LeBomB 2 053 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 16 minut temu, crush napisał(a): Ba. Ja nawet na Hindusów/Bangoli, którzy najprawdopodobniej są ściągnięci czasowo na budowę dzwonię jak przesiadują w okolicy. 😆 I ile z tych zgłoszeń okazało się trafnych co do nielegalności danych imigrantów? 1
crush 3 575 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 5 godzin temu, LeBomB napisał(a): To że nie mają miejsca stałego pobytu i koczują pod drzewem nie oznacza że nie mają papierów azylowych lub innych zezwalających na pobyt wydanych np. w Polsce, dlatego po ich zatrzymaniu Niemcy po prostu ich zawracają. Aha. To nie ma problemu. Alles gut. 👌🏻 Grupy nie wiadomo kogo, nie wiadomo skąd, śpiące pod drzewem. Nie ma problemu bo wszystko jest w literze prawa i umów. To jest najważniejsze. 😤
Camis 5 886 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 4 minuty temu, crush napisał(a): Znowu będą podśmiechujki, a potem wycie bo Musk wybory "zmanipulował". Przecież ja o tym wiem że on liżę Trumpowi i MAGA żeby później go i jego partie poparli. Musk nic nie będzie musiał manipulować bo KO z przystawkami i tak już są na śmietniku i nie ma opcji żeby rządzili po następnych wyborach... 1
kubikolos 1 324 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca to jest wlasnie mentalnosc lebomb, calkowite niezrozumienie potrzeb obywateli na szczescie ludzie protestuja wlasnie zeby to zmienic a nie bronic w internecie podrzucaniu murzynow przez niemcow, w ogole co za wstyd....
crush 3 575 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 1 minutę temu, LeBomB napisał(a): I ile z tych zgłoszeń okazało się trafnych co do nielegalności danych imigrantów? A skąd mam to wiedzieć kiedy zgłaszam anonimowo? Znikają z pola widzenia. I ponownie. Ty masz straszny problem ze zrozumieniem sedna problemu bo Ciebie zaślepiają przepisy. Te dymiące dzikusy w Szwecji to są wszyscy nielegalnie?
Crew 900 999 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 13 godzin temu, crush napisał(a): Wrzucane były filmiki w których wysiadają z suki i idą sobie. Przecież to jest takie pole do nadużyć, że głowa mała. A to co jest? Turyści? I w dupie mam, że to PiSowski kmiot wrzuca, bo podobne obrazki widziałem sam. Maximiliaanpark (Park Maksymiliana) w Brukseli.
crush 3 575 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 1 minutę temu, Crew 900 napisał(a): Maximiliaanpark (Park Maksymiliana) w Brukseli. No widzisz. Przejrzałem kilkadziesiąt tłittów wczoraj i nikt o tym nie wspomniał. Tyle, że to kompletnie nic nie zmienia bo powtarzam - ja takie scenki sam teraz widuję. Również na obrzeżach. I nie w Brukseli.
Badalamann 982 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Z tematu wyborów, to wygląda że ruch kontroli wyborów to tak naprawdę ruch fałszowania wyborów. 1
lokiju 525 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Czytałem o tym, że część tych protestów jest niepodpisana. Czyli zwykłe anonimy bo ktoś się boi przyznać albo po prostu jest niekumaty.
crush 3 575 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Teraz, lokiju napisał(a): Czytałem o tym, że część tych protestów jest niepodpisana. Czyli zwykłe anonimy bo ktoś się boi przyznać albo po prostu jest niekumaty. Nie. To debile są. PiS ma moherów co skaczą jak Jarek mówi "skacz", a tu masz ich lustrzane, silniczkowe odbicie. Ciekawe czy @Kris194 wysłał protest.
Kris194 4 716 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 14 godzin temu, crush napisał(a): Ale przynajmniej nas z Wołyniem powożą jeszcze kilka lat ku uciesze obu opcji, a tym czasem mamy kolejne święto. 🤗 Napluj jeszcze raz na Ukraińców, co ci szkodzi. Ekshumacje trwają no ale przecież każdy powód jest dobry do tego, źeby mącić i napluć na sąsiada. Tacy jak Ty działają dosłownie jak komputer, albo "0" albo "1". 14 godzin temu, crush napisał(a): Jest tak bo my mamy gówno, a nie klasę polityczną. I tak, to się tyczy również Ojca Tuska. Tak, tak to wina polityków. Wmawiaj to sobie dalej.
crush 3 575 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 1 minutę temu, Kris194 napisał(a): Napluj jeszcze raz na Ukraińców, co ci szkodzi. Ekshumacje trwają no ale przecież każdy powód jest dobry do tego, źeby mącić i napluć na sąsiada. Tacy jak Ty działają dosłownie jak komputer, albo "0" albo "1". Pluję na sposób prowadzenia polityki. Akurat bardziej po naszej stronie, niż UKR, bo oni nas z tym tematem wożą doskonale. Mnie Wołyń jako taki wisi i powiewa. I tak. To jest wina polityków.
