Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Suchy211 · Opublikowano
Pewnie tak, ale z Polską to na dłuższą metę nie przejdzie. Natomiast podbijając nas nie muszą już podbijać tak naprawdę nikogo atakować w tej części świata. Mają szeroki dostęp do Bałtyku, mają szeroki dostęp no krajów Europy zachodniej (na czym tymże krajom, no nie czarujmy się także z biznesowego punktu widzenia zależy). Mają praktycznie w szachu wszystkie kraje na południe od nas a także kraje bałtyckie. Wszystkie atuty na raz, żadnych kosztów z którymi się liczą. Utrata ludzi i bieda w kraju, to koszty, na które naród rosyjski jest gotowy, a przecież na handlu z Europą, która nie tylko będzie chciała ale nie będzie miała już wyboru w tej sprawie, szybko się odkują. -
Przez dan254 · Opublikowano
Samochód kupiony w salonie Audi,z przebiegiem 13 tys,nie sądziłem że tak szybko zacznie brać olej.No i był jeszcze rok gwarancji 🙂.Ale żadnych vag od tamtej pory.Nigdy nawet nie patrzę na silniki typu 1.2 czy 1.4. -
Przez Latest Trick · Opublikowano
Koniec końców procek ożył po update bios, i na razie się trzyma. Oby tak dalej, ale naruszyło to moje zaufanie co do intela ;/ Konsumpcjonizm wymyślił potrzebę na wiatraczki, gdzie na jeden załapał się mój komputerek. Mym zdaniem jakość wykonania mega, szczególnie patrząc na cenę; 25zł za sztukę! A co do wydajności, ciszy? Z ciszą tak niezbyt chyba.. Co do komputerka siostry, widać mniej więcej zredukowaną ilość kabelków. Zostawiłem 2x GND dla 8pin PCIE w środku schowane jeśli w przyszłości będzie zmiana GPU a pewnie będzie. Jeśli o wentyle chodzi, kabelki również zostały zredukowane; skrócone i pozbawione wtyczek od PST. Pojawił się mały problem z montażem wiatraka na chłodzeniu, fabryczne druty zostały przystosowane pod 15mm wiatraczki. Arctici mają co najmniej 25mm, bliżej 27. Rozwiązanie problemu to druk3d; proste adapterki od dołu przykręcane śrubką. Pierwsza wersja komputerka dla siorki skończona! Wydaję mi się że jest okej, obudowa z tych mniejszych a mimo wszystko kabelki zostały opanowane. Dzięki czemu w moim mniemaniu wygląda schludnie. Co do wiatraczków to ustawiłem w bios obydwa na standard i było je słychać. Przestawiłem target na CPU, linie PWM na silent i teraz najbardziej słychać ten od PSU... Może warto się tym zainteresować, pytanie jaki niesłyszalny wiatrak 120mm na podmiankę w PSU, też arctic? Wesołych Świąt!🎄 -
Przez galakty · Opublikowano
Mnie w grach nie męczyło, ale forum tutejsze mocno widoczne, teraz muszę sie skupić żeby zauważyć. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
Nope, to jest konsekwentne stanowisko oparte o pewną tezę z książek i własne obserwacje. Nie jest to chlopskorozumowe, co najwyżej może być błąd poznawczy tutaj, bo nie prowadziłem szerokich badań. probuj dalej
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi