Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Mar_s napisał(a):

Gordon, wszelkie takie ataki dusiłem w zarodku, i było to też wyraźnie powiedziane. Nigdy tego nie tolerowałem, ale nie siedzę też na forum 24/7.
Więc tutaj mocno mijasz się z faktami.

Nie mija się z faktami, niejednokrotnie byłem atakowany personalnie jak również moja rodzina i nikt niczego z tym nie robił. Raportowałem posty volta, ale one i zawarte w nich paskudne ataki na moją rodzinę 2 pokolenia wstecz wciąż wisiały na forum. Możecie mieć luźne podejście do moderacji natomiast są tutaj użytkownicy, którzy notorycznie atakują w ten sposób i niczego się im nie robi. 

• Confused 1
  • Upvote 1
Opublikowano
4 minuty temu, Zhao napisał(a):

Volt to ostatnio powrócił z długich Bieszczad z mojej ręki 

I niczego się tam nie nauczył. 

https://www.reuters.com/world/china/trump-says-xi-told-him-china-will-not-invade-taiwan-while-he-is-us-president-2025-08-15/

🤣

Powiedziałbym, że Trump jest debilem i powinien był powiedzieć, że nie wolno atakować taiwanu niezależnie od tego kto jest prezydentem, ale przecież ta rozmowa nigdy nie miała miejsca i pomarańczowy znowu kłamie. 

• Confused 1
Opublikowano
19 minut temu, Winter napisał(a):

Z jego wypowiedzi wynika, że chciałby sprawować funkcję prezydenta dożywotnio. Oj nieźle muszą mu imponować dyktatorzy.

On chciałby być dyktatorem, wiadomo to od dawna. Przecież teraz"sprząta" stolicę na modłę Moskwy - https://www.latimes.com/world-nation/story/2025-08-14/dcs-homeless-pack-up-as-sweeps-are-expected-what-we-know-about-trumps-plan-to-clear-encampments

To nie rozwiązuje żadnego problemu, ale będzie mieć lepszy widok za oknem. 

Opublikowano (edytowane)

Widzę że weryfikacja wieku zaczyna działać. Według artykułu na razie w stanach i ponoć na ograniczonej liczbie osób ale jednak. Weryfikacją osób zajmuje się algorytm, który na podstawie oglądanych treści stwierdza czy jesteś dorosły. Jak, np. lubisz oglądać bajki to może uznać cię za nieletniego. Potwierdzenie wieku można uzyskać przez podanie swoich prawdziwych danych.

https://antyweb.pl/google-naklada-ograniczenia-na-konta-bazujac-na-ai-by-je-odblokowac-uzytkownicy-musza-wyslac-skan-dokumentow

Edytowane przez sabaru128
Opublikowano
20 minut temu, Winter napisał(a):

Mnie Twitter ogranicza dużą część postów od niedawna. Każą wysłać skan dowodu lub zrobić fotkę dla weryfikacji.

No właśnie to jest najdziwniejsze w tym wszystkim że nikt na to nie reaguje. Już pal licho z weryfikacją wieku ale że chcą prawdziwych danych, które niewiadomo co się z nimi dzieje to już wyższa sprawa kaloszy. Do niedawna mieli problem że nasze dane wędrują do Chin, a tu chcą zbierać wrażliwe dane na masową skalę.

• Like 1
Opublikowano
6 godzin temu, Winter napisał(a):

Co ciekawe bez tej weryfikacji moje posty nie są widoczne dla innych. Na razie nie planuję podawania im czegokolwiek. Cholera wie, ile ten X będzie Muska, a potem szukaj winnego, gdy coś wypłynie.

czy te dane jak, np. zdjęcie trzeba wgrać poprzez ich stronę czy jest jakaś osobna aplikacja do tego?

Opublikowano (edytowane)
W dniu 15.08.2025 o 19:35, Winter napisał(a):

Ten Żydek to jest naczelny antyPolak.

20250815_193440.jpg

Dla takich ludzi to z checia odblokowalbym wszelakie hamulce

W dniu 15.08.2025 o 19:20, kubikolos napisał(a):

przeciez kris juz dawno pisal ze Polacy nie zasluguja na demokracje bo nie wybrali teczowego rafaua wiec chyba przegrana sprawa ;)

Zobacz moja sygnaturke 😆

16 godzin temu, tomcug napisał(a):

Ważna informacja dla politykierów :) W punkcie regulaminu o sygnaturze pojawiło się następujące zdanie:

Także wiecie, co musicie teraz zrobić. @GordonLameman @Henryk Nowak @Crew 900 Was trzech z pamięci kojarzę, ale na pewno są jeszcze inni.

Teraz wszyscy ktorzy poblokowali pol forum w ramach udowodnienia ze ich racja jest "NAJMOJSZA"sie splacza. Szanowna Administracjo...

SmartSelect_20250817_025217_Via.png

15 godzin temu, Winter napisał(a):

Albo ty zmień forum.

Otototo

Kontynuujac temat, i tego posta, czy cytaty pewnego jegomoscia tez mam usunac czy moga zostac?

16 godzin temu, Mar_s napisał(a):

Gordon, wszelkie takie ataki dusiłem w zarodku, i było to też wyraźnie powiedziane. Nigdy tego nie tolerowałem, ale nie siedzę też na forum 24/7.
Więc tutaj mocno mijasz się z faktami.

Ja na potwierdzenie tego moge powiedziec ze dostalem bana za jedno pytanie. Nie protestuje, chociaz czulem sie odrobine pokrzywdzony w stosunku do reszty sie tutaj udzielajacych

Edytowane przez SM_M4E5TRO
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

https://vm.tiktok.com/ZNdCkQXJP/

Czerwony dywan przed Putinem 

19 godzin temu, Zhao napisał(a):

Volt to ostatnio powrócił z długich Bieszczad z mojej ręki 

Nie ma co się chwalić, ban którego nie potrafiłeś uzasadnić i opierał się jedynie na tym że coś ci się nie spodobało ale to co napisałem nie łamało  regulaminu forum itd , to tak jak ci policjanci z których się na tym forum śmieją że wymyślają własne prawo i nie istniejące przepisy bo ktoś ich wkurza i nie kontrolują emocji

19 godzin temu, Henryk Nowak napisał(a):

I niczego się tam nie nauczył. 

https://www.reuters.com/world/china/trump-says-xi-told-him-china-will-not-invade-taiwan-while-he-is-us-president-2025-08-15/

🤣

Powiedziałbym, że Trump jest debilem i powinien był powiedzieć, że nie wolno atakować taiwanu niezależnie od tego kto jest prezydentem, ale przecież ta rozmowa nigdy nie miała miejsca i pomarańczowy znowu kłamie. 

W tym momencie to ty obrażasz ludzi nazywając Trumpa "debilem" co jest złamaniem regulaminu forum , oczywiście moderatorzy nie reagują ale jak ja bym coś takiego napisał odrazu ban

19 godzin temu, Henryk Nowak napisał(a):

Nie mija się z faktami, niejednokrotnie byłem atakowany personalnie jak również moja rodzina i nikt niczego z tym nie robił. Raportowałem posty volta, ale one i zawarte w nich paskudne ataki na moją rodzinę 2 pokolenia wstecz wciąż wisiały na forum. Możecie mieć luźne podejście do moderacji natomiast są tutaj użytkownicy, którzy notorycznie atakują w ten sposób i niczego się im nie robi. 

Teraz jeszcze formułujesz fałszywe zarzuty wobec mojej osoby co jest ponownie złamaniem regulaminu forum 

W dniu 15.08.2025 o 13:12, Arctor napisał(a):

Ja chcę przejęcia przez Czechy, lub Niemcy.

Ciekawe jakie były by wyniki referendum w sprawie dołączenia do Niemiec , podejrzewam że zachód głosował by w większości za , i po co była ta wojna ?

Sława gierojom z widłami 

Edytowane przez voltq
Opublikowano
28 minut temu, Winter napisał(a):

Poprzez ich stronę.

Jeżeli po przez daną stronę to czy przypadkiem nie daje to nowego pola do wyłudzania danych przez przestępców czy nawet terrorystów? Wystarczy że ktoś zrobi, np. taką samą stronę albo podobną do YouTube i wyśle choćby e-mailem do jakiegoś użytkownika. Ten kliknie w link, w gra np. ten dowód osobisty i cyk mają jego tożsamość. Jakby tak pomyśleć to nie musi być nawet strona zrobiona na wzór YouTube ale jakakolwiek inna. Jeżeli piszę głupoty i się mylę to mnie poprawcie. Bo może nie do końca rozumiem i ta weryfikacja wieku inaczej działa.

Opublikowano
10 godzin temu, voltq napisał(a):

Nie ma co się chwalić, ban którego nie potrafiłeś uzasadnić i opierał się jedynie na tym że coś ci się nie spodobało ale to co napisałem nie łamało  regulaminu forum itd , to tak jak ci policjanci z których się na tym forum śmieją że wymyślają własne prawo i nie istniejące przepisy bo ktoś ich wkurza i nie kontrolują emocji

Jasne - jak zwykle biedny volt uwzięli się na niego i już - uważaj co piszesz  ->Jesteś nad przepaścią -jakakolwiek złośliwa uwaga w kierunku moderacji czy innego użytkownika i się pożegnamy 

• Haha 1
  • Upvote 2
Opublikowano (edytowane)
W dniu 16.08.2025 o 12:36, Winter napisał(a):

To jak malowanie trawy na zielono xD

Biorąc pod uwagę jak potężne ma znaczenie we współczesnym świecie wygląd to nie jest wcale tak głupie. W każdym nie tak jak powinno być.

Dla ludzi liczy się skuteczność. Jak zobaczą czyste ulice przestaną się zastanawiać jakim kosztem. Nawet jak będą jacyś niezadowoleni, bo o ile ci ludzie nie zostaną wrzuceni do maszyny do mielenia mięsa i przerobieni na nawóz, to gdzieś zostaną przeniesieni, to wystarczy że tych niezadowolonych mniej, albo ich głosy będą miały mniejszą wagę. 

Edytowane przez Suchy211
  • Like 1
Opublikowano

Tusk ciągle dostaje „po uszach”

- „wygrał” wybory parlamentarne, ale koalicjanci ciągle robią rządowi pod górkę 

- przegrane wybory prezydenta RP 

- KPO i „nawijanie makaronu na uszy”

- teraz Nawrocki jest wybierany (przez USA) do kontaktów z Turmp’em na spotkaniach, a nie Tusk, o rozmawach „pokojowych” wojny Ukrainy z rosją.

- Nawrocki widać że nie będzie Dudą - że zawetuję kilka ustaw ideologicznych, a 95% podpisze. Jak Tusk „nadepnie” na Nawrockiego, to ten będzie wetować wszelkie ustawy - aż Tusk odpuści. 

Tusk jest skończony politycznie, można zacytować słowa Tuska: 

19.08.2022 - „To jest tak upiorna myśl, że ja będę tam z powrotem siedział... na tej Wiejskiej” — mówił Donald Tusk na chwilę przed wejściem na antenę TVN24. 

:E 

• Upvote 1
Opublikowano

Związki zawodowe kolejny raz stają okoniem i spowodują zwolnienia grupowe. 
https://www.money.pl/gospodarka/blisko-800-osob-do-zwolnienia-pracownicy-zdesperowani-nie-mamy-innego-wyjscia-7188722292906752a.html

W ogóle zarządzanie w związkach to jakaś kpina. Zamiast się dogadać i ochronić miejsca pracy to pozwolą na zwolnienie kolejnych osób, bo mogliby stracić 20% wynagrodzenia chorobowego…

• Upvote 6