Kris194 4 716 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 32 minuty temu, crush napisał(a): Ciekawe czy @Kris194 wysłał protest. Wysłałem, oczywiście podpisany. I nie, peselu Giertycha tam nie było, łyknąłeś jakiś tani spin. 28 minut temu, crush napisał(a): Pluję na sposób prowadzenia polityki. Akurat bardziej po naszej stronie, niż UKR, bo oni nas z tym tematem wożą doskonale. 28 minut temu, crush napisał(a): Mnie Wołyń jako taki wisi i powiewa. I weż tu zrozum prawaków. Coś mu wisi ale mimo wszystko będzie za przeproszeniem ujadał jak pies koło budy 1
crush 3 575 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 4 minuty temu, Kris194 napisał(a): Wysłałem No ba. 4 minuty temu, Kris194 napisał(a): I weż tu zrozum prawaków. Coś mu wisi ale mimo wszystko będzie za przeproszeniem ujadał jak pies koło budy A co ja poradzę żeś niegramotny? Wisi mi w kontekście historycznym. Każdy kogoś kiedyś mordował. W dupie mam reparacje od Niemiec, tak samo jak w dupie mam te ekshumacje. Nic z tego nie wynika poza brużdżeniem w aktualnych relacjach. Oba rządy nie załatwiły dla nas żadnych profitów od Ukraińców. Oba rządy coś tam burczały o Wołyniu. Różnica tkwi w tym, że jak pultał się Kaczor, to takie silniczki jak Ty zawodziły, że to zły moment. Jak Tusk zaczął dokładnie to samo burczenie to zacząłeś klaskać. Mimo, że moment w teorii jeszcze gorszy bo Stany się od nich odwróciły. Ale wiadomka. Jak Kaczor obszczywa mur to krzyczysz, że to skandal, wandalizm i warcholstwo. Jak Ojciec Tusk obszczywa mur to musi za tym iść jakaś szersza koncepcja. Może zmazuje graffiti? A może trawa pod murem wyschła?
TheMr. 2 602 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca @Kris194 Podobno zamach przez byłego wojskowego. Ale to słaba plotka pewnie zrobiona przez SBU. Donald to jednak ma łeb 2
crush 3 575 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Teraz, TheMr. napisał(a): Ale to słaba plotka pewnie zrobiona przez SBU. W jakim celu skoro powołują się na współpracę z polskimi służbami? Przecież to jest do zdementowania w 5 minut? Czy to miał być sarkazm?
LeBomB 2 053 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 2 godziny temu, crush napisał(a): Aha. To nie ma problemu. Alles gut. 👌🏻 Grupy nie wiadomo kogo, nie wiadomo skąd, śpiące pod drzewem. Nie ma problemu bo wszystko jest w literze prawa i umów. To jest najważniejsze. 😤 Wcześniej nie zauważyłem tej odpowiedzi. Nie, tego nie napisałem. Nigdzie nie napisałem że koczowanie przez nich jest moim zdaniem ok. Nie przekręcaj moich wypowiedzi tak żeby ci pasowały pod to w jaką szufladkę w swoim światopoglądzie chcesz mnie wcisnąć.
Kris194 4 716 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 31 minut temu, TheMr. napisał(a): @Kris194 Podobno zamach przez byłego wojskowego. Ale to słaba plotka pewnie zrobiona przez SBU. To po prostu jakiś odgrzewany kotlet
hubio 1 174 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 8 godzin temu, Kamiyanx napisał(a): Adrian Zandberg? Tak - on jest najbliżej i najbardziej chyba rozumie co się dzieje ze światem. Z tym, że metodami prawnymi tego się już nie da zrobić. Więc hipotetycznie Zandberg w koalicji obejmuje władzę, a banki go zaczynają szantażować - jak zrobisz to i to to wysadzimy w powietrze całą gospodarkę np. poprzez zablokowanie kredytowania firm. Do tego dojdzie 1001 lobbystów co wszystkimi możliwymi metodami zablokują go. O ile już w czasie kampanii wyborczej nie wyciągną na niego jakiś brudów. Tzn. dyskretnie nie przekażą partiom konkurencyjnym. Za późno obecnie żeby to ruszyć. To musi być zmiana ustrojowa. A ruch musi objąć wszystkie, albo większość krajów bo jak się w jednym zrobi to korpo uciekną do innego. Ale to co piszę będzie myślę za jakieś 20-30 lat bo jeszcze aż tak bardzo korpo nie przykręciły śruby choć w USA powoli już dokręcają tak, że szok. Tylko Amerykanie wychowani na idei kapitalizmu, z bardzo słabą edukacją są bardzo mocno manipulowani więc, żeby wyszli z matrixu musi się pojawić jakiś silny lider z wielką charyzmą bo Amerykanie kochają przywódców i liderów. Jak pisałem - na początku XX rewolucja zaczęła się w Europie i objęła cały świat. Tym razem zacznie się w USA.
kubikolos 1 324 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca 2 godziny temu, crush napisał(a): to pewnie ta wyksztalcona czesc wyborcow 1 godzinę temu, Kris194 napisał(a): Wysłałem, oczywiście podpisany. I nie, peselu Giertycha tam nie było, łyknąłeś jakiś tani spin. opublikowales gdzies to co znalazles i zglosiles? bo chyba nie zglosiles tego samego co pozostali z bojowki KO zeby przytkac SN? a finalnie wielokrotne wysylanie tych samych protestow nie ma znaczenia XDDDDDD 47 minut temu, Ludojad napisał(a): ajjjjjj, taki cios wyprowadzony przez same KO widac duza roznice w tym co mowia powazniejsi politycy a oddelegowany giertych do swoich wiernych 1
Camis 5 886 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca Godzinę temu, TheMr. napisał(a): Podobno zamach przez byłego wojskowego. Onuca z forum ma bana bo zaraz byś się dowiedział że to był Ukrainiec z lewym obywatelstwem itp albo rząd kłamie.
Kris194 4 716 Opublikowano 23 Czerwca Opublikowano 23 Czerwca I tak właśnie się kończy "głaskanie" nielegalnych organów jak IKNiSP. 2
Rekomendowane odpowiedzi