawdę wzrusza mnie to jak różne konserwy wysługują się niby ochroną dzieci, żeby propagować swoje chore poglądy. Standardowa taktyka. Jeszcze będą udawali, że to w trosce o “model” rodziny. Dziwnym trafem sztuczny model rodziny kapłanów już problemem nie jest 2
crush 3 575 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 10 minut temu, GordonLameman napisał(a): poprawiłem A teraz sprawdź która grupa najczęściej zabawia się z dziećmi. Spoiler - nie Batmani. 😁
Zdzisiu 373 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 8 minut temu, GordonLameman napisał(a): Standardowa taktyka. Jeszcze będą udawali, że to w trosce o “model” rodziny. Dziwnym trafem sztuczny model rodziny kapłanów już problemem nie jest Jest jednak spora różnica między kulturą, wiarą a kościołem. Jeśli o mnie chodzi sama instytucja kościoła zawsze była bastionem kłamstwa i kontroli społeczeństwa.
Jinx 183 Opublikowano 15 Czerwca Opublikowano 15 Czerwca 8 minut temu, GordonLameman napisał(a): Standardowa taktyka. Jeszcze będą udawali, że to w trosce o “model” rodziny. Dziwnym trafem sztuczny model rodziny kapłanów już problemem nie jest No, faceci w spodnicach, wiadomo normalka. Dobrze, ze przynajmniej w czarnych, bardziej elegancko . 1
Rekomendowane odpowiedzi