nozownikzberlina 607 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 2 minuty temu, huudyy napisał(a): Chyba Ty, nigdy nie miałem oryginalnego Windowsa. Szach mat. Gdyby tylko majkrosoft wyłącznie robił kasę na tym, że użytkownicy kupią obsraną licencję... x D Żaden szach mat jak wspominałem, finansujesz pośrednio. Edytowane 1 godzinę temu przez nozownikzberlina
janek25 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu a można mieć nieoryginalnego windowsa?istnieje coś takiego
Kris194 Opublikowano 51 minut temu Opublikowano 51 minut temu (edytowane) 2 godziny temu, huudyy napisał(a): ej, a może dodasz info, że sam autor tego moda ma permbana od Paradoxu (autorów gry) za bycie vatnikiem? 4 godziny temu, Camis napisał(a): W Hiszpanii upadli na głowę? Najwyraźniej tak. Zrozumiałbym gdyby chodziło o osoby niekarane i pracujące tam od lat no ale nie tak. To jest idealny przykład na to dlaczego jest potrzebna większa kontrola nad migracją na poziomie UE. Żadne, zaznaczam żadne państwo członkowskie nie powinno móc podjąć takiej decyzji samodzielnie. Edytowane 42 minuty temu przez Kris194
Badalamann Opublikowano 39 minut temu Opublikowano 39 minut temu @Kris194 By było jak piszesz UE musiałoby być jednym państwem. Dopiero wówczas będzie jedno obywatelstwo i jedne zasady jego uzyskania. W tej chwili obywatlestwo jak kwestie uzyskjania wiz, są na poziomie poszczególnych państw UE.
TheMr. Opublikowano 38 minut temu Opublikowano 38 minut temu @Kris194 Dlatego legalizują tylko 500k osób. Wymagania to niekaralność i 5 miesięcy potwierdzonej pracy z tego co czytałem.
janek25 Opublikowano 2 minuty temu Opublikowano 2 minuty temu Pamietam jak pół rou temu w Hiszpanii były zamieszki o imigrantów,praktycznie poziom Francji Co dla obywatela jest sufit to dla urzednika podłoga hehe
Rekomendowane odpowiedzi