Winter Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, crush napisał(a): A co przez 8 lat zrobił PiS? To nie jest Donek. Oni wszyscy po 89 dali dupy. PiS to PiS, ja na nich nie głosowałem. Od Tuska oczekiwałem więcej. Zresztą drugi raz się rozczarowałem głosując na nich rok temu. Ten kraj to komedia i tak już pozostanie. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umpero Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 6 minut temu, Winter napisał(a): PiS to PiS, ja na nich nie głosowałem. Od Tuska oczekiwałem więcej. Zresztą drugi raz się rozczarowałem głosując na nich rok temu. Ten kraj to komedia i tak już pozostanie. I cyk następnym razem na Konfederację 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winter Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Umpero napisał(a): I cyk następnym razem na Konfederację Nigdy w życiu. 1. Za dużo tam oszołomów. 2.Za dużo tam oszołomów. 3. Są zbyt religijni dla mnie. 4. Oprócz Bosaka i ewentualnie Wilka reszta to oszołomy. 5. Patrząc na ostatnie wybory było widać kogo biorą na listy. Oszołomów pokroju tej całej Samueli. No i powtarzam, nie głosuję na partie religijne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umpero Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 2 minuty temu, Winter napisał(a): Nigdy w życiu. 1. Za dużo tam oszołomów. 2.Za dużo tam oszołomów. 3. Są zbyt religijni dla mnie. 4. Oprócz Bosaka i ewentualnie Wilka reszta to oszołomy. 5. Patrząc na ostatnie wybory było widać kogo biorą na listy. Oszołomów pokroju tej całej Samueli. No i powtarzam, nie głosuję na partie religijne. Którzy to oszołomi? W KO i reszcie całej uśmiechniętej koalicji masz ich cały zestaw i na nich głosowałeś. Mają całą masę propozycji, które nie są związane z religią. Ekoreligia Ci nie przeszkadza? No Samuela jest trochę oszołomiarska, ale ona od Korwina. Sami przyznali, że za dużo im cyrkowców weszło na listy. Edytowane 2 godziny temu przez Umpero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyszardGTS Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 14 minut temu, Winter napisał(a): No i powtarzam, nie głosuję na partie religijne. To akurat kojarzę od zawsze na pclabie - że Winter nie miał "po drodze z religią i partiami religijnymi" 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winter Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Umpero napisał(a): Którzy to oszołomi? W KO i reszcie całej uśmiechniętej koalicji masz ich cały zestaw i na nich głosowałeś. Mają całą masę propozycji, które nie są związane z religią. Ekoreligia Ci nie przeszkadza? No Samuela jest trochę oszołomiarska, ale ona od Korwina. Sami przyznali, że za dużo im cyrkowców weszło na listy. Przeszkadza mi mnóstwo rzeczy, ale nie powierzę władzy bandzie dzieciaków o pomysłach z czapy. Wracając do obecnej władzy. Jestem totalnie rozczarowany ostatnim rokiem rządów. Myślałem, że nie popełnią błędów, które popełnili przed 2015, ale spieprzyli to koncertowo. Tusk zrobił ogromny błąd biorąc na listy tych oszołomów od Zielonych. Ilość wpadek obecnej ekipy jest rekordowy. W ogóle nie ma komunikacji między resortami. Każdy w swoją stronę. Do tego przejęcie TVP i propaganda, jaka tam leci to już jakiś żart. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umpero Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Winter napisał(a): Przeszkadza mi mnóstwo rzeczy, ale nie powierzę władzy bandzie dzieciaków o pomysłach z czapy. Które to pomysły z czapy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winter Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Umpero napisał(a): Które to pomysły z czapy? Choćby ułatwiony dostęp do broni. Wystarczy, że ultrasy i dresiarze nawalają się maczetami. