Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cóż. Przy takich władzach jak popisy, lewica, obie konfederosje, to moim zdaniem przyszłość tego kraju wygląda tak:

https://www.youtube.com/watch?v=muQJiuWzA88

A tutaj radzę sobie posłuchać. 

Dopiero co na tym samym kanale był filmik o gównianym zarządzaniu gospodarką i jak to się kończy. Historia wenezueli i innych krajów,  w których władza miała wywalone, pokazuje co czeka Polske.

A teraz wczoraj oglądam sobie to:

I jak ktoś ma inny niż fatalny humor to nie polecam słuchać co było te niecałe 100 lat temu, bo aktualne niestety jak cholera. 

Jeszcze pół roku temu myślałem, że naprawdę dużego zagrożenia atakiem na Polskę nie ma. Po tym filmiku zwątpiłem. Przecież jakby zamiast o tamtych czasach powiedzieć to o Europie w roku 2024-2026 to, bulwa mać, nie trzeba by zmieniać nawet litery! :sciana:

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Popularne tematy

• Najnowsze posty

• To nie są urojenia, taki jest wydźwięk Twoich wypowiedzi. Co wielokrotnie Ci wytykano.   W jaki sposób zostanie to wykorzystane i co to ma wspólnego z B4? Jeśli gra chodzi gównianie na dobrej karcie, to jest gównianie zoptymalizowana. Zwłaszcza jeśli strona techniczna nie uzasadnia wymagań. Sprecyzuj jaki to ma związek z dodawaniem opcjonalnej sygnatury na Steamie, co może tylko potwierdzić to, o czym pisałem.   Co za pokrętna logika. Jednym nic nie powie, ale jak się nie znają na sprzęcie, to widocznie i tak ich to interesuje. Innym może pomóc. Gdzie problem?   O tym pisałem, zarzucasz innym "overreaction", a sam z rzeczy tak kompletnie błahej, robisz wywód o rasistach, homofobach i kij wie czym jeszcze.    To nie jest kwestia optymizmu tylko zdrowego rozsądku.  Tworzysz skrajnie czarne scenariusze, popierając je absurdalnymi przykładami. Naprawdę myślisz, że ktoś będzie "wyławiał" przypadkowych ludzi na Steamie, żeby udowodnić tezę, która udowadniania nie potrzebuje? Przecież po to są podawana minimalne wymagania, żeby odsiać ludzi z integrą i 4gb ram, twórcy mają czyste ręce. Kiedy ostatnio w branżowym tekście coś takiego widziałeś? Przecież można to robić od dawna, opierając się choćby o statystyki Steama dotyczące najczęściej używanego sprzętu lub cytując wypowiedzi ludzi, którzy sami udostępnili w recenzji swój spec. Czy tak się dzieje?
    • Omoda 5:   Marcin Pomorski rSntepdosomdh1cm13744036ua4.6ogl9z072274t42i17t3a1lf0uc u48u  · Miga i gaśnie ekran główny o5 ktoś może coś poradzić?!   Konrad Luszawski Miro Szym najbliższy kompetentny serwis jest w Wuhu (prowincja Anhui) w Chinach…   Daniel Dyc Przejrzyj grupę, był taki przypadek, wrzucał ktoś film, problem był z tasmą łącząca ekran, szybko poprawią w serwisie   *********** BAIC 7:     Marek Bogdał rtooSpsedn3305f320f39m9u9clhgg6am848 g6c2d4o49.ccuh5z6583001  · Dzień dobry. Od sierpnia 2024 roku jeżdżę Baic 7. Nie jestem w stanie uporać się z dwoma problemami dotyczącymi parowania szyb i regulacją temperatury. Wystarczy, że spadnie kilka kropli deszczu lub w aucie podróżuje 5 osób i szyby są tak zaparowane, że stwarzają niebezpieczeństwo w czasie jazdy. Mam ustawioną temperaturę 24 stopnie i najpierw klimatyzacja rozgrzewa auto wewnątrz do temperatury nie do wytrzymania, a później schładza tak, że naprawdę jest zimno. Zmienianie temperatury nie pomaga. Byłem kilka razy w serwisie we Wrocławiu i nie otrzymałem żadnego rozwiązania. Czy miał ktoś może podobny problem, albo byłby tak miły aby zamieścić zdjęcie swoich ustawień auta? Z góry dziękuję za pomoc.   Mariusz Poltorak Z temperaturą to ja zauważyłem tak, że po mieście jak wolno jeździsz wystarczy 21 i jest ok, ale w trasie to 25, bo 24 to zimne powietrze, a 25 już ciepłe. Nie ustawiaj na auto, tylko nawiew z zewnątrz czyli otwarty obieg bo inaczej masz jedną wielką pare w środku. Ogólnie ustawienia klimatyzacji w tym samochodzie to absurd którego nie da się zrozumieć logicznie   ******************   Chery Tiggo 9:   Hubert Sobolewski Setsnrdpoofh3uf87l0h08g13uhal.u6luc20m2h3f1d1oct9z5g11u9u4g   · Jak wygląda skóra na Waszych fotelach? . Umnie na fotelu kierowcy po niecałych 1800km zaczyna sie brzydko marszczyć. Miałem fotele od razu po zakupie zaimpregnowane przez auto detailing. Na pozostałych fotelach na razie brak śladów zużycia. Aż strach pomyśleć co będzie po 10 tys.   ******************     Krzysztof Rogala orptsdoenS50 cl2a97lu8cfgh5aft4c4himf2llf653014cg1h0a03496n3  · Dzień dobry, zapraszam Państwa na kolejny odcinek naszej wspaniałej przygody z zakupem MG HS Hybride Plus. Auto zakupione w zeszłym roku, stwierdzona awaria przed wydaniem pojazdu - trzeci miesiąc czekamy na rozwiązanie problemu (wyjaśnienie dla osób nie śledzących tematu). Firma MG Polska skontaktowała się z nami przed narzuconym sobie terminem tj. 23.01 i w lakonicznym mailu podpisanym jako BOK stwierdziła że dokona wymiany wadliwego pojazdu na inny egzemplarz. Poinformowano nas również, że proces ten będzie nadzorował wskazany przedstawiciel Bemo Motors Poznań. Parę dni później skontaktowała się z nami inna osoba z Bemo z informacją, że przyjęli do wiadomości decyzję MG i oczekują na dostawę samochodu. Niestety na pytanie ile to może jeszcze potrwać otrzymaliśmy lakoniczną odpowiedź, że około 2 tygodni, i że rzeczony pojazd znajduje się w bliżej nie sprecyzowanym porcie (Shenzhen ?). W drugim tygodniu lutego nastąpił mały zwrot akcji ponieważ Bemo przesłało nam zredagowane przez leasingodawcę porozumienie na podstawie, którego można będzie dokonać wymiany pojazdu (nowy nr rejestracyjny, ViN itp.) Okazało się jednak, że leasingodawca w projekcie tego dokumentu zawarł zapisy w naszej ocenie nie zaakceptowania, jednostronnie obciążając nas odpowiedzialnością za zaistaniłą sytuację. Zabrakło tam również informacji o dotychczas uiszczonych ratach, zawartym ubezpieczeniu itp. Dzisiaj znowu skontaktował się z nami tym razem inny przedstawiciel Bemo Motors z informacją, że UWAGA po trzech miesiącach lub 3 tysiącach kilometrów należy wymienić w aucie olej. Co biorąc pod uwagę fakt, że pojazd nigdy nie został nam wydany brzmiało jak jakiś ponury żart!!! Doceniając czarne poczucie humoru firmy Bemo Motors czekam z zapartym tchem na dalszy ciąg naszej przygody. W miarę możliwości postaram się informować Państwa o kolejnych postępach w sprawie. Pozdrawiam i dziękuję za zainteresowanie.   ******************              
    • A to przepraszam ale jest piątek i przeczytałem tylko ostatnie 3 posty
    • https://www.onet.pl/informacje/belsatpl/zastanawiajace-wnioski-z-manewrow-w-estonii-natowskie-oddzialy-polegly-w-starciu-z/z0ln0dl,0666d3f1 https://wiadomosci.onet.pl/swiat/nowe-doniesienia-o-naciskach-usa-na-ukraine-rozstrzygniecie-ma-nadejsc-do-lata/h34fnd6
    • O, czyli wybory ma przegrane. Dzięki Trump.     
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...