Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 1 użytkownik
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Paw79 · Opublikowano
Raczej na pewno nie będzie to Elden Ring 2, chyba że zrobią manewr jak z Dark Souls 2 i grę do zrobienia dostanie poboczny team. Sam Miyazaki mówił w wywiadzie kilka miesięcy temu że na ten moment nie ma planów na sequel. Spekuluje się że kolejną dużą produkcją From Software będzie Armored Core 7, a w klimatach fantasy: - Bloodborne 2 (mało prawdopodobne na tą chwilę) - Projekt o nazwie kodowej Spellbound, który wyciekł w zeszłym roku (Soulslike w 18-wiecznym settingu z walką opartą wyłącznie na magii). Niektórzy piszą że cały ten wyciek to był fake, a niektórzy że jednak coś w tym może być. - coś zupełnie nowego -
Przez Wu70 · Opublikowano
Coś w tym rodzaju mam ale inny soft + swoje skrypty żeby ładnie latało po forum. Wrzucaj co ważniejsze tematy, upewnię się że ich nie ominę -
Przez robbo2k · Opublikowano
A wystarczy przeczytac NDA.... AMD Ryzen 7 9800X3D Embargoes: November 6th (9AM CST): Reviews (Product Disclosure) November 7th (9AM CST): Sales (Product Launch) -
Przez Krzysiak · Opublikowano
Miałem podobnie z 3070...najlepiej się polowało na tronie i w sumie tam swoją sztukę upolowałem
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi