Polityka w Polsce i na Świecie - wątek ogólny
-
Ostatnio przeglądający 2 użytkowników
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez leven · Opublikowano
To w końcu do performance L czy M preset ? Chodzi mi o jak najlepszą jakość obrazu i przyzwoitą wydajność. -
Przez DjXbeat · Opublikowano
A teraz zestaw to z rodziną, która od małego dzieci szprycuje temperaturami 23-24C w domu bo 21C to za zimno bo ojciec musi chodzić w spodenkach. Ja na prawie 40 lat na karku tylko 2x antybiotyk wziąłem i nie wiem co to choroby ale organizm za młodu był odpowiednio zahartowany. Dzisiaj wyjdzie taki małolat z piekarnika jaki mu rodzice od małego fundują i chory przez cały rok. 😅 -
Przez pavlo950 · Opublikowano
Kultura pełną parą XD Jak procek / igpu nie ma wsparcia do dekodowania to niewiele mu to pomoże. Z drugiej strony, nie wiem czy da się wymusić tej przeglądarki żeby korzystała z zewnętrznych kodeków. Na Linuxie sprawa jest prostsza bo taki Chrome albo siedzi na procku albo leci po - zazwyczaj - vaapi. Z vulkanem ponoć bywa różnie. Nawet jak przeglądarka siądzie na procku to od 7 generacji mocy spokojnie starczy do 1080p. Do 4K nie dam sobie ręki uciąć XD No to szukaj minimum 8 generacji. Ewentualnie, jeśli nie zależy Ci na oficjalnym wsparciu Windowsa 11, to jakiegoś miniacza z Ryzenem. Chińszczyzna i 13 generacja. To co wysyłałem wcześniej jest trochę nowsze. Zamiast głupich komentarzy określ budżet. -
Przez NotQuite · Opublikowano
@Kyleodpowiedź jest w miarę prosta. Dobierasz opony do stylu jazdy i preferencji. Jeżeli jeździsz szybko, to owszem, powinieneś zaopatrzyć się w lepsze na dane warunki. Bo nie ma opony, która by wszystko robiła najlepiej. Są tacy, co by temu zaprzeczyli, ale ich faworyt też będzie miał słabe strony np. głośność, pływanie czy trwałość. Żadna allseason / zimowa nie przyczepia na suchym i ciepłym zimnym jak dobra letnia. Margines osiągów tutaj potrafi wynieść nawet 10% pomiędzy czołowymi oponami. Wystarczy, żeby się mocno zastanowić. -
Przez Sidr · Opublikowano
Obejrzałem ostatnie dwa odcinki Fallouta. Serial ma swoje wady, ale w ogólnej ocenie, to kolejny świetny sezon. Wszystkie odcinki trzymają poziom. Jes tszacunek dla inteligencji widza - od strony dialogów i hisatorii jest dobrze, a nawet bardzo dobrze porónując do większości serialowych produkcji. Do tego całkiem udany pastisz tego klimatu z gry. @Kadajo Star Trek: Starfleet Academy - już oglądałeś? Podobał się?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi