GordonLameman Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu https://www.gazetaprawna.pl/wiadomosci/kraj/artykuly/10640113,tragedia-uw-mieszko-r-opinia-bieglych-psychiatrow.html Będzie dym, a tymczasem opinia biegłego skazuje kolesia na "dożywocie" w ośrodku im. Trynkiewicza
Dimazz Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Wilki prawdopodobnie pogryzły jakiegoś chłopa. Ciężko udowodnić jeżeli są tylko zeznania faceta ale to niedaleko Ukrainy więc mogą znać smak ludzkiego mięsa. Psy i inne zwierzęta także. Nie podoba m się że jest coraz więcej drapieżników w Polskich lasach. https://www.onet.pl/informacje/supernowosci24/wilki-zaatakowaly-mezczyzne-w-powiecie-brzozowskim/c64spey,30bc1058
TheMr. Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Decyzja polityczna żeby nie mieć problemów w UE? Jestem ciekaw jak mocno spadnie zainteresowanie platformą. Ja dalej korzystam z TS3 więc
VRman Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Strony które skasowały swoje fora i przeszły na Discord: już się rozpędziłem każdej korpo wysyłać swoje zdjęcia dowodu. O, tu mnie niech pocałują, razem z youtubem Obejdzie się bez tego gówna. Edytowane 4 godziny temu przez VRman
huudyy Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, TheMr. napisał(a): Decyzja polityczna żeby nie mieć problemów w UE? Jestem ciekaw jak mocno spadnie zainteresowanie platformą. Ja dalej korzystam z TS3 więc ciekawe czy Tumulec przejdzie
VRman Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Naprawdę szkoda, że nie ma reakcji w wątkach offtop. Kolejny raz człowiek chce wcisnąć a tu nie ma.
trepek Opublikowano 11 minut temu Opublikowano 11 minut temu 4 godziny temu, Dimazz napisał(a): Nie podoba m się że jest coraz więcej drapieżników w Polskich lasach. W lasach coraz więcej saren i dzików więc i drapieżniki przywędrowały.
Dimazz Opublikowano teraz Opublikowano teraz zwierzyny nie jest więcej. Właśnie mniej. Mocno zredukowała się populacja zajęcy ale to głownie przez nadmiar lisów. Wole żeby dziczyzna została dla ludzi po to eliminowaliśmy drapieżniki z lasów.
Rekomendowane odpowiedzi