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterBlaster Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, Winter napisał(a): Przeszkadza mi mnóstwo rzeczy, ale nie powierzę władzy bandzie dzieciaków o pomysłach z czapy. No to masz wymiane starych dziadów koryciarzy z POPIS 12 minut temu, Winter napisał(a): 5. Patrząc na ostatnie wybory było widać kogo biorą na listy. Oszołomów pokroju tej całej Samueli. Dajesz sie zwyczajnie nabrać. Nikt nie prześwietla tak bardzo kandydatów reszty partii. Poza tym POPISowcy to większosci starsi ludzie i nie ogarniają w internety. Nawet nie wiesz ilu z nich to szury bo się tym nie chwała w internecie, a na piwo z nimi nie chodzisz 13 minut temu, Winter napisał(a): 3. Są zbyt religijni dla mnie. ale zmuszają innych do tego. Mają coś konkretnie religijnego w programie? Czy przeszkadza ci sam fakt, że jest tam całkiem sporo osób wierzących nie tylko pod wybory jak np. Tusk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umpero Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Winter napisał(a): Choćby ułatwiony dostęp do broni. Wystarczy, że ultrasy i dresiarze nawalają się maczetami. Ale wiesz, że nożem też można zabić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winter Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, RyszardGTS napisał(a): To akurat kojarzę od zawsze na pclabie - że Winter nie miał "po drodze z religią i partiami religijnymi" Ogólnie to zaorałbym każdą religię na tej planecie, ale największe żniwa mają w kraju nad Wisłą. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterBlaster Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 14 minut temu, Winter napisał(a): No i powtarzam, nie głosuję na partie religijne. To chyba tylko lewica. No ale oni też mają swoją religię tylko nie związaną z kościołem. Nazywa się LGBT : 1 minutę temu, Winter napisał(a): Ogólnie to zaorałbym każdą religię na tej planecie, ale największe żniwa mają w kraju nad Wisłą. No tak średnio bym powiedział https://dorzeczy.pl/religia/625884/ranking-religijnosci-na-swiecie-polska-na-70-miejscu.html 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winter Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, MasterBlaster napisał(a): No to masz wymiane starych dziadów koryciarzy z POPIS Dajesz sie zwyczajnie nabrać. Nikt nie prześwietla tak bardzo kandydatów reszty partii. Poza tym POPISowcy to większosci starsi ludzie i nie ogarniają w internety. Nawet nie wiesz ilu z nich to szury bo się tym nie chwała w internecie, a na piwo z nimi nie chodzisz ale zmuszają innych do tego. Mają coś konkretnie religijnego w programie? Czy przeszkadza ci sam fakt, że jest tam całkiem sporo osób wierzących nie tylko pod wybory jak np. Tusk? Dla mnie Konfa to żadna alternatywa dla tych leśnych dziadków. W PiS/PO macie wielu młodych i są jeszcze bardziej nadgorliwi, żeby lizać odbyt kaczora i Tuska. Jeśli chodzi o religijność to macie choćby tego świra Brauna. "Szczęść Boże". No dajcie spokój. Niech idzie na księdza, a nie robi z siebie błazna. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umpero Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) 4 minuty temu, Winter napisał(a): Dla mnie Konfa to żadna alternatywa dla tych leśnych dziadków. W PiS/PO macie wielu młodych i są jeszcze bardziej nadgorliwi, żeby lizać odbyt kaczora i Tuska. Jeśli chodzi o religijność to macie choćby tego świra Brauna. "Szczęść Boże". No dajcie spokój. Niech idzie na księdza, a nie robi z siebie błazna. Czemu świra? Gościu ma kręgosłup moralny i trzyma się tego co w co wierzy. Jeśli ktoś jest wierzący i do tego jest katolikiem to jak ma się witać? "Salam Malejkum" czy jak tam jest po islamsku? Dodam tylko, że Braun jest tradycjonalistą jeśli chodzi o katolicyzm. To już swego rodzaju głębsza głębia i szary zjadacz chleba może nie rozróżniać posoborowia od tradycjonalizmu. Dla ludzi wierzących "Szczęść Boże", "z Panem Bogiem" czy inne pozdrowienie katolickie nie jest niczym nadzwyczajnym. Inteligencją przerasta nie jednego wariata od uśmiechniętych. Edytowane 1 godzinę temu przez Umpero 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterBlaster Opublikowano 2 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) @Winter Czyli zwyczajnie przeszkadza ci to, że ktoś jest religijny. To chyba w tym kraju dla siebie partii nie znajdziesz jak jesteś aż tak mało tolerancyjny Bo to imho zawsze jest wybór mniejszego zła. A jak olejesz temat to dziadki z demencją wybiorą za ciebie bo oni to zawsze chodza na wybory zaraz po wizycie w kościółku Edytowane 1 godzinę temu przez MasterBlaster 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winter Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Potrzebuję partii wolności gospodarczej, niskich podatków, minimalny socjal i kontrolowanej imigracji. No i bez tych świrów od 50 płci, he/him i innego shitu dla gen z. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiyanx Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 15 minut temu, Umpero napisał(a): Jeśli ktoś jest wierzący i do tego jest katolikiem to jak ma się witać? Wystarczy zwykłe "dzień dobry". Nie trzeba manifestować czegoś, co w sumie nikogo nie obchodzi. Już pomijam przy tym, jak złe skojarzenia budzi nadgorliwy katolizm. Ile tych dzieci z różnymi kobietami mieli Trump i Musk, hmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyszardGTS Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Zaczyna się kończenie imprezy. https://www.bbc.com/news/live/czxrnw5qrprt#player Aktualnie Harris 3 Trump 8 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winter Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Georgia i Floryda dla Trumpa również. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltq Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 35 minut temu, Winter napisał(a): Choćby ułatwiony dostęp do broni. Wystarczy, że ultrasy i dresiarze nawalają się maczetami. Z tym dostępem do broni palnej to idiotyzmy , dostęp jest od 2011 roku od czasu jak jurny Stefan Niesiołowski złożył projekt o możliwości posiadania legalnie broni czarnoprochowej a platforma obywatelska razem z PSL przegłosowała to a Bronisław Komorowski podpisał Minęło 13 lat ile było od tego czasu przestępstw z użyciem tej broni , mniej niż z użyciem noża. 34 minuty temu, Winter napisał(a): Dla mnie Konfa to żadna alternatywa dla tych leśnych dziadków. W PiS/PO macie wielu młodych i są jeszcze bardziej nadgorliwi, żeby lizać odbyt kaczora i Tuska. Jeśli chodzi o religijność to macie choćby tego świra Brauna. "Szczęść Boże". No dajcie spokój. Niech idzie na księdza, a nie robi z siebie błazna. To prawda konfederacja pewnie okazała by się takim samym syfem jak reszta ale mimo to dałbym im możliwość jednej kadencji żeby się przekonać jak to by było z nimi u sterów, nie ma w tej chwili alternatywy 16 minut temu, RyszardGTS napisał(a): Zaczyna się kończenie imprezy. https://www.bbc.com/news/live/czxrnw5qrprt#player Aktualnie Harris 3 Trump 8 Czyli jak zawsze wszędzie krzyczą że Trump przegrał że to koniec a tu narazie prowadzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crush Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, voltq napisał(a): jak reszta ale mimo to dałbym im możliwość jednej kadencji żeby się przekonać jak to by było z nimi u sterów Jaki to jest idiotyczny argument. Wiesz kto jeszcze nie był u steru? Ja. Może sprawdzimy? Albo nie wiem, jakiś YouTuber może? 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 20 minut temu, RyszardGTS napisał(a): Zaczyna się kończenie imprezy. https://www.bbc.com/news/live/czxrnw5qrprt#player Aktualnie Harris 3 Trump 8 Pierwsze godziny sa bez wiekszego znaczenia - Trump zrobil takie larum o glosowanie kopertowe, ze republikanie ida glownie glosowac do urn. Jak w poprzednich wyborach, to bedzie sie mocno dynamicznie zmieniac. No i glosy kopertowe zaczynaja dopiero liczyc w regionach po zamknieciu. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyszardGTS Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 12 minut temu, voltq napisał(a): Czyli jak zawsze wszędzie krzyczą że Trump przegrał że to koniec a tu narazie prowadzi Aktualnie prowadzi 19 vs 3 Ale to dopiero początek liczenia głosów elektorskich, na sto procent będzie sporo stanów pro-kamalowych jak i pro-trumpowych. Teraz mogą tylko czekać na wynik końcowy. 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltq Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) To załóż partię , POPIS odpada , komuny z lewicy nie lubię , 2050 jest złożona z byłych członków PO , a PSL wywodzi się z zsl partii która byla z komuną w komitywie plus wszyscy poza partią razem już rządzili , więc jak razem wystartowało by samo to można by było pomyśleć @RyszardGTS już się zaczyna @ryba już przekonuje że to bez znaczenia ale jak wynik byłby 19:3 dla Harris to pisał by że to koniec Trumpa że Harris prezydentem itd Edytowane 1 godzinę temu przez voltq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyszardGTS Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, voltq napisał(a): @RyszardGTS już się zaczyna @ryba już przekonuje że to bez znaczenia ale jak wynik byłby 19:3 dla Harris to pisał by że to koniec Trumpa że Harris prezydentem itd Nieaktualne Trump prowadzi 23 vs 3 Harris 1 Zgłoